16

Анонимен

преди 8 години

Да, има проблеми с изпълнението на плана - все още 6 000 000 индианци щъкат в резервата. Една идея - безплатно раздаване на одеяла, с едра шарка. Нали така са правели в САЩ, наш пример?

15

Анонимен

преди 8 години

Съпругата му д-р Даниела Гълъбова е анестезиолог в "Пирогов"..Оттам е и д-р Менгеле Москов, вкарващ жандармерия и SS в гетата. Шефът на БЛС София е оттам, началник на "Пирогов" е племенникът му, въобще - лекарската мафия. Изградила 40 частни болници в София с крадени пари от здлавната каса.

14

Анонимен

преди 8 години

Не сме били предвидени от френския производител,че кой ви пречеше миналата година да си дадете заявката,включително вие,г-н ексминистър?!

13

Анонимен

преди 8 години

Овцете, които се водят по това кой какво е казал, и приемат наложеното мнение без да са компетентни изглежда имат мнозинство. Пpocт народ - слаба държва!

12

Анонимен

преди 8 години

Да си ваксинира неговите деца с тази ваксина. Или за неговите ще има от "хубавите"...За да е забранена в целия ЕС, значи има защо!!! И всеки, който твърди противното, значи хубаво се е облажил от "промоцията"...

11

до 2

преди 8 години

Епитетът е по избор.

10

ANYTHING TO SAY

преди 8 години

Политическа кариера[редактиране | редактиране на кода]През 2013 г. в периода март - май е заместник - министър на здравеопазването на Николай Петров в служебното 91-во правителство на България с ресор "лекарствена политика".[1]След подадената оставка от правителството на Пламен Орешарски през 2014 г. е назначен с президентски указ за министър на здравеопазването в служебното 93-тото правителство на България в периода от август до ноември през същата година.[2]През октомви 2014 г. избухва скандал относно обществена поръчка на шествалентни ваксини за деца, която министър Ненков спира и о

9

валя

преди 8 години

Ако един загрижен родител е член на секта, то това означава, че този човек или никога не е имал деца, или е подлизурко, треперещ за далаверката си! Не Ви прави чест, хипократови изменници! Търговци със здравето на българския народ.

8

Гражданка

преди 8 години

Ей, човече, какво си позволяваш ?! Тази секта плаща част от заплатата ти!!! Или достатъчно получаваш от далаверки като тази, та не ти пука за тях?!

7

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 8 години

АБЕ КАКВО ЩЕ МИ ОБЯСНЯВАТ РАЗНИ П...ЛОГИ НА ГРОБ, КАТО СТО ПЪТИ СЕ КАЗА, ЧЕ ТЕЗИ ВАКСИНИ СА ЗАБРАНЕНИ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!АРЕ СТИГА СТЕ ОМОТАВАЛИ И ЗАМАЗВАЛИ!!!!! МОСОВ ВЕЧЕ ТРЯБВАШЕ ДА Е НА ТОПЛО!!!! И НЕ САМО ТОЙ!!!НЯМА ПО-ГОЛЯМА И СМЪПТОНОСНА СЕКТА ОТ ГРОБ И ДЕФОРМАТОРИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6

Анонимен

преди 8 години

БГ Мама определено е опасна секта.

5

Анонимен

преди 8 години

Ей много нагли нещастници. Опитват се да ви обяснят че нещо което е забранено за продажба в ЕС, заради съдържанието си, не е вредно. Оставка мършляци.

4

Стефанов

преди 8 години

Най-после един честен и компетентен човек да формулира какъв е проблема.

3

този човечец

преди 8 години

Надлежен пример за илюстриране на поговорката : "От три кладенеца вода кара, а тя пълна с фе.алии"!!! Или на притчата :"Когато си н***ср***н, не си отваряй устата"!

2

Анонимен

преди 8 години

Човека гледаше да не разсърди или да обиди някого,както прави целокупния български народ,особено ако е настанен някъде да получава заплата

1

Няма не искам!

преди 8 години

Ни ся бойте, бат Боко е подсигурил ваксини за всички ви - млади и стари. От скъпите, с повече живак.