61

До 205

преди 8 години

Ти не си блатен, а платен ***! Но скоро ще ти спрът стотинките, защото не вършиш никаква работа. Не може с такива тъпизми да изпълняваш "поръчките"! Русия не допринасяла нищо добро на света!!!!!!! Да бе да, то нали има други дето допринасят - като почнеш от краварията да свършиш с всичките и 28 пуделчета...те до сега такова благоденствие допринесоха, че хората вече биха се изнесли на Марс ако можеха..такова щастие им "донесоха" тия "миротворци"....

60

Блатен трол

преди 8 години

Толкова много си приличат Русия и Турция... Изостанали, с имперски амбиции, въоражени до зъби, недопринасящи с нищо добро за света, и двете мислят България за своя собственост...

59

Анонимен

преди 8 години

Коя ще е следващата Сирия:Турция +Русия -

58

яснооо

преди 8 години

Значи -ясно е=Русия -лоша, Ирак -черен и помежду тях като бял пухкав лебед-Турция=света вода ненапита.

57

каймакАМ

преди 8 години

3 милиона българи ли е имало по света !?!? Отпишете ги. Познавам българи избягали от България и хич не искат да се връщат. Все аз ги запитвам първо ....не така ....все пак..... а те , не и не. Брей ! Изтървах моабета май. Надули сте статията. :)

56

skymaster1

преди 8 години

Aйде почна се Ердоган взе да си ги изсмуква от *** кой какви бутикови държави щял да прави,пак пилафчията от босфора взе да продава развалена боза,ама стига сига де ееее,по колко лие бензина у турцията,дали синът му не го взема на тънкана от идил,дали ?

55

Боби

преди 8 години

До Анонимен 175Именно защото не печатат рубли както биха и направиха на запад. Защо не печатат рубли а купуват злато стига да се появи на пазара. а и те самите са в топ 5 по производство на злато?Защото в един много близък момент ще ВЪЗСТАНОВЯТ ЗЛАТНОТО ПОКРИТИЕ НА РУБЛАТА и Йо-Йото с курса веднага ще спре. След това всеки ще иска да има рубли и да търгува в рубли. Китай същото прави за конвертируемия Юан(външната им валута така да се каже)

54

Боби

преди 8 години

До Анонимен 153Ти Умнико не може да смяташ Русия е 140 милиона като поне 100 милиона живеят на места където зарзават не се произвежда. Това е ОГРОМЕН ПАЗАР за храни. Но той няма да е обслужван от Турските фирми. Да ти го кажа на по-*** език Рашките като си пият водката няма да замезват с Турски кисели краставички а с Руски пелмени направени от Пшеница. А за твое сведение РФ е в топ 5 по ИЗНОС на зърнени в света. Преди години Канадци ги научиха на северно земеделие.

53

Анонимен

преди 8 години

Turskite komandosi rasplakaha maykata na pkk gnidite koito sa podkrepeno ot amerika,rusiq,izrael,iran ,franciq, angliq ,gernaniq

52

До Ястреб Османлията

преди 8 години

Ястребе,толкова сте били умни османлийте,че когато сте превзели Константинопол се оказало,че нямате капацитета да управлявате собствената си империя.Добре,че са били приелите исляма гърци и еврей,затова елита ви е светъл сравнение със диарбекираската ви пастмина.

51

Анонимен

преди 8 години

1 домат = 240 рубли . Ха. Тръгнали санкции да правят. Турция си намери нови пазари , за 2 седмици. Колко рускини се изпожениха , за да отърват кожата :). Вземат кредити , да купуват къщи в Турция . Ха. Путин отново сбърка , както винаги. ***. Да спи с ядрените си глави.

50

Анонимен

преди 8 години

до 138 вярно жалко инче щях да пусна вашите как драпат като котки като ги оправяме отзад

49

аса

преди 8 години

Пише се история. Кой велик , кой жалък. Различни мнения ще има. Аз вярвам че бог е с хората защото е във всеки от нас и човешкото ще спечели, късно и скъпо дори да е това.

48

Анонимен

преди 8 години

nai golqmata greshka na Sultana e kato zavladql teritorii e ostavil horata da si jiveqt kakto si iskat i sega zatova nqkoi si mrankat pod nosa no chovek se uchi ot greshkite

47

обективен

преди 8 години

Не са голяма болка доматите за руснаците- ще си направят оранжерии и ще си произведат сами, както вече правят между другото! Що се отнася до турците, ами няколкото АЕЦ-а, а къде забравихте празните курорти! Германските турци, дето всяко лято се връщат в Турция за определено време и ги броят за германски туристи, не пълнят много курортите! Кой сега ще пълни турските курорти- може би българите и румънците любители на синхронно плуване с трупове!:D

46

Реалист

преди 8 години

Няколко слънца над Турсия и ще видите всичките девици на ония свят

45

тдк

преди 8 години

Ако чуят кюрдите какво пишите за тях , биха се задавили от смях. Правата които имат са в пъти по големи от вашите. Ей ! Това да си *** , но да се мислиш за нещо е било голяма мъка бе !

44

Анонимен

преди 8 години

Ауу намери се експерта по всичко. Той знае и може всичко. Преценил ни е и е с 10 хода пред нас. Айде много турци станахте.

43

анализатор

преди 8 години

Но ПУТИН готви и стъклена Турция!Огън да ви гори читаци турчуляци!група кан Телериг

42

Анонимен

преди 8 години

ПЪРВО ФЕСОВЕ ВЙЕ НЕ ВОДИТЕ НИКАКВА ВОЙНА СРЕЩУ ИД А НАПРОТИВ ДАЖЕ Я ПОТКРЕПЯТЕ САМО И САМО ДА ПАДНЕ АСАД.И ДРУГОТО ЗА КАКЪВ УИ ВЛЯЗАХТЕ В ИРАК И в СИРИЯ ТРЯБВА ДА ОБЕСНИТЕ И ЗАЩО ПРЕДИ 600Г НАВЛЯЗАХТЕ В ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ И ГИ ОКОПИРАХТЕ и направихте ГЕНОЦИД.май сега боли.и треперите кюрдите дето избивахте да не си направят държава на ваща територия