21

ужасен шок

преди 8 години

Като гледам какви забавни видеоматериали на побоища, унижение и тормоз има от ученици, шокът по-скоро е бил от осъзнаването на факта, че в живота няма простотии без последствия. Но има още много шамари да яде тая ***, за да влезе в ред.

20

До 22

преди 8 години

А ти да не мислиш, че учителите са наясно какво си общуват помежду си учениците? Какво си пишат по Интернет, какви ги вършат докато не са на училище. За да вземат отношение, трябва някой да се обърне към тях и да им разкаже, а те да помислят за начин за справяне - да информират родители и институции, да говорят с децата. Просто хлапетата имат паралелен живот извън класните стаи, тотално скрит от родители и учители. И там никак не е комфортно да се живее.

19

Чоко

преди 8 години

хаха, наистина, това не е охранител, това е портиер-подлизур. Като всяко нещо в тази смешна държава на мутрите и изтривалките.

18

гошо

преди 8 години

Правят се тези лапета на три и половина! Имало е тормоз и то сериозен. Едва ли някой ще тръгне да се саморазправя в училище без причина?! Вместо да се жалват, да седнат и да се позамислят какви ги вършат и как когато прекрачваш границите, във всеки един момент може да се яви някой и да те ошамари. Упражняваш ли агресия, няма да я избегнеш. Рано или късно ще ти се стовари на главата. В училище шамари, по-късно в живота - по-сериозни неща! Да си опичат акъла тия пишлемета.

17

Lora

преди 8 години

Така става, след като педагозите и възпитателите са абдикирали от задълженията си да работят с децата, да ги възпитават и учат на подходящо и толерантно поведение. Насилето от деца над деца е ужасно и тежко и много хора ностя последствият от тормоза и подигравките в училище цял живот. И аз ако ми тормозят детето и никой учител не предприема мерки, ще отида и ще се саморазправям.

16

Анонимен

преди 8 години

За заплата от 300-400 лева чудеса от храброст ли очаквате да направи пенсионера охранител.Да започнем с това, че е редно и училищните дворове да са с пропускателен режим а не разграден двор и всеки да влиза, излиза и преминава през него.Отделно с началото на учебните занятия двора и вратата на училището да се заключват и да се допускат сомо лица имащи уговорена среща.

15

Сандо

преди 8 години

Идея си нямате как се тормозят взаимно тийнейджърите - по фейсбук, по вайбър, по скайп, с SMS-и. Психологическа агресия яко към всеки, който "не ги кефи". Включително и физически заплахи, закани за саморазправа, обиди, унижение. Масова практика е учениците да си причиняват взаимно това. Истинтаа е, че повечето от тях "се пържат в собствен сос" - продуцират агресия и бълбукат по цял ден в нея. Тя е част от самосъзнанието им - или упражняват агресия, или са нейна жертва, а повякога и двете накуп!

14

Анонимен

преди 8 години

След 25 години бруталност (сересета, есемеси), е така!Рибата се вмирисва от главата, нали?

13

Анонимен

преди 8 години

Поредната статия, в която се подминава с пълно мълчание тормозът, на който е бил подложен десетоклааникът от по-големите ученици.

12

ferdy

преди 8 години

Тука няма невинни. Хлапетата пък изобщо няма какво да се шокират. Хич не са ангелчета, точно обратното - на нищо не приличат. Нагли, неграмотни, меркантилни, без ценности, без дух. Голямата част от тях! Но каквото и да си говорим - те са плод на своите родители и среда. Така че ключът от палатката е вътре в семейството. Там се случва проблемът. А както виждаме - цяло семейство е отишло да се саморазправя. Ако големите не знаят как да постъпят, как да знаят малките??

11

osho

преди 8 години

Мда бе, не го познавали. Тормозят се яко в училище и то по всички правила на физическия и психологически натиск. Причиняват си ужасни неща, малките диванета. И когато агресията се върне към тях, били в шок! Не че оправдавам неадекватното поведене на възрастните, разбира се. Точно те са в основата на агресията на дцата.

10

Анонимен

преди 8 години

Учениците вече не са деца а пълни ***, учители, родители, директори никой нехае, никой не възпитава, ако някой е смотан или по-затворен направо ще го съсипят психически в училище, трябват спешни мерки политическиу социални и семейни, обществото е пред тотален разпад, а те ме заливат с информация за смс-и и срс-та, ай стига вече драги политици, заемайте с с важните неща, не ни интересува с кой си го слагате.

9

Членска карта №7

преди 8 години

Да бе, охраната е виновна за невежеството, войнстващата простащина пробутана ни като евроатлантическа скъпоценност! Днес, който първи се добере до микрофона, или първи влезе в сутришния блок на някоя ТВ, той е мерилото за морал, той раздава справедливост...

8

Анонимен

преди 8 години

охранители... ХА ХА ХА портиер е правилната дума и *** също - да се беше обадил на полицията поне

7

Мнение

преди 8 години

Никой не знае от тук пишещите какво се е случило. Когато държавата не може да спре тормоза в училище, идва ред на родителите да опитат.Това е един от минусите на нашето образование - деца тормозят други деца, защото другите искат да учат.Не зная нищо по конкретния случай и не го коментирам него.

6

Анонимен

преди 8 години

За такива родители - затвор и обезщетение за битото момиче.

5

Анонимен

преди 8 години

Tozi e kato onzi koito nahlu v natviz

4

duhku4e

преди 8 години

даааа личи си,ЧЕ СТЕ Отличниците на Властимащите!

3

duhku4e

преди 8 години

Този ''охранител'',евантуално бивш военен или полицай,да вземе да се самосезира, и Дим ДА ГО Няма....пълен ***!

2

Щирлиц

преди 8 години

Най-важната част е тази посветена на ОХРАНИТЕЛЯ.Тиквун да му наспори годините,и на всички охранители по училища и учреждения държавни,държавни-още частни...Бог да прости България,амин.