134

циника

преди 8 години

направо се изумявам как може някой да повярва, че чужда спецслужба ще организира толкова сложно и трудно за изпълнение убийство и ще натовари с това некадърници (по думите на разследващите)

133

циника

преди 8 години

207, Боби, а бе брит. разследващи направо твърдят, че убийците са били аматьори и некъдърници:). В прав текст го заявяват. Представям си как ФСБ натоварва двама аматьори да убият опасния за тях Литвиненко под носа на брит. служби с вещество, за боравенето с което се изискват огромни познания, опит и наличието на много хора. И след това аматьорите напускат необезпокоявани Англия и чак 9 години по-късно англичаните само "допускат" участието на русия.

132

Анонимен

преди 8 години

До до 210Интересно, ако съда е в русия и обяви пак, че вероятно има престъпление какво ли ще последва = екскурзия в сибир? ;))Хайде да не сравняваме руския съд с Британския, ще стане много неудобно.. много.

131

Боби

преди 8 години

До Анонимен 211Циника иска да каже че е много по-лесно и по-евтино с конвенционални методи - куршум, катастрофа или Саксия по главата ако щеш

130

Анонимен

преди 8 години

Примката около врана на путин все повече се затяга и е интересно от къде ще извади пари да плати всичките си борчове - украйна, крим, боинга, сирия, литвиненко, политковская, немцов, юкос.. сметката отива няколко стотин милиарда - добре че имат резерв все още = тъкмо ще им стигнат за глобите.

129

Анонимен

преди 8 години

брит. служби край него не са ли взели мерки. Взели са мерки, разбира се. Двама агенти го пазят, а третия му носи чай.

128

Анонимен

преди 8 години

До БобиБоби, ти обори английските специалисти. Излезе че няма как да бъде убит Литвиненко с полоний-210, защото поради високата енергийност на алфа-частиците нощно време той ще свети като 200-ватова крушка и ще се види чак от Биг Бен-а че е отровен с алфа-частици. Такава глупост руските специалисти по убийства от Лубянка няма да допуснат. Няма що желязна путинска логика. Заслужи си 5-те рубли.

127

Анонимен

преди 8 години

Нали никой не си въобразява, че Литвиненко не е имал достъп до чувствителни данни? Разбира се, може би стрина Гица Глухата. Тя вечно се съмнява, дори като и казах че се задават чутовни реформи в МВР, съдебната система и здравеопазването. "Не вярвам, Гошко, не вярвам..Ето обраха ми компотите в мазето, заедно с казана, а някой запалил картоните, дето ги събирах пред хлебарницата... Тия пусти реформи в гпроба ще ме вкарат.."

126

Боби

преди 8 години

До Анонимен 203Кое от всичко което съм написал АНОНИМНИ не е вярно ?А Що не вземеш да си напишеш името та като сгрешиш и на теб да ти се смеем ПЕРСОНАЛНО?

125

Анонимен

преди 8 години

До циникаТочно толкова удобно е колкото да твърдиш, че потен нямал мотив.Или че руските не биха инвестирали милиони в националната си сигурност.Те се превъоръжават за милиарди, ти за някви си смешни милиони се хвана дъвка да си правиш с конските..

124

Анонимен

преди 8 години

До до 202Важното е, че всички сме категорични в едно - руснаците са способни, имат ресурсите, мотива и опита от предишни терористични актове! Това е реалността, другото са приказки за наивници.Тука вашингтонски *** не виждам, до сега няма доказателства за американска пропаганда, докато виж руската си има телевизии, вестници, сайтове. Хората не са глупави, стига се заблуждавал.

123

НФБ

преди 8 години

До АнонименАмериканските президенти да бъдат съдени за геноцид спрямо населението в Ирак. .Либия. .Сирия. ..

122

циника

преди 8 години

200, логиката ти наистина е потресаващо "елементарна". Този Литвиненко и брит. служби край него не са ли взели мерки съответните "компромати" да бъдат защитени от посегателства, ако и литвиненко бъде убит? Или е много удобно да убиеш някой който е под твоя опека и след това да твърдиш, че е убит от руснаците заради великите му компромати хахахаха

121

Боби

преди 8 години

Абе вие умници изчетохте ли поне статията за Полония във википедия?Полония има 3 "стабилни " изотопа полуразпад 100г, 9г и 60 дниСамо третия има силно токсични свойства. Една произведена доза след 130 дни губи ефективност. След 50-60 дни половината полоний е изхвърлен по естествен начин от организъма.ЗА ДА УБИЯТ НЯКОЙ С ПОДОБНО НЕЩО ТРЯБВА СУПЕРКООРДИНАЦИЯ И МНОГО ГОЛЯМО КОЛИЧЕСТВО ПРЯСНО ВЕЩЕСТВО КОЕТО СЕ ИЗВЛИЧА ОТ ИЗРАЗХОДВАНИ ПРЪТИ НА ЯДРЕН РЕАКТОР ОЩЕ НЕ ИЗСТИНАЛИ(Изстиват за 1 година)

120

Полоний-210

преди 8 години

Полоний 210 е един от най-редките елементи на земята. Открит е 1898 от съпрузите Мария и Фредерик Кюри и е наименуван в чест на родината на Мария - Полша.Кой е Фредерик Кюри, по класацията на ГЕРП? Фредерик Жолио-Кюри е пълна нула като учен. Взел е фамилията Кюри, за да се фука.Това заявява министърът на образованието проф. Тодор Танев пред гимназисти от СОУ "Хр. Ботев" във Враца. РБ, 2105 г., членка на ЕС, НАТО, и цъфтяща, та връзваща.

119

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНедей така с бутонките, ще го откажеш да пише!Този човек е най-силния рупор в борбата пропив руските интереси - човек като му прочете мненията остава с впечатлението за безкрайно изветрял мозък застинал някъде в миналото.

118

Анонимен

преди 8 години

До до 193А ти от къде знаеш кой колко би дал за убийство?Явно имаш информация от американци и руснаци.. Голям сте смях като започнете да се правите на авторитети.

117

Анонимен

преди 8 години

До АнонименАми да започват и сега с диетата 150гр хляб дневно - ДЕНГИ НЕТ!!!

116

Анонимен

преди 8 години

До циникаВиждам че елементарната логика ти куца за това ще ти го кажа - потен е бил притеснен, че Литвиненко ще свидетелства срещу него, разполагайки с богат избор от компромати. Нали никой не си въобразява, че Литвиненко не е имал достъп до чувствителни данни?В типичния руско-мафотски стил на путин Литвиненко бива 'поръчан и сготвен', а после такива като теб биват наемани да ни обясняват как липсвала логическа връзка. Не се научихте, че само в русия виреят *** вярващи на глупостите ви.

115

Анонимен

преди 8 години

Стига с тази пропаганда, 5 г са минали и "безутешната" вдовица печели дивиденти от западнтите спецове , за марков сьщата работа, колегите му са вадили последните стотинки от джоба за лекуване,а той ги прогуля охолно и си намери "работа"-да плюе по родината, само че този факт не го споменавт демократите ни-така им е изгодно