183

Анонимен

преди 8 години

За това *** разбирам!Лошото е че вече има "мъже" но по 30 с неговият мозък!

182

подписка

преди 8 години

Искам спешно връщане на наборната военна служба!!! Както следва за висшисти 6 месеца, за други 2 години на плаца да им дойде акъла!Ползите:Престъпността ще падне с 1/2 най-малко! Ползите за бизнеса и обществото ще са неизмерими! Няма да губим толкова млади хора в пиянски свади, наркозависимости и автогонки!

181

това е...

преди 8 години

... просто завършен чалгопитек!

180

старшина

преди 8 години

На много много такива съм помогнал да станат хора на времето в казармата! Ако семейството ти те изтърве! Казарата НЯМА! Наваксваха се много бързо липсите в домашното възпитание! Имаше карцер, дисцип и бой!Днешна Бг пропиля тези поколения на прехода! Правим кадри само за затворите у нас и в Европа! Този ли ще работи, храни деца и издържа пенсионери! Народе!?!?!?...

179

Еертко

преди 8 години

Един клепар е посегнал на стар човек и е новината на деня а просто досега трябваше да лъска за назидание градските тоалетни...

178

Анонимен

преди 8 години

Ако беше България все още държава! Митко щеше да стане жена на някой в казармата след 2 години!

177

В

преди 8 години

невъзпитани *** .... сега по един як пердах и на двамата ***..

176

Хм

преди 8 години

е с тия пеленгатори, дет го е наказала природата, как няма да е агресивен... :))

175

иван

преди 8 години

До Анонимен кажи на тоя ебалник че от днес ше го дебна секи ден до електрото и ще го смачком ама първо ше го е,аиван сам на 38 години от славеиков

174

Freeman

преди 8 години

Детето е огледално отражение на семейството и средата в която общува извън училището.Така че,няма как от нормални родители да излезе такъв изверг.

173

Анонимен

преди 8 години

*** народ, всички гледали саира един не се е намерил да го хване тоя пилингатор за ушите дето тежи колкото баба ми.

172

Анонимен

преди 8 години

Така е като в тая *** държава няма дисциплина и ред и спазвавне на законите. Такива келешчета като тоя 3 години в казармата и после ако не станат смирени и спокойни - директно в затвора.

171

ha ha

преди 8 години

Този ли клепар е бияча, ами, че той няма 60 кила, и е на два шамара живот, ама нищо, следващият път ще си намери майстора който може да го държи във въздуха 5 мин, да си прави "бройки" с него.

170

Анонимен

преди 8 години

Гнусни, брутални и.зроди! Вижте ги тези на снимката, това е новото поколение човешка ***! Никаква милост няма в тях, никаква сърдечност! Сега трябва да влязат в затвора, защото са злосторници! Тая да си вземе краставица, за да се топли в дългите самотни нощи! А ако случайно ги видя някъде, ще изядат и от мене пердах и храчка в лицето!

169

брей

преди 8 години

Малкият мухал, тръгнал да бие..мале, леле и никой от големите мухали не е реагирал и защитил човека...какви хора сте вееее, думи нямам!

168

Теди

преди 8 години

Сега ,също така тая мухла да я накарат да седне в кал . Да знае че не трябва да си слага калните ботуши където се седи !СЛЕД КАТО ЯВНО Е ТОЛКОВА ***!

167

Анонимен

преди 8 години

Шимпанзето в тоЗ е надделяло,и външно и вътрешно

166

Анонимен

преди 8 години

Тоя Чебурашка що се праи на Йода не мога да разбера...

165

Анонимен

преди 8 години

Мале тая много грозна! Аз бих пребил нея!

164

Анонимен

преди 8 години

Задължително връщане на ТВУ тата.Иначе оправия няма с тия ***.Тоя ми ти Митко наркомана,с щтръкналите уши сигурно някой мнного му ги дърпа?Скоро ще си получиш заслуженото,и ще си намериш майстора.До като е време напущай околията на Б-с.