77

Анонимен

преди 8 години

Ако беше скочил с бокса на някой пресичащ дядо друга песен щяхте да пеете...

76

Яна

преди 8 години

Сега си спомням един случай:Бях студентка и всяка вечер,в тъмното се прибирах през Борисовата градина,по алеята зад стадион В.Левски.В една такава зимна нощ се натъкнах на ужасна гледка-дузина мъже се нахвърлиха върху младеж.Беше ми нужно само секунда,за да изляза от шока и да се нахвърля върху биачите с голи ръце,крещейки,че не е доблестно и честно да се нахвърлят мнозина срещу един беззащитен.Крясъците ми ги сепнаха и те моментално го пуснаха-сега те бяха в шок от силата на слабостта ми...

75

Анонимен

преди 8 години

Убойството си е убийство било за лев или милион, било при самозащита.

74

96

преди 8 години

До Анонименможе да ми пишете минуси, но онзи ден един такъв с чест и за да се направи на мъж пред приятелката си преби дядото в автобуса

73

Анонимен

преди 8 години

Ей такива *** не са за съд. А българите не сме за демокрация. Тези двамата трябва да ги изправят на центъра вързани, и само да чакат кой ще хвърли първият камък.

72

Анонимен

преди 8 години

Toi se e napravil na maj pred devoikata no e popadnal na nepodhodiahtite hora i e izial korheto

71

Анонимен

преди 8 години

Големи групи жители на Враца са се разбунили по казуса с убития младеж , ама май не са се разбудили... Не само във Враца и врачанско , в цялата ни страна САМОУПРАВСТВОТО и БАБАИТЛЪЦИТЕ са МАСОВИ МАНТАЛИТЕТИ - дори ония дето "христолюбиво" се хвърлиха в ледените води за Кръст-а се биха за да изтръгнат от ръцете на другия дървеното кръстче за да получат малко мангизи , завист и превъзходство над останалите. Ами , нека разбунените сънени врачани да се поинтересуват какви ги вършим по улиците и пътищата , като седнем зад воланите. Пък не е зле да помислят и за възпитанието на подрастващите , за см

70

Анонимен

преди 8 години

какво значи той имал чест бе момиченце

69

Анонимен

преди 8 години

!0 минути гледала как го бият? А защо не е звъннала на полицията или е се опасявала от нещо? Може би Тодор не е чак толкова невинен...

68

8

преди 8 години

Всички гледали,някои снимали,а никой не се намесил,даже не се обадили веднага на полицията!Човеци ли са това или.......А сега -мълчаливи шествия!Бог да прости момчето!Да почива в мир!ЖАЛКА ДЪРЖАВА НА СЕИРДЖИИ,МОШЕНИЦИ,***!

67

Анонимен

преди 8 години

Онзи ден снимали врачани безучастно с телефоните, вчера пък протестират?! Против какво, против това, че са мъжки полови органи ли?!

66

до 89

преди 8 години

Е недей така, вярно е, че са си барали оная работа, докато са убивали момчето пред тях, ама пък я виж после какъв сълзлив протест направиха във Враца, удариха *** в имоцийти, много емоции, много шит!

65

Мирослав

преди 8 години

До 89 : Точно това е въпроса? Сега се вдигат на протест "целия град", а онзи ден снимат клипове... То хубаво страх, страх, ама 15 човека са били очевидци... Не могат да спрат двама души ли?

64

Авджия

преди 8 години

И другия път когато убиват, изнасилват, или крадат някого нали си знаете - снимайте с телефончетата от безопасно разстояние, пак в никакъв случай не се намесвяайте и после обяснявайте, колко е калпава държавата и как всички вие сте жертви, може и пак да спретнете протестче пред полицията.Срам ме е и ме е гнус, че съм българин.Докато не разберете, че проблемът е в самите вас, никога няма да се оправим!

63

анонимен

преди 8 години

А всички останали са гледали! И никой не се е намесил! 10 минути! Сега всички се възмущаваме! жалко за момчето!

62

Анонимен

преди 8 години

Кофти ,че така се е случило ама къде беше Грета докато Тодор се е правил на мъж заради нея?! Обадила ли се е на полицията?! Опитала ли се е да ги разтърве и да му окаже първа помощ?! И защо малкия пикльо псува пешеходци на пешеходна пътека?! Защо същото това олигофренче излиза да ги бие с метален бокс?! Заради честта си или да се прави на мъж пред пиклата?!Аман от *** в тая държава! Каквото си е търсил това си е намерил!

61

Анонимен

преди 8 години

Едно не разбирам- как е възможно всичко в държавата ни е да е сеир?! Убийството на млад човек е трагедия за всички нас. Нима някой може да отрече, че живеем във време на бездушие, на агресия и жестокост? Ужасно е, че хората се страхуват да се намесят, но още по-страшното е, че дори смъртта на един млад човек, загинал от насилствена смърт, не трогва сърцата на мнозина. Каквото и да се е случило, едно младо момче вече няма да е сред нас. Поклон пред паметта му!

60

Мирослав

преди 8 години

Факт е, че момчето е починало! Хубаво, направил се е на мъж и е излезнал от колата, но чак да умре... Какво прави това момиче през тези 10мин? Полиция ли няма? Хора в центъра ли няма? За толкова време ще ме чуе целия град как лееща за помощ. Дето има една дума : То е лесно да говорим след като е станало вече, но хората наоколо защо са гледали само, а не са се намесили?

59

Пъзел

преди 8 години

Пикло, а ти какво правеше....че на снимките те гледаме как си клечиш и гледаш?!?!?

58

не е смешен виц

преди 8 години

Дядо Вазов слязъл на земята за един ден отпуск от Рая.Гледа две яки български момчета кротко да пресичат пешеходна алея.- Това земята на Ботев и Левски ли е ? - пита дядо Вазов .- Ти на отворен ли се правиш, Бе ! Тука бейове са Боко и Пеевски !