9

тунеяди

преди 8 години

Грешите Бокова.Не сте кандатура на България защото народа не ви е предлагал и за него няма никакво значение кой оглавява ООН.Политическата върхушка която се "вихри" не представлява народа а собствените си интереси. И ООН е една върхушка от международни политикани които също работят за лични и за международни корпуративни интереси,не за интересите на народите на планетата.

8

Румбо

преди 8 години

Тая е (бивша)комунистка-добре,разбрахме.Ами другата,дето като видя че има възможност за избор на жена от източна Европа и се хвърли като хиена!Да не би да не е от комунистически произход със звучното име Сталинка????Добре сменила го е,нормално.Защо обаче сега лъже,че не се е казвала така????Та нали не тя е избирала името си?Ако някой лъже за дребни и незначителни неща,представете си какво ще е със сериозните!Тия,дето се прехвърлят от лагер в лагер са най-опасни!

7

Sesesere

преди 8 години

Chaishukarieto ne e kazalo nito vednaj obrastenie i blagodaria s dalbok poklon na publikata bulgarite i bulgarkite ot bulgarskia narod....:-)"Triabva" ne e muzikalen, tancov moderen lubim hit na bg narod s razbita polujiva ikonomika....Pardon, aktualna biografia na personata za osvedomiavane na bulgarskia narod v bulgarskite medii e estestvena neobhodimost pri izbor...ta i na yabalkite im gledame sorta, proizviditelia, godinata na proizvidstvo, regiona i darjvata, fair trade li e...:-)

6

ha ha

преди 8 години

тази бетер Куневица, окраде къде какво може, после ми се прави на родолюбка, не затвор ами...

5

време разделно

преди 8 години

извинявам се заради правописните грешки допуснати при писане от гняв....

4

ком-а толерантност

преди 8 години

Лично на другаря Димитров е и едно чудовищно изобретение - вкарването на синовете на противниците на комунистическия режим в казармата да отбиват военната си служба в Трудови войски като миньори в урановите рудници. Службата там е 4 години, войниците копаят урановата руда без всякакви предпазни средства и всъщност не знаят какво работят. През 1990 г. служилите в тези поделения през четиридесетте и началото на петдесетте години са преброени. От 55 000 души - "ОТБИВАЛИ ВОЕННАТА СИ СЛУЖБА" В РУДНИЦИТЕ СА ЖИВИ ЕДВА 3000, ВСИЧКИ ОТ ТЯХ БОЛНИ ОТ РАК ИЛИ ЛЪЧЕВА БОЛЕСТ".

3

време разделно

преди 8 години

Слушах интервюто и по Нова. НАГЛОСТ!!! Не е било демократично че я държат заради убежденията на баща и. А демократично ли беше да се пращащат роднините до 9-о коляно на в концлагер заради едни в рода"враг на народа"?) Как в България става така, че има едни вечни фамилии, които са все "напред" при всички режими - отоманизъм, капитализъм, фашизъм, комунизъм, царизъм, , без да имаме полза от тях като народ и държава? Ако още градим "европейското бъдеще" на комунистите и демократичен комфорт който даже не заслужават , няма да има бъдеще за нашите деца!!!!!

2

оонееееее

преди 8 години

Комунистки не ни трябват вече.......

1

Джедай Мастър

преди 8 години

"Тя обясни, че ако българин спечели надпревара за поста генерален секретар на ООН, България ще бъде поставена на световната карта и българската дипломация ще заеме своето достойно място."Ако българин бъде избран, това ще е само връхна точка в неговата кариера. Няма да е нито от полза, нито във вреда на България. Така че Бокова и Георгиева да не се правят на интересни, колко ще е полезно за нас, ако ги изберат, защото истината е, че на тях им пука само за себе си.