197

Анонимен

преди 8 години

Искам отново Османската империя да се възроди и управлява. Толкова е било хубаво тогава. И без това има 1 млн. турци в България. След като ние не можем да се оправим сами, по-добре някой друг._______________________________________________________________________________И аз и ББ и ЦЦ и Рада Дьлбоката и мадам Кунева и останалите патриоти това искаме... Алак Акабер... Кога ще си взимаме фесовете???

196

Анонимен

преди 8 години

Защо ли другарите които сега се възмущават не бяха толко оскърбени само преди няколко десетилетия когато НРБ беше част от съветското семейство и дори бяха готови да ни затрият като суверенна страна с 1300г история като ни направят 16 република . Кафе бяха тия патриоти когато СССР беше решила да затрие пиринска македония от пределите на БЪЛГАРИЯ . Защо другари не птитестирахте когато Български войничета бяха изпращани в Чехословакия да убиват цивилни граждани . Защо тогава не бяхте ПАТРИОТИ

195

Анонимен

преди 8 години

Защо в България има турско малцинство, а в Турция няма българско??? Защо има стотици хиляди бежанци от Одринска и беломорска тракия??? Нещастници, не знаете какво говорите и на кой се кланяте. Наведени ***!

194

Анонимен

преди 8 години

другарите болшевики първи изпратиха децата си да учат и живеят на запад отвориха им фирми накупиха им имоти с пари от закуските

193

Анонимен

преди 8 години

Искам отново Османската империя да се възроди и управлява. Толкова е било хубаво тогава. И без това има 1 млн. турци в България. След като ние не можем да се оправим сами, по-добре някой друг.

192

Анонимен

преди 8 години

***,то и краят на сухопътните войски се вижда!!!Дайте път на 2-3 анадолски дивизии да охраняват територията ни поради недостиг на българска войска,защото сме членове на НАТО!!Пригответе си и вазелина защото мъжко,женско не подбират,нито кой бил член и кой не на НАТО!!!Как Господ можа да събера толкова ...панари по тази земя,че държава да им даде!!Но,всичко е до и въпрос на време!!!

191

Анонимен

преди 8 години

Както показват последните доказателства зад И.Д стои Русия.Зад атентата в Истамбул-тоже.

190

въй въй

преди 8 години

До до демократ това добре със справката но още по убедителна справка е вашият идол и божество другаря ви ленин

189

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЗадължително си прегледай очите, това е шведски Грипен.

188

Анонимен

преди 8 години

Турските пилоти са КЛАСИ над алкохолиците!Турските Фантоми-също!

187

Анонимен

преди 8 години

За 500 год Турция дори не се е опитвала да асимилира българите, докато ушанките САМО за 45 г. почти ни бяха направили тяхна губерния, пардон-република!Руснаците са варвари и отношенията им с другите народи саварварски. Справка-Украйна.Жалко, че САЩ им свали примката от врата 1945 г. а те после им захапаха ръката. Днес хората щяха да живеят много по-добре

186

калитко

преди 8 години

ние сме част от НАТО и е нормално да се охраняваме заедно със съюзниците навремето като бяхме част от ссср руските самолети си летяха и кръжаха над цялата страна и никой не смееше да го направи на въпрос така че болшевиките да свикват и да не шумят

185

демократ

преди 8 години

турските пилоти доказаха че не пропускат руски самолети.(су 24) улучват даже руския пилот в десетката отзад..ха..ха

184

k

преди 8 години

До 306А така ефенди, кажи го право в очите на тая рая. Да си спомнят с умиление кага им резохме зелките, да забравят и криминалните престъпници - Левски и Ботев и Раковски и сите останали бунатджии.

183

Йово

преди 8 години

''Според реформатора Корман Исмаилов те ще помогнат на българските пилоти да работят с натовските.'' Натовси = турски и американски, Какво може да поиска турския агент Исмаилов освен нещо което да е в полза на Турция. Защо Турция или Гърция не разрешат НАТО да пази тяхното небе а двете държави си играят на котка и мишка, почти всеки ден турски и гръцки самолети се гонят един друг а са държави от НАТО.

182

k

преди 8 години

До 303Най-големият враг на България ВИНАГИ е била Русия и винаги ще бъде!_________________________________________________________________Рада Дьлбоката ли ти го каза това или ти си Радан Кьнефффффффффффф ? И в двата случея пед.раси...

181

До 303

преди 8 години

Добре че не сме били 500г под руско иго че щеше да се затрием като Волжка България. По време на руско иго нямахме право на :имот, религия,език,народност,свободна търговия,взривяваха черкви,бяхме концлагер на руснаците и имаше телена ограда да не избягаме на Турция. А ПРЕЗ ТУРСКО: всичко това го имахме и даже повечето църкви са строени през турско та даже сега не можем да ремонтираме....

180

Анонимен

преди 8 години

До ИНСАЙДЕР299 е и ? Турция не е ли ЧЛЕН на НАТО ? Или от руските бомбандировачи които бомбандираха Варна и Балчик по хубави няма за вас продажни русофили нали ?

179

Анонимен

преди 8 години

Най-големият враг на България ВИНАГИ е била Русия и винаги ще бъде!Злините, които сме видяли от алкохолиците не могат да се сравнят с нищо.

178

Анонимен

преди 8 години

Не мога да разбера защо русо.филистиците ги е страх за Русия от могъщите армии на България Черна Гора и пр. могъщи държави ? Нали русията уж най яка и пр. ? Даже и ***.кин и лавров твърдят че разширяването на нато застрашавал Русия? Значи Русия е страх от Черна гора? Че са зле руснаците зле са но пък чак толкова? Черна гора?