14

П.Петров

преди 8 години

Ето до това води чалгизацията на нацията.Бъчварова и фуражките дето се оплакват, че им орязали социалния пакет(от другия са си лишени по природа), да обърнат внимание на:<<Близките на Зорница не са сигнализирали в полицията за заплахите на Радослав. "Той има връзки навсякъде, а ние сме обикновени хора..." >>ОСТАВКА НА БЪЧВАРОВА !!! Нищо не е направено в МВР, за да се подобри работата му !

13

А1

преди 8 години

само да погледна цифрите 15 и 28 ми става ясно - по-добре да бяха умрели и двамата, че да се махнат няколко ***.

12

чака рака

преди 8 години

Жените т.е момичетата по харесват лошите момчета. После реват но ... е факт!

11

Анонимен

преди 8 години

е като е много добре момче, защо е осъждан за хулиганство, накотици и ги е заплашвал всичките. Те постоянно се карали, но той бил добро момче, това би могло да означава, че тя не е добро момиче???

10

Анонимен

преди 8 години

Осъждан многократно и винаги на свобода да вилнее отново.Българският съд от град Перник .Съдии ,прокурори и адвокати които разпределят парите.НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!!!!!!!!!

9

Бай Прокопи

преди 8 години

Жените искат страст, господа.

8

Анонимен

преди 8 години

Щом е бил пиян, на въжето.

7

Гост

преди 8 години

По всички новини върви този случай и още няколко, в които млади хора са наръгани с нож, аз вече и не мога да ги различа един от друг. Преди време пак имаше жестоко убита ученичка, пак с нож. И когато веднага след тези новини покажат нашия вътрешен министър с изказвания като "Има само един вътрешен министър и това е Румяна Бъчварова", направо ми става едно спокойно такова, пази ни полицията, всичко е наред!

6

нднд

преди 8 години

Как така прокуратаурата се чуди дали да го остави в ареста, та той не трябва да излиза от там, а не да се чудят.

5

Анонимен

преди 8 години

Аз не мога да разбера, как младите девойки се увличат по рецидивисти и наркомани и по принцип агресивни типове.

4

tih velikan 681

преди 8 години

Ave pedofil,kva mutra si ti,neshtastnik!!!!!S uchenichka da hodish...bolen mozuk..da ti nacepya durvata..samo vednuj shta argyasam i shte spish ***..

3

Анонимен

преди 8 години

Мили дами, обяснете ме, какво ви задържа при мъж, който ви бие и как се стига до това, не сте заслужили уважението му за да знае, че да ви посегне не е опция ли? Да не дава Господ, но мъж да ви удря и бие и да стоите при него, това е най-голямата глупост, в момента в който някой ти посегне и нещата станат толкова грозни, трябва да се осъзнаете, че не сте с читав човек, а с някой психопат с проблеми, които се е преструвал през цялото време и трябва да бягате веднага, нещастието се преживява.

2

Анонимен

преди 8 години

15 годишна се хваща с татуиран 28 годишен рецидивист със съмнителни дейности. Какво очакват да се случи? Да бъде романтичен, да им носи цветя и да ги води в Париж ли? Агнето скочило при вълка, резултата е налице.

1

Сашо

преди 8 години

Мутрите са си на почит при малките , дано не само на нея, но и на връсничките й им дойде акъка. Имайки предвид чалгакултурата НАДАЛИ