324

русофил

преди 8 години

простата кагебишка пръчка ще довърши велика Россия...проклет да е !

323

матросчо

преди 8 години

До АнонименНе щЪ да те светвам за "САТАНА" , като се върнеш в Родината си, може и да прелети над феса ти.

322

Анонимен

преди 8 години

Путин и неговата кукла Медведев били част от секретните руски нанотехнологии. Чудех се защо са толкова дребни, а то си имало научно обяснение.

321

матросчо

преди 8 години

До АнонименСанкции, какви санкции, че еди кой си няма право да посещава Евромигранта, това санкции ли са - според мен обратните санкции са по гадни, особено за нас, камионите ни стоят вече 4 месеца на границата и вече са без шофьори, те си дойдоха без камионите, или пък картофите и ябълките на ***, или пък рибките на.... абе кво да те светвам, мазник си с фес, е те това е.

320

Анонимен

преди 8 години

До матросчоМатросчо, турците са много уплашени от високо технологичните матрьошки на руснаците. Наточили са брадвите и топорите и щели да ги секат за дърва за огрев.

319

кем

преди 8 години

Дего протеста, барем на някой мач агитката да бяхте снимали, а то гол тротоар, Москва е колкото две Българии и половина, а не са събрали и колкото нашите простестъри, лошо за НПО тата, ще им са Майдан на продаж.ните жур.наля.

318

матросчо

преди 8 години

До АнонименА, за лошата Турция, до сега не съм видял някои да пише, за мръсника Ердоган , който е с ДАИШ, да, а за Русия, нашата освободителка, лошо пишеш ти туркомане, но оправдан си, друго не ти приляга, защитаваш си своите, добре, щом ъова е кръвта ти, давай, НО НЕ ТУК, НА СЛАВЯНСКАТА ЗЕМЯ, не ни ядосвай, вече три пъти ви гоним и пак се въдите, писна ни.

317

кем

преди 8 години

До Отзвук от ЛондонОт доклада става ясно че /може би, или най вероятно/ да ви имам доклада.

316

матросчо

преди 8 години

До АнонименНищо не е казЪл, само е отправил призив към президента Путин, с ракетите "Топол" по Ердоган ама, моментално. Браво , че президента не го е послушал, защото и ние щяхме да изгорим заради такива туркофили като теб.

315

матросчо

преди 8 години

Един път ви предупредих туркофили, не гонете президента Путин, защото след него идва Жириновски, ама *** си е тъпо, не ми се иска да горЪ заради вас - този казак от Запорожието, първо пуца, а после говори - спомнете си какво е казвал Лябчев и се кротнете, по добре спасявайте Москов, че май е уплел коците от лакомия.

314

Отзвук от Лондон

преди 8 години

След днешния доклад на лондонския съд, става ясно, че Путин и Наришкин са поръчителите на убийството на английския гражданин Александър Литвиненко в Лондон чрез ядрен терористичен акт, Путин е организатор и участник в Тамбовската банда, участник в наркотрафик от Колумбия в Русия. Вероятно ще има нови санкции срещу Русия по този повод. Със сигурност Обама, Меркел и Камерън повече няма да поемат ръката на убиеца и члена на Тамбовската банда и наркотрафиканта Путин.

313

матросчо

преди 8 години

До АнонименЕ, сега вече се издаде, само тюрките реват за Крим, защо ли, не могат да забравят Радецки. До тука беше с Крим, база на НАТО , а, а сега трепери, искандерите са там.

312

матросчо

преди 8 години

До АнонименНарочно говорят само за Русия, за да не ги почнем за вътрешната политика, защото май са цъфнали посред зима.

311

Анонимен

преди 8 години

Преди да фалира ***, да върнат Крим на Украйна. И марш зад Урал! С-г-а-н азиатска!

310

матросчо

преди 8 години

До РФ комедияМоже би си прав, но може би по точно само цапаш славянската земя България, защото в момента Русия пуска новия модел W -ген с двигател издържащ -30 градуса, гледа те от руската космическа станция, как се криеш от "искандера" т.е. от мигранта като слагаш фес и т.н.

309

Анонимен

преди 8 години

А бе , Вие Русия не я мислете , за България повече !

308

f

преди 8 години

Русофилите долни няма да повярват дори когато видят трупа на идола си ***. Дните на матушката ви са преброени, *** лай*няни

307

Анонимен

преди 8 години

Абе братушките докато не разкарат тая Олга Голодец от правителството, ще е така. Трябва накоя Владимира Путюед, примерно.

306

Анонимен

преди 8 години

Милиардерът Джордж Сорос смята, че Европейският съюз не успее да се справи с пет или шест кризи едновременно, така че блок се намира на ръба на разпадането, каза той в интервю за американския издание на The New York Review of Books.

305

Анонимен

преди 8 години

Русофобите яко се кефят на такива недоносени ,,новини,, от Русия :) Това че утре да речем се оказва кьорфишек, няма никакво значение, не се чувстват по-глупави, няма накъде :)