41

Анонимен

преди 8 години

До не падаи ние можем да си купим 3 пъти по-малко неща отколкото там руснаците....а тука се не дига...

40

клоунада

преди 8 години

Там събират всякакви - пияницата Депардьо, крадецът Юкукович, сега и главорезът Асад. Ама никой средностатически сириец даже не иска и да подаде молба за убежище в Русия.

39

Анонимен

преди 8 години

Другари, как е развитието на НЛО-то от 4++ поколение ПАК ФА ? А на робота на ATV?

38

Анонимен

преди 8 години

Петролът сорт "Урал" се търгува за 29.5 $ за барел,а квасът и елдата поскъпнаха. Лошо тавариши....лошоооо, и за мавзолей на Вова няма да ви стигнат денгите

37

Анонимен

преди 8 години

За петрола споко -на Русия тазгодишното перо и е от продажба на оръжие!Хамериканците бутат арабеските с петрола - нещо се развеждат ми се струва!

36

Анонимен

преди 8 години

русия е разпадаща се умираща държава. - и така е надживяла 4-5 жизнени империи :) сега ще надживее и следващата!

35

Анонимен

преди 8 години

Шейховете си знаят работата...Знаят си те! - два шамара от Иран и ще имаме нов световен ред!

34

Анонимен

преди 8 години

Янукович, Асад, Сноудън......прибетете и Ким Чен Ун .Севро-азиатскоте клоуни събират всякаква ***

33

Паметлив

преди 8 години

До ПаметливТа за цената на нефта.Виждаме,че от година и половина непрекъснато пада и вече е под нивата на последните 20 години(с отчитане на инфлацията,не абсолютни).Русия не пада и не пада!Мисля че САЩ ще прибягнат до последен отчаян ход-цена от 0(нула)$ за барел!Теоретично имат ресурса да го направят-икономиката им е огромна и може да си позволи пълното субсидиране на добива+печатането на пари,естествено!Само че и рискът е колосален-провал на тая политика значи край на Америка,буквално....

32

Анонимен

преди 8 години

Цените на петрола се доближиха до 30 долара за барел...Като спрат продажбите обаче какво ще се случи?

31

Ха хаха ха!

преди 8 години

"Русия готова да даде убежище на Башар Асад"и убежището се нарича Сирия :)Нашите "новинари" пак не разбрали.....

30

Паметлив

преди 8 години

Ако не знаете-да ви кажа:Светът в момента е в положението от 1942г-врагът е отблъснат от Москва,но е до Сталинград, много силен е и владее инициативата!Аналогията е пълна!Точно тая година ще се изясни накъде ще поемат нещата,ще се преобърне ли ходът на събитията.Всъщност няма да има ярки победи,а по-скоро признаци за промяна.До Победата има доста време и разбира се,тя няма да е само на Русия,а на света!Колкото до цената на нефта(като единствено ефективно оръжие срещу Русия)-ще стане интересно!

29

Иванов

преди 8 години

Башар Асад на 100% ще спечели изборите в Сирия. Убеден съм , че много двуполови наркомани в София ще сложат край на жалкият си живот от злоба......

28

Анонимен

преди 8 години

До АнонименA рублата пада, пада... като януарски сняг. ХА-ХА-ХАЛевчето като е фиксирано за еврото защо стандарат на живот в България пада, пада а безработицата расте, расте...

27

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 8 години

Всъщност Путин казва, че на Башар Асад няма да му се наложи да бяга никъде, защото сирийският народ иска той да остане.Ще се направят конституционни реформи.

26

до 49

преди 8 години

Ами *** там....

25

Анонимен

преди 8 години

A рублата пада, пада... като януарски сняг. ХА-ХА-ХА

24

Анонимен

преди 8 години

На последните избори през 2014 г. Асад спечели с 88,7%, ако сега им избори ще вземе дори повече гласове, никой не иска джихадисти и ислямисти на власт. Единствената възможност е да влязат американците и да го свалят както в Иран и Либия, но това никога няма да стане защото ще бъдат смазани.

23

Lel

преди 8 години

Джуджето съвсем изгуби връзка с кораба майка. Сирия ако свърши като Либия е бял кахър бе наркоман!

22

Pimp C

преди 8 години

Ако има избори Асад няма да вземе и глас , общо взето на сирийците им е омръзнало 50 години Русия да ги цоца и да не налива и един долар за икономическо развитие, така както и при нас ,25 години некво лоби ни тласка към Русия без руската държава да е инвестирала и един лев в завод, проект или др.