75

Анонимен

преди 8 години

Интересно как всички коментари за "налетял с бокс" са написани в един и същи стил.Очевидно авторът им е един човек - близък на двамата братя, който се опитва да злепостави жертвата (Тодор).

74

Анонимен

преди 8 години

До 62 "Откога ман.гус.та е нецензурна дума...." Напиши б.а.н.к.а слято и автоматично ще се появят звездички. Явно това е *** дума.После не обвинявайте хората,че мислят така.

73

Х

преди 8 години

Братя се срещат с приятел на пешеходната пътека по средата на улицата и се спират на разговор.Младежа ги приближава ,а те продължават да си стоят на улицата.Той им подава сигнал с клаксона да освободят улицата.Това дразни бабаитите и те го псуват и започват да ритат колата,чупят огледалото и блъскат вратата на колата.Тогава момчето излиза от колата.

72

България

преди 8 години

Маниак-педофил изнасилва и убива 4-годишно момиченце.Защитната му пледоария: "Аз не съм виновен, тя извади бокс и ме псуваше. Искам оправдателна присъда!"

71

Анонимен

преди 8 години

за съжаление приятелите на убитото момче са се опитали да скрият оръжието, за още по-голямо съжаление убитият пръв е нанесъл удар и то с оръжието, за което свидетелства разбитата глава на един от братята, в следствие на което те са се афектирали.Ако тук има еди човек, който ще седи мирно докато го бият с бокс нека цъкне минус.

70

Христо

преди 8 години

По скоро наистина го е извадил поне така е свидетелства и приятелката му пред следователите !!! Наистина жалко за това младо момче аз лично се занимавам с бойни изкуства от 10 години сменил съм няколко стила и нито един не учи "вземай бокса и слизай да се биеш", точно обратното идеологията на бойните изкустства е смирение, търпение, вътрешен мир и спокойствие !!!! Всички "нормални" сенсей учат не да търсиш "боя", а да го избегнеш всячески. При положение, че той сам е слязъл от колата ......

69

Анонимен

преди 8 години

Само братята са виновни в случая - Тодор е росто жертва на едни развилняли се бандити!

68

Анонимен

преди 8 години

Дааа! Чалга поколението зокономерно намалява!

67

Анонимен

преди 8 години

Метален бокс? Значи е отишъл да се бие. При удар с метален бокс би могъл дори да убие човек. Да бе мирно седяло не би чудо видяло.

66

Гледай видеото

преди 8 години

Имало е метален бокс. Това е спор прерастнал в свада.Виновни са и 2-те страни.Видео от случката:https://youtube/watch?v=32nq0vhATN4&feature=youtu.be&t=557

65

Анонимен

преди 8 години

И братята и младежа имат някаква вина за скандала. Ненужна смърт, ненужни мъки за две семейства. До тук доведе липсата на възпитание, на търпимост, липса на уважение.

64

Анонимен

преди 8 години

На никой ли не му мина през ума, че може да е нямало бокс?Че тиова може да е умишлена лъжа за манипулиране на хода на делото?

63

Анонимен

преди 8 години

Не, определено се води кампания против Тодор.Това "вади бокс" се спроменава твърде често - не може да е случйно. Някой нарочно иска да вярваме, че Тодор е бил въоръжен, за да го злепостави!

62

Анонимен

преди 8 години

как ще е отишъл той при тях като колата е поломена - видя се счупеното странично огледало, братът на Тодор каза и за други щети - значи те са удряли по колата и той е излязъл - айде стига глупости

61

до 76

преди 8 години

В това какво си убедена, няма никакво значение и никого не интересува!Показателно е, че става подмяна на обвинението, под натиска на улицата! Това показва ясно, какво правосъдие има в България! Линч!

60

Анонимен

преди 8 години

79 - Слязъл е от колата СЛЕД като убийците са започнали да я ритта и са му откъртили огледалото.На лъжата краката са къси, Хорхе!

59

Анонимен

преди 8 години

Редовно някой самозабравил се толуп се мисли за безсмъртен в лъскавата си кола, било тя стара или нова, върти гуми, засича, пешеходците му пречат, скача на бой - ежедневие навсякъде в България.Крайно време е да се обясни на младото поколение, че не това е правилното поведение, че уважението към възрастните и спазването на законите норма за всеки нормален човек, че ходенето въоръжен е незаконно....За целта обаче трябва да има държава и то постоянно, а не само когато трябва.

58

Хорхе Букай

преди 8 години

Първо младежа е слязъл от колата и е сложил бокса псувайки пешеходците на майка. Единия пешеходец се е уплашил и си е тръгнал, а двмата братя не са и накрая е стаала белята. Второ автомобила които е управлявал съм го запомнил много добре, защото нееднократно ме е засичал включително на пешеходна пътека, докато пресичам с малко дете. Дето казва народа един стъп стомна за водичка, втори път стомна за водичка и на третия път стомната се е счупила, а келешлъка завърши фатално за съжаление.

57

Анонимен

преди 8 години

"Казвайте каквото си щете, но тези двама братя са извършили умишлено убийство и трябва да си понесат наказанието за това. Точка по въпроса!"Установено е че не са се познавали предварително с жертвата. Не може да има предумишлено убийство в такъв случай. Това обвинение което сега им е предявено ще завърщи 99% с оправдателна присъда.

56

Анонимен

преди 8 години

Подозрително често се споменава това "вадене на бокс".Убеден съм, че се води целенасочена кампания за очерняне на Тодор.