77

Анонимен

преди 8 години

До Shopp 106Националния здравен календар е задължителен бе, некадърник! Почети малко, преди да се изходиш по въпроса!

76

Shopp™

преди 8 години

До АнонименВъпрос на национална сигурност е държавата да организира производството на ваксини за децата ни тук!----------------Че организирай де! Кой те е спрял да произвеждаш ваксини? Сега не е забранено да се произвеждат ваксини.

75

Анонимен

преди 8 години

До 2013 ком.102То и за препаратите за хемофилици, заразени със СПИН, произведени в Байер-САЩ и внесени от Франция, не се чу много, ама няколко десетки българи си отидоха заради това, нали? Та така и с ваксините - не си чул, не си видял, ама децата ни загиват!

74

Shopp™

преди 8 години

Ми аз да ви кажа, никой не ви кара да се ваксинирате. Ваксинирането е доброволно. Който не му харесва, да отиде да го ваксинират в Руската ***. Българската държава това предлага и който не му изнася, да си купи от собствения джоб и да се ваксинира.

73

Анонимен

преди 8 години

До 2013 Ти и тезе които ти слагат V бихте ли се направили на децата ваксина от турското менте което е от 15долара /пък според Москов даже са дарение / , или ще направите оригиналният френски пентаксим които е 30 долара.

72

Анонимен

преди 8 години

Напред народе! Право в казана на либералния капитализъм, където парите са по-важни от здравето на децата и нацията! Напред! Нали това искахте?!Подобно нещо в "лошия" социализъм, където нещата се проверяваха по десет пъти и имаше контрол на всеки етап (ОТК за тези, които помнят) не би било мислимо, камо ли възможно! И защо ваксината за нашите деца трябва да се произвежда в странство???Въпрос на национална сигурност е държавата да организира производството на ваксини за децата ни тук! ***!

71

Анонимен

преди 8 години

Къде е "НЕЗАВИСИМАТА" прокуратура да повдигне обвинения на "НИЗАВИСИМИЯ" министър за неспазване на законите в страната ???? Щом министъра не спазва законите ... то тогава кой трябва да ги спазва ????

70

2013

преди 8 години

До 101: сигурен ли си че е менте? Аз не съм чул Санофи (френската фирма производител) да е обявила че става въпрос за незаконно производство (което по дефиниция е менте). Цялата дискусия е че не е внесена от търговец с разрешително. Този търговец от 100 000 ваксини е загубил поне 3 милиона чиста печалба, и около 5.5 милиона приход. Явно достатъчно и за медийни публикации, и за самосезиране.

69

Анонимен

преди 8 години

До 2013Еми то и ракията на цар Киро е по евтина , ама е менте. Та така е и с пентаксима произведен в Турция - менте е.

68

антиседераст

преди 8 години

Къде е Цацаров да се самосезира?. Или за прокуратурата е по важно да се занимава със Сидеров и да защитава нарко-*** в София.

67

2013

преди 8 години

"Последния път когато на търг се яви притежал на разрешение... Цената беше 54 лева, а в дарението от Турция е 15 долара". Това казва много: 1. Значи въпроса не е в самата ваксина, а кой има лиценз да я продава 2. Тези които имат лиценз правят по близо 30 лева на доза на гърба на данъкоплатеца.

66

Анонимен

преди 8 години

На Москов кой му е дал диплома за доктор. Кой е издал диплома на това недоразумение.

65

Анонимен

преди 8 години

До СТАМЕН Не не са 500 деца, а са 100 000 /сто хиляди/ .Всички сто хиляди дози пентаксим произведен в ТУРЦИЯ които са без разрешение за ползване в ЕС и БЪЛГАРИЯ са направени без да бъдат предупредени лекарите и родителите че ваксините са без разрешение. В турският пентаксим само едната съставка е с разрешение за ЕС. А глупостите където разправя че така съвсем лесно може да се ползуват лекарства които не са разрешени си е чиста лъжа.Ако аз ползвам такова лекарство си е за моя сметка ,аз решавам

64

Homer

преди 8 години

Вдигайте се братя, аз неща ярем!!!

63

СТАМЕН

преди 8 години

"МОСКОВ В ЗАТВОРА."Инжектирани 500 деца с ваксина с живак, забранена за употреба в Европейския съюз.КЪДЕ СА БУДНИТЕ БЪЛГАРИ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ?

62

Анонимен

преди 8 години

И като е произведен в Лион защо не го договори директно от там????Френска ваксина от Турция?!?!?!Това ми прилича на маркова мода и аксесоари закупени от Капалъ чарши!!Ама оригинал са бе!!!Само по етикети!!!

61

Анонимен

преди 8 години

Малко на гущер прилича, нали?

60

Идеалист

преди 8 години

Москов, май ще изтървеш комисионната. Алчен, лъжлив. На 23 януари ще предложа да бъдеш изключен от ДСБ. Срам си за партията. Отивай да държиш Боко за шлифера. Ти си типичен гербер!

59

Анонимен

преди 8 години

Vervaite mu.... sled kato e napravena v Leon... predpolagam za po evtino ya prashtat do Turcia za opakovane:)))

58

Джедай Мастър

преди 8 години

Обаче всички как попиват от вожда си. Щом е казал, че не нещо не е така, значи не е така, въпреки съкрушителните доказателства за обратното. Няма ли да каже, че се опитваме да дестабилизираме властта, като не искаме отровните му ваксини?