67

Анонимен

преди 8 години

АЗ се възмущавам когато отида да си плащам сметки,а оная на касата си лафи по телефона,и ДА,БИХ СЕ ВЪЗМУТИЛ,АКО СИ КАРАМ,А НЯКАКВИ ДЕБЕЛИ КОМПЛ..ЕКСАРИ СИ ХОРТУВАТ НА ПЕШЕХОДНАТА ПЪТЕКА И ДАЖЕ МЕ ПИТАТ-КВО СИ ЗАСВИРКААЛ БЕЕЕЕ...ЕГАТИ ТЪПАТА ДЪРЖАВА,ТИЯ СА ЗА ЗАТВОР,ТОВА Е ,ТОВА ТРЯБВА ДА СТАНЕ!!

66

Анонимен

преди 8 години

До някойСвидетелските показания сочат,че той е започнал пръв,започнеш ли,ще си носиш последствията и аз няма да седя ,и да му се усмихвам

65

Анонимен

преди 8 години

До някойДобре де,когато някой те запука с бокс,ти,ще му извадиш един кантар,ще се притеглите и,ще му кажеш,няма да се бия с теб понеже не сме една категория,така ли?

64

Анонимен

преди 8 години

Ако правосъдието издава присъдите под натиска на тълпата,то тогава това,ще е най-обикновен линч.България,ще се цивилизова,едва когато прозвучат първите присъди за водещи медии,които раздават квалификации без излязло съдебно решение.

63

Анонимен

преди 8 години

,,Слиза от колата с бокс..",не ми звучи много мирно и учтиво. Иначе сме царе да раздаваме присъди преди съда.

62

Анонимен

преди 8 години

Има ли жена в колата-стават такива работи"Виж сега моето момиче колко съм ербат"

61

Милев

преди 8 години

Правосъдието ни наистина е неадекватно, но реакциите му не са в полза на Поничките, а тъкмо обратното. Изцепките за умишлено убийство бяха под уличния натиск и това обвинение няма да изтрае дълго в хода на разследването. Няма как действията на Поничките да се квалифицират като умишлено деяние. Смъртта е настъпила след самозащита, а ако е превишена, тогава по непредпазливост. Другото е цирк.

60

Питам

преди 8 години

Как така бокса не е намерен? Нали планинския спасител казва кой е скрил бокса. Да се открие копелдака и един жежак качемак на корема и ще каже веднага къде е бокса. Ако го е захвърлил във водоем примерна, да закупи друг богс и да го представи на следствието.Ага ти следствието.

59

Анонимен

преди 8 години

Абе защо нито една медия не покани въпросните братя? Защо не позволявате да чуем от тях какво се е случило? Ако тези хора са се защитавали, то какво е престъплението което са извършили?

58

Анонимен

преди 8 години

Стига сте търсили под вола теле, боксьорчето вече си получи каквото си е търсило и все му е едно от какво е умрял. Дано на оня свят бъде кротък и да почива в мир.

57

муспи

преди 8 години

Голям успех на адвокатите, вече ще има нова насока в защитата на убийци. Той ще е натиснал само спусъка, да не е забранено да натискаш това онова, а лицето е починало от загуба на кръв - какво общо със спусъка. Страсбургското правосъдие да си прехапи устните посрамено.

56

kk

преди 8 години

NALI NE GO BEHA DCOKOSVALI ??? KVO STANA,A ???

55

антилогика

преди 8 години

413ОтговориЗики преди 27 минутиДобре де, ами ако не бяха двама братя по 100 кг, а беше майка с дете на пешеходната пътека? автор ЗИки пост 52Факт е ,че първата реакция на Тодор е била с клаксона - това е сигнал за опасност и да защита на пешеходците....само *** или злонамерен не иска да види тази постъпка в истинската й стойност

54

Братята царе

преди 8 години

Да живеят братя Галеви, Маргини и Понички. Те са върха на държавата и подкупването на всичките й институции. Защо аз не мога да подкупя съда, а тези братя могат? Явно са някакви специални царе в престъпната йерархия, която носи добри доходи на хора като Бойко Борисов и Сотир Цацаров. Затова не ги закачат.

53

до Бате ТОЙ

преди 8 години

Един верен анекдот:"Природата е най- съвършени я лекар и при това не злослови срещу колегите си"И есхумация помага за разкриване на престъпление.....след .24 часа не е фактор,който може да доведе до заблуждаващи изводиА точен хистологичен анализ изисква период минимум от 20 и повече дни .

52

Анонимен

преди 8 години

Случаят много се усложни, тъй като с оглед на ситуацията е много трудно да се докаже кой е виновен. Покойният Тодор излиза с бокс, след което е изял доста бой и шамари. Наскоро четох, че единият брат е заплашвал с побой някакъв софиянец на почивна станция. Явно поничките са си такива, но не се притеснявайте - все ще се намери някой и да да ги нашамари едно хубаво, че да им държи мокро докато се пенсионират.

51

Анонимен

преди 8 години

До КузмановТочно Кузманов.Поничките са бивши Тодоровци. Тодор ако беше оцелял щеше да стане поничка.

50

чуи си 59

преди 8 години

Пак от болната на здравата глава. Експертизите ,за да са максимално точни изискват време.И за престъпниците има застъпници , а срещу лекарите сте всички.......единствените хора , които реално се грижат адекватно за най- ценното -здравето и живота ни!парадокс 1

49

Анонимен

преди 8 години

Браво на съдебната система. Значи мога да си убивам на воля срещу 2000лв.

48

пфуу

преди 8 години

Зики, ти туй "ако" да вземеш да си го завреш в устата. Ходи акай на друго място или пиши научна фантастика. А най-добре *** да цункаш ръчичките на убийците. Аре, бъди щастлив. Пфуу, кандидат-престъпници в тия форуми напоследък колкото щеш.