25

академик

преди 8 години

А като дадоха Оскара на Лупита преди година, при положение, че най-малко заслужаваше не реваха....Адмирации за коментара за спортистите!!! Защо "белите" да не бойкотират Олимпийските игри - там повечето са черни - как може такава дискриминация!

24

:)

преди 8 години

"Цветнокожите" са индианците. Спайк Лий не е индианец.

23

Анонимен

преди 8 години

ами като не ги кефи да не ходят бе - да си правят там техни си награди за бозите им дето все се въртят около "живота" в гетата и да си ги гледат

22

Некъф луд

преди 8 години

...и дай да избираме некадърни *** защото нямало разнообразие. От афрото има няма 2-3 кадърни всичко друго посредственно.

21

Анонимен

преди 8 години

Не виждам какво се тръшка тоя. Чернокожите бягат, скачат, пеят, ама като вземат да играят, все на палячовщина бие. Независимо дали С.Л. Джаксън или У. Снайпс.

20

Анонимен

преди 8 години

Забелязвате ли, че всички тези претенции са единствено плод на разгромения нацизъм. Преди него у всички народи и навсякъде си е имало постоянна, равномерна, балансирана форма на естествено вроден расизъм като форма на съпротива към инвазия на чужди гени. Напълно нормално нещо във всеки един животински вид в природата! Нормално и здравословно като храненето, дишането и размножаването. Но после идва еврeина Хитлер с истеричния си расизъм и хоп - резултата е расизмът е забранен!

19

Анонимен

преди 8 години

11, напипал си абсолютната същина на проблема. Самото разковниче.

18

мазепа

преди 8 години

Ами да си тури еврейска шапка и ще го почетат.

17

Анонимен

преди 8 години

Пак за квоти за цвят реват. Я бегом в Майка Африка!

16

Хихи

преди 8 години

До Анонимен 8Хахах, това е като българските турци.. като им изнася са българи, а като не им изнася са турци.

15

Анонимен

преди 8 години

Защо един актьор трябва да бъде номиниран на база раса, религия, пол, цвят на кожата и т.н, а не на актьорската му игра?

14

ми...

преди 8 години

в белите квартали има черни....в черните квартали някой да е видял 1 бял???в белите клипове има черни....в негърските клипове няма бели....в белите филми има черни....във филми с черни няма 1 бял.....вадете си изводи кои са по-големи расисти!!!!

13

Анонимен

преди 8 години

ми дайте да ви дадем всичко на вас , черните. чудя се преди 200 години как ние, белите не сме били ваши роби. толкова сте кадърни във всичко.

12

тТт

преди 8 години

По-големи рас.исти от чер.но.кожите НЯМА! Най-елементарният пример: в музикален клип на чер.ен рапър да сте виждали бели танцьор(к)и?

11

Анонимен

преди 8 години

Ми да турят една категория "Черни филми"

10

бай дядо

преди 8 години

Расизмът се завръща в САЩ, само че с обратен знак.

9

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Аре ся - ако почнат така и индианците, китайците, ескимосите, арабите, геювете то ше стане мазало. Друг въпрос - няма черни и на нобеловите награди (като махнем наградата за мир).Слочаенос?

8

Анонимен

преди 8 години

Не е ли възможно черните просто да НЕ СТАВАТ! Белите не могат да се съревновават с кенйските бегачи! Защо черните изхождат от презумцията, че те могат да бъдат равноправни в уменията си на кино екрана!

7

анонимен

преди 8 години

И сега какво искат, няма значение да ли са добри или не да се да се номинират 50% на 50% айде стига като нема добри няма номинации.

6

Анонимен

преди 8 години

Винаги когато не могат нещо го избиват на расизъм.Мартин Лутър Кинг е казал,че всички трябва да седнат в една къща и на една маса и богатият брат да даде паричките и кадилакът си на бедният брат.Защо тоя не отиде в Африка и не сподели богатството си с бедните си братя?хе-хе-хе