56

Анонимен

преди 8 години

Партизан за бой се стяга !Чакам Русия да подпомогне умерената опозиция в България и съм първи в редиците и с удоволствие ще ги гърмя тези на снимката.

55

Анонимен

преди 8 години

ГО,е ли лобизъм от държавата,спрямо частните застрахователи? И в частност,какво ми помогна ГО,когато ме размаза една каруца( според всички протоколи,абсолютно нейна вина)

54

чичо Гошо

преди 8 години

Всяко нещо в тая държава се прави само и единствено за пари!На народа се гледа като на стадо за доене!Както и преди бях писал,много се радвам на вдигането на всякакви данъци и такси защото само така можем да се обединим против омразната на всички власт!Със всяко погрешно действие Герб заковава поредният пирон в ковчега си!

53

Анонимен

преди 8 години

А бе селяните плащат ли гражданска?

52

до 46

преди 8 години

Грешно си ме разбрал колега, не казвам, че е хубаво да караш без Г.О. , а че нама полза от новата мярка.

51

Анонимен

преди 8 години

Държавата ти ,,чупи пръстите",да дадеш едни пари на частен застраховател!?!?!?

50

до 53

преди 8 години

и Аз това им викам ,че са мишоци Тия горе на снимката са еничариАма вие защо ги търпите да ви ...

49

Анонимен

преди 8 години

е карах колата през зимата стоеше в гаража ама сега след като ще и плащам ГО ще ходя с нея на работа да правим задръстване !

48

Гешев

преди 8 години

Пишете дами, пишете на воля! Като нямате топки, скоро и панталоните ще ви дерегистрират и вземат без "Гражданска отговорност"!група кан Телериг

47

Анонимен

преди 8 години

М и Ш Л еТ А До кога ще търпите да ви мачкат КОТАРАЦИТЕ

46

Анонимен

преди 8 години

Първо ни задължиха да караме целогодишно с включени фарове сега целогодишно с гражданска утре ...

45

до 48

преди 8 години

Абе тука всичките сте едни мъжкари а на улицата мишки !

44

Анонимен

преди 8 години

umnicite shte oblekchat kryshkachite, shtoto kato q deregestrirat, KRYSHKACHYT VECHE NQMA DA DYLJI I DANYK, da ne e lud da hodi da q registrira

43

до 43

преди 8 години

А замисляш ли се, какво правим, ако направиш птп, докато отиваш към полето? Не е хубаво да си нередовен, при положение, че си караш колата.

42

44

преди 8 години

застрохователната мафия е във подем . Не е трудно да се види каквво лоби има в парламента А В БЪЛГАРИЯ ПАД ЛОБИ СЕ РАЗБИРА........... За тези депутати това гласуване трябва да влезе в биографията й та когато избираме да знаем кой кой е. ...Ако имаме гражданско общество тези не трябва да бъдат избирани

41

Анонимен

преди 8 години

Няма да има полза от тази мярка, защото след като не може да се озаптят тези без застраховка и продължават да си управляват МПС-ето, как ще се озаптяват да не карат като им се свали регистрацията.

40

Анонимен

преди 8 години

Имам два автомобила и на единия всичко е редовно, а с другия ходя само по полето /имам лозя/ и нищо не му плащам освен данък от който няма спасение. Питам мъдрите господа, като ми дерегистрират втория автомобил, мислят ли че ще си направя ГО. Ми то като съм нередовен и без това, пука ли ми за дерегистрацията. Давам моя пример, а се отнася за стотици подобни.

39

ББ

преди 8 години

Сега,,гражданска",скоро и,,селска",абе тря'а се стриже стадото!

38

123

преди 8 години

като гледам текстовете на новия Кодекс за застраховането, дето влезе в сила от 01.01.2016г., май излиза че ако са ти снимали МПС с камера и нямаш застраховка ГО, то само собственика ще получи електронен фиш и трябва да плати глобата до 14 дни, без да има право да сочи, че друг е бил водач. Не е ясно и ако е платил в 14 дневния срок дали може да обжалва пред съда.

37

до 37

преди 8 години

Аз карам само колело пари за нафта и други екстри покрай гордите собственици на автомобили не давам. Cпестените пари ги давам на бедните и не замърсявам околната среда като тебе бесполезник.