15

коментатор

преди 8 години

За кого не са?

14

народа

преди 8 години

НЕ желае стабилност като през последните 24 години !! иска промяна за да можем все пак да имаме някакво бъдеще като народ и дъжава . ако повече политици пристъпваха линиите като радан може би нещата нямаше да са толкова удобни за мафията което е заграбила България

13

Анонимен

преди 8 години

Да бе, да! Когато не сме на власт са полезни и се крием в Правителствена болница за да не ни утрепе Доган, а когато сме на власт са вредни! Няма ли кой да Ви изтрепе бе, да Ви ***!

12

Последен мандат

преди 8 години

Цветанов: Предсрочните избори не са полезни.. за нас крадците от ГЕРБ.

11

йойо

преди 8 години

абе следващият полит проект трябва да вкара теб и мутрата в затвора, не да се прави на толерантен... ***.

10

знайко

преди 8 години

Проблемът не са предсрочните избори. Те сами по себе си кой знае какъм по-различен резултат от сега няма да доведат. Напротив. Ще се дадат повече но миноритарни гласове на повече политически партии и ще бъде още по-трудно съставяне на работещо правителство, което да направи някакви , дори и половинчати реформи, от които страната спешно се нуждае. Ще минават месеци, дори години в които ще си играем само на избори и ще обедняване още и още. Проблемът е че точно сега не е моментът.

9

Анонимен

преди 8 години

Той каза още, че който иска да създава нови политически проекти, трябва да е толерантен, да има политическа култура и да е отворен за диалог, а не да изпада в политическа истерия и да е агресивно и конфронтационно настроен Видяхме ви като ви изритаха от властта как се държахте. Сега с цялата си наглост говори за политическа култура.

8

дедо ви

преди 8 години

Цецо бягайте предсрочно, ужасно голям и кървав се задава ! Кажи и на Бочето !

7

ново начало

преди 8 години

Конфискация на имуществото на всички участвали във властта от 1990 година до днес. Нов Народен съд ссъ смъртни присъди за грабителите на държавата.

6

Анонимен

преди 8 години

Glist moe li da ima ketap za bega4?Glist moe da se opraa u gumnata. Kolkoto po-gerbalni sa izparjkeniata tolkoz glistyt e po okosmen.

5

АТАКИСТ

преди 8 години

Оппаааа...Олиг.офрена поръчител на убийство пак пред медиите! Тоя като го оправдаха за подслушването гледайте как се е накокошинил(косата) и дава всеки ден интервюта с усмивка(злорадост). Жалка история!

4

промяна

преди 8 години

Да, не са полезни, особено ако не успеете да изманипулирате вота, и ще останете на сухо...... Вън комунистите от ГЕРБ от властта и парите на държавата!

3

121212

преди 8 години

Затвор за вас и конфискуване на цялото имущество в полза да държавата.

2

121212

преди 8 години

Когато и да се махнете, все ще е късно

1

п

преди 8 години

Не са полезни за тези дето ще усвояват евросредства .