9

Анонимен

преди 8 години

Всички ще избягаме, никой няма да остане в тази вциглясваща се държава. Да са ви честити ромеите, да видим как ще ви пълнят бюджета.

8

zeus

преди 8 години

Калфин, как ще коментираш факта, че сме на първо място в света по смъртност, дори сме пред страни, където се води война?

7

Анонимен

преди 8 години

Икономиката, ***!

6

Бъдещ проф.доц.д-р

преди 8 години

Целият ни випуск от езикова гимназия в България сме в Германия, Австрия и Шотландия и САЩ. Печелим стипендии, по-добри оценки имаме от местните и едновременно работим! Няма демотивирани, искаме да станем доктори, а само преди 2 години седяхме в кафенетата и не вярвахме, че може да се живее по-добре.

5

Национал

преди 8 години

Тия два милиарда знаем къде отиват, за питекантропите в България! При тях си майка на 12, баба на 24, прабаба на 36... ит.н.

4

Топлата вода

преди 8 години

Браво, Калфин! Сети се! Те не останаха хора в работоспособна възраст, той трябваше да ни го каже. И не е вярно, че навсякъде в Европа раждаемостта е съизмерима, както не са съизмерими и стимулите за нея и доходите на семйство и много други показатели. Виж, с пенсионната реформа ги надминахме и скоро пенсионерите ще намалеят по естествен път ... към рая.

3

Анонимен

преди 8 години

Не е истина. В Русия демографска криза вече е преодоляна.

2

umen

преди 8 години

Общата беда е утеха за глупците! Калфин. Слабичко. Доста слабичко.

1

Анонимен

преди 8 години

Ами те младите заради вас бягат бе комунисти долни.