96

Анонимен

преди 8 години

Вина единствено и само има г-жа Меркел,допускайки гостите на Европа да ни казват къде сме прави и къде не, дали да носим забрадки или бурка!Това е недопустимо и тези гости които не уважават домакините са нежелани!Вън на всички нагли навлеци от Европа!

95

bros

преди 8 години

Представям си го с мазните от агнешко устенца и пръстето вирнато предизвикателно ;)

94

Анонимен

преди 8 години

Жертвите винаги сами си виновни, че са жертви... Философия на един престъпник.

93

Анонимен

преди 8 години

Вчера доидоха и вече казват как да се обличат жените !

92

hristov

преди 8 години

Мисля си,дали САЩ и Русия имат вече набелязана нова държава за прилагане на модела 'Арабска пролет',а именно ...Турция.Руска и Американска база в северен Ирак,независимост на кюрдите,което от няколко разговора с хора от тази народност,е твърде вероятно да се случи.Ердоган може би ще бъде свален,а Искямска държава ще бъде унищожена по най-болезнения начин.Големият проблем,обаче за мен е Саудитска Арабия.Дано имат и хапче за нея.

91

Съгласието

преди 8 години

Съгласието с твърдението на имама , значи съгласие с ислямизирането на Европа. За мусулманите жената е стока и единственото и предназначение е да ражда. В Европа половете са равноправни. Мусулманите ще се оправят , като видим жена - начело на С. Арабия. Преди 7-8 години в едно девическо училище в С. Арабия беше станало пожар . Вахабистите затвориха вратите на ученичките, да не би някой да им види лицата. В резултат 15 изгоряха, за арабите това няма значение, щом мъже не са ги видели.

90

Анонимен

преди 8 години

Германия няма никакви шансове ако не промени спешно политиката си,която впрочем е режисирана от някои кръгове в САЩ.Тази политика е удобна за промишления Капитал,който сам по себе е в упадък.Затова назрява мащабна война.Заливането на Европа с цивилизационно различни хора е метод за заличаването на Германия а оттам и на Европейската цивилизация.Тук съдбата на немци,французи или българи няма за тези изчадия никакво значение.Поляците,чехите,унгарците и словаците също ще бъдат подчинени....

89

Анонимен

преди 8 години

Мнения в диктатура не са позволени,ако това искате,ще си го получите!

88

Анонимен

преди 8 години

До 129...Римската държава е била първо Република и възниква като такава.След което има периоди на Триумвират,Диктат и други странни форми на управление.След Август вече може да се говори за нещо като Империя.Много историци твърдят,че първият пълноценен Император е Тиберий.След това идват Клавдий и Нерон.Рим в упадъка си е Империя.След краха продължава да съществува като Източна Римска Империя или Византия под властта на Василевса.

87

STG44

преди 8 години

Нямам: Жените в Кьолн са виновни, КЪПЯТ СЕ ПОВЕЧЕ ОТ ВЕДНЪЖ ГОДИШНО!

86

с

преди 8 години

До до 135сори..беше за предния,не за теб

85

до 135

преди 8 години

До АнонименМладеж..Много си зле. Икономическия възход на Германия започва с Хитлер преди 2СВ. Чети малко...

84

до 135

преди 8 години

Ти па си мноу убъв.Човека си изказва мнението без да обижда никого

83

Анонимен

преди 8 години

До до 128:))) Детенце, много си зле с историята. Римската империя (каквото и да си мислиш че е това) се е прецакала след като започват да управляват пожизнените диктатори. При Хитлер бъркаш отново. За кратко има икономически възход който след това се поддържа чрез завлядяване на нови територии и ограбване на ресурсите им. Тоест, икономическо благополучие получено с баня от кръв. Анархията пък е съвсем различно управление. Много си зле. знанията са ти на селянин в хоремаг.

82

с

преди 8 години

и все пак той (ХИТЛЕР) беше прав

81

сс

преди 8 години

х*й за цензуриращия и триещия коментари. Х*й за арабите,за толерастите и за БХЦ. Продажници

80

Историк

преди 8 години

пост 129 е за 124.Сори 128-и

79

PUFF

преди 8 години

Германия е виновна , направила си в всеки град и село така наречен PUFF да де ама там се плаща са секс 20 мин. 50 евро от къде пари тея получават по 900 евро на Бежанец

78

до 128

преди 8 години

Чети история моето момче.Чети внимателно.Ще ти дам само два примера.1.Великата Римска Империя е станала демократична република.След като Сената започва да управлява а не Императора,къде е сега тази империя?2.30-те години на 20в. в Германия се вихри най-голямата рецесия.Появява се Хитлер и икономиката дръпва рязко напред.Не ме разбирай погрешно,не съм за диктатура,но тя е по-малкото зло.Една крачка е разтоянието от демокрацията до анархията.Пример-България.

77

язък

преди 8 години

Айде..отиде парфюмерийната промишленост