40

Анонимен

преди 8 години

решѐто Тълковен речникмн. решета, ср. Съд с дъно на дупки, с помощта на който се пресява, прецежда. Направям на решето. Надупчвам, прострелвам нагъсто. Ставам на решето. Надупчен съм, прострелян съм нагъсто.

39

Поправка

преди 8 години

килърът е бил само един-грешка на журна.лята от Днес. Килър значи убиец, тъй като почтеният и честен бизнесмен, от светлия снежно-бял сектор не е убит, то тук нямаме килър, а да речем кандидат-килър, провален килър, килър неудачник и пр. не е

38

Анонимен

преди 8 години

Вие как бихте се почувствали ако за ваш близък говорят, че са го превърнали на / надупчили като цедка? Близките ми са чесдтни хора. Вуйчо ми на времето е загинал в престрелка с жандармеристи. Има паметник на лобното му място. Не, на нея не пише "Тук падна честен и почтен меринджей, с бял бизнес и пр.щуротии в жесток бой за малко повече пачки и за робия на трудовите хора""

37

Анонимен

преди 8 години

Да се готви следващият!

36

БОКО

преди 8 години

ГАРАНТИРАМ, ЧЕ И ТОВА УБИЙСТВО ЩЕ ОСТАНЕ НЕРАЗКРИТО. КАТО ПРЕДНИТЕ... КАКТО И СЛЕДВАЩИТЕ.

35

Кратун

преди 8 години

Решето е остаряла дума за цедка. Вие как бихте се почувствали ако за ваш близък говорят, че са го превърнали на / надупчили като цедка? Що за просташки език в една медия?

34

Анонимен

преди 8 години

Бойко трепе лошите, рейтинга му се повдига още и още! Така преди години изтегнат на канапето при Дългуч Слави, тогава бяха приятелки, самодоволно се пъчеше: - Ние ги хващаме, те ги пускат и сетне им събираме главите по поляните...!Народа удивен, покорен, щастлив, задоволен...! Също като пърхащите репортерки!

33

ШОПО

преди 8 години

До Анонимен 24: Що се карате за глупости ,бе пичаги ???!!! Държавата умря,вие - Боко,Моко,Смоко...Пийте си ракията и чекайте да дойдат арабите...Това ни чака...

32

до 28

преди 8 години

Мен не ме интересува колко убийства има в Русия! Интересува ме какво става тук.Дай сега ако в Русия лочат по 3 литра водка на ден, ние да я докараме поне до литър! И какво щеше да пишеш, ако тиквите не бяха на власт? Ама тия *** хубаво ухаят на тоалетна.

31

Анонимен

преди 8 години

Аз нямам джип и живея на квартира. Ама пък и никой не ме стрела и не ми отвлича дъщерята.

30

Мучачос

преди 8 години

Гущера си къса опашката.Явно изпреварват събитията,защото се готви нещо в съдебната система.Тоя най-голям бизнесмен от Враца от бившите комунисти ли е,от мутрите,от кредитните милионери ,от ония които си фалират фирмите и ги продават с пасивите от милиони на неграмотни,от заменкаджиите или,или,или???? Как е тръгнал.С дадени му пари за управление от Луканово време или е продавал "***" по пазарите и натрупал първоначалния капитал?????

29

Анонимен

преди 8 години

до 24: Ами кво чака! Сетне ще му е пълен конфорт! 195 депутата и няма да се разправя с Радан, Местан, Парван....!

28

Анонимен

преди 8 години

Кутееееев, откъде си я насъбрал тая неграмотна сгaн бе? Виж си трола какви глупости е написал "икономически разтеж от 4.2%".

27

Анонимен

преди 8 години

За 1 месец само трима убити бизнесмени, разбирай мутри и робовладелци. Ами малко е, трябва повече такива да падат убити. Едно време ги трепеха по 5 за 1 седмица - станеш сутринта, пуснеш новините и айде мутра-бизнесмен-банкер-богаташ заминал за оня свят, а сега слабо, само 3 за месец. Срамота, това ми било килъри!

26

Анонимен

преди 8 години

В началото на 2015 г., един ден след поредните наводнения министър на околната среда и водите Ивелина Василева отправи едно послание : "Свиквайте".Сега очакваме "социологическия" министър Румяна Бъчварова да каже същото след поредният криминален случай.

25

до 28

преди 8 години

Кои бягат в щатите? бягат такива които някога бягаха от Европа , избиха коренното население и направиха една държава на убийци.

24

Анонимен

преди 8 години

При демокрацията България има за 2015 година икономически разтеж от 4.2%! Днес българите живеят най-добрия живот в своята 1300-годишна история! ЕС е прекрасно място за живот!

23

Анонимен

преди 8 години

като нямаш доверие в полиция и съд, си вършиш работата сам.

22

атакиз-чикибиец

преди 8 години

До gerbist-evroatlantisда се обърнат към балгарския съдщом казваш ще се обърнат към бАлгарския съд

21

Анонимен

преди 8 години

Ех поредния "честен и чист като момина сълза" бизнесмен. И тези лоши, лоши килъри... рано или късно на народа му писва и лошо става, когато вече няма какво да губи.