6

Кънчо Путкодеров

преди 8 години

Гарантирано от ГЕРБ и лично от другаря Борисов !!!

5

иван

преди 8 години

Кой трябва да плати скъпия ремонт? "Тръбите, които са във вашето жилище, са собственост на етажната собственост", каза Дянков.Това означава ли че вече мога да отрежа тръбите ,които не ползвам ,без да ме съди Топлофукацията?Да му мисли етажната собственост!

4

Анонимен

преди 8 години

На тях трябва да им плащат , че грозните тръби ,, които не използват минават през дома им , това не е държава , това е престъпна схема.

3

Анонимен

преди 8 години

този народ трябва дасе вдигне , не може да плащаш за нещо което не ползваш,

2

потерпевш

преди 8 години

Тези от топлофикация са за разстрел, но зад тях стоят управляващи, позор в 21 век да си продадеш жилещето, но няма управия, единственият начин е да се вдигне целият български народ и да ги изгони до един. Дали ще стане обаче.....................................

1

Анонимен

преди 8 години

Някой умишлено им праща сметки и тоя *** от ГЕРБ е замесен в схемата. Принуждават подобни пенсионери да си продават на безценица жилищата на наши хора . Както се изцепи Тиквата преди няколко дни Българите сме били богати хора и сме нямали право да се оплакваме щом сме имали собствен апартамент и кола. Та изглежда това му е целта да принуждава хората да продават апартаментите си на безценица.