95

Анонимен

преди 8 години

Защитниците на агресивния нападател уж пледират за справедливост а искат калашници, брадви, пистолети и мечове... глави щели да падат... Сега прокуратурата има уникалният шанс да картотекира потенциалните насилници във Враца, тези които си мислят, че е безнаказано да се налита на бой на пешеходец на пешеходна пътека, че може да се укриват безнаказано улики, да се подтиква към омраза и саморазправа, да се мисли че да си на 18 е смекчаващо вината обстоятелство.

94

Анонимен

преди 8 години

Медиите в Бг са пълно менте.Продъниха ни ушите как един престъпник не бил такъв а в същото време никой не обелва и дума за това че в Бг има 20 турски имами и Турция плаща на други 200 български имами да проповядват ислям.Защо бе ***???Защо МЪЛЧИТЕ за тези неща???Съд и разстрел за такива медии.

93

Анонимен

преди 8 години

Един *** си е намерил майстора. End of story.

92

Следовател

преди 8 години

"Поничките" може да имат вина са смърта, но емоционалните излияния на приятелката на момчето /без да се съветва с адвокат/ до голяма степен може да доведат до мека присъда или дори до пълно оправдание на братята. Дано някой от съдийте не повдигне обвинение за "подстрекателство" /от сорта - "той е мъж"/- равносилно на "съучастничество" в нападението срещу "Поничките", които са действали при "самоотбрана" !

91

do 112

преди 8 години

Zloradstvoto e razlikata mejdu primitivnia i civilizovania chovek.

90

АМАН ,БЕ....

преди 8 години

..САМО УЛИЧНИ И ПРОСТАШКИ ИЗЦЕПКИ .......И ВСЕ -- "ДРУГИТЕ ИМ ВИНОВНИ"!Какво друго ,може да искате от примитивите на България...??!!СИГУРЕН СЪМ ОБАЧЕ---ЧЕ ТОВА НЕ Е "ДЕМОКРАЦИЯ"...а чиста свинщина..!

89

до 110

преди 8 години

Той и кара Ибрахим бесни е умрял, обаче тва значи ли че трябва да сме му уважителни! Ми да му дигнем един паметник до този на Ботев да има равнопоставеност и толерантност а!?

88

Анонимен

преди 8 години

Dori da e kriv - na umrelite se dava sastradanie i uvajenie. Samo primitivni zli hora zloradstvat, che edi koi si umrial.

87

питащ

преди 8 години

Неможе ли и някакво сексуално насилие да се включи в обвинението към поничките за по-гляма тежест и правдоподобност!?

86

Анонимен

преди 8 години

Преди 1989 такива Тошковци ги пращаха в Бойчиновци без уговорки.Там им разширяваха ануса скорострелно и всичко си отиваше на мястото.Не разбирам защо сега не е така.Да оставиш психично болни да се разхождат по улиците с ножове и боксове е лудост.

85

Анонимен

преди 8 години

Целият северо-запад е дивашка територия.Но не по-различно е положението с пловдивските села, Ямбол, Хасково, Сливен и т.н.В тези зони живеят *** с човешки лик.

84

Анонимен

преди 8 години

до 103Така ли било/ значи аз ако те шибна в мутрата с бокс, ти ще си кажеш, че трябва само да ме неутрализираш, като ми хванеш ръцете и аз да ти обещая че повече няма да ти посягам???? Ти олиго.френ ли си бе? В какъв свят живееш бе?

83

Анонимен

преди 8 години

Ами те поничките са го неутрализирали с някои дребни усложнения и странични ефекти на процеса!ОПЕРАЦИЯТА Е УСПЕШНА! ПАЦИЕНТА...

82

Анонимен

преди 8 години

Без коментар колко са прости"Нормално е да слезе от колата с бокс. Аз също бих слязъл с бокс, ако срещу мен има двама мъже, които са по 100 килограма. Той не е тръгнал да убива, а е тръгнал да се защитава". Това заяви в предаването Факторът Кошлуков по Канал 3 братът на пребития до смърт преди дни Тодор Ивайло

81

до 96

преди 8 години

определено всеки има право да се защити. въпроса е с кой с каква психика е. един ще неутрализира, ако може и разбира се философията му е такава, а друг ще унищожи на всяка цена.

80

пръча

преди 8 години

5 пари не давам за Тодор и за Поничките! Обаче Грета е харна! И кърти!

79

Анонимен

преди 8 години

до 99Дългия едновременно се кефи на хумора на врачани и едновременно е покрусен от идиотизма на вреачани. Не го смятай Дългия за селянин и чобанин. Все едно да кажеш че Красимир Радков е чобанин и ***!

78

Анонимен

преди 8 години

Къде е Враца? Тва град ли е!?

77

Един Северозападнал.

преди 8 години

Врачани са си природно *** и прости.Затова и убийствата там са на селска, просташка и битова основа!Откак прогониха интелигенцията от Врачанско и целия Северозапад, *** простотия взе връх и резултата е налице!Слушайте простащините на Шоуто на Дългия травестит ....И СИ ПРАВЕТЕ ИЗВОДИТЕ!

76

Анонимен

преди 8 години

Абе ти когато оня удари едно кроше на Волен Сидеров, се кефеше все едно ти се родило дете, сега други ги разправяш. Що бе този път да не би да бият вашите та си недоволен?