5

Анонимен

преди 8 години

До Некой си...2KOLKO TI PLASHTAT SOBSTVENIZITE NA LIFTA--VEDNAGA DA SE ZAPOZNAE PROKUROR S TEBE--AKONE RABOTISH TAM,OTKADE ZNAESH VSICKI TEZI PODROBNOSTI--BALGARINA SE PRODAVA ZA 20 LV. NA CORBADGIATA SI.

4

ползвал много лифта

преди 8 години

Преди полските мишки да напълнят с *** коментари, ще ви кажа че без много силен натиск от вътре тази врата не може да се отвори. Дори някой да я отвори, ако си седиш на седалката както е указано няма да паднеш. Бащата е виновен за лош контрол и неспазване на инструкциите за ползване, които са разлепени във всяка кабинка.

3

Анонимен

преди 8 години

SPORED SOBSTVENIZITE--BASHTATA E ISKAL DA UBIE DETETO SI--NIKOI NIAMA DA RAZSLEDVA CORBADGIITE NA TURIZMA VAV VITOSHA--VSCKI TE SA BIVSHI I NASTOIASHTI MAFIOTE.HA SEGA KAKVO SHTE KAGE G-GA FANDAKOVA?

2

Некой си...

преди 8 години

Абсурд е кабинката да е дефектирала и вратата да и се е отворила. Значи, първо вратата ей така се отваря, и второ, детето е загубило равновесие и политнало. Гледах обяснението на бащата, както и на служител на лифта. Склонен съм да вярвам повече на служителя. Просто детето е изпробвало колко здраво е затворена вратата и нещастието се е случило. Обаче за да се измъкне бащата и децата скалъпиха тази история и търсят оправдание за собствената си глупост.

1

***

преди 8 години

Да се прекрати концесионния договор с наглия Цеко Минев. Лифтовете да стната веднага общински! Този наглец само използва построеното и не прави нищо ново, не поддържа и подареното му. Кога Картоффената принцеса ще възстанови Княжевския лифт?