49

Аз Малдив

преди 8 години

Помня величието на Германия - беше когато се обедини и след това, докато падна Хелмут Кол. От тогава уж вървеше напред, но всъщност регресираше до степен, че на самия Кол се наложи да каже на приемника му Герхард Шрьодер: "Когато си номер едно в Европа, не е нужно постоянно да го повтаряш". От тогава до наши дни, благодарение на експанзионистичната политика на Меркел, лека-полека тази държава се превърна в една ПЛЮНКА, за срам на цяла Европа, която накрая ще се удави в консуматорските си фекалии

48

Членска карта №7

преди 8 години

Какъв е този сополив монолог!???Отчаяние ли съзирам DW, в кохортата на либерастията!???

47

кой се

преди 8 години

интересува от меркел ??? политиците идват и си отиват но хората и поколенията остават !! лошото е , че това което надроби меркел ще се отрази на цяла европа за десетилетия ако не и столетия . това е тъжното...че съсипа континента и не се спира !

46

апокалипсиса почна

преди 8 години

Пропуск: как БИЯТ момичетата на улицата*

45

апокалипсиса почна

преди 8 години

Преди малко гледах любителските видеоклипове на тези "милички и клетички бежанци, търсещи мир и бягащи от ужасите на войната" как момичетата на улицата, после ги подиграват, на друго момиче й вдигат полата и след това я плясват по ***, и пак се смеят, друга я притискат десетина маймуни, а жената крещи за помощ, други силно подкрепяни от правозащитниците нерези блъскат с крака полицейска кола. Искам да попитам тази жена на снимката как се интегрира нещо, което е невъзможно да се интегрират???

44

Колелото се върти

преди 8 години

Едно време бяха много отворени. България не интегрирала ромеите, така казваха от Брюксел и Западна Европа. Сега, вие си ги интегрирайте.

43

Бойко Тиквата

преди 8 години

Ще записва дискове с информация за богати българи с швейцарски сметки? Ей ся ти ! $!#! $ мамата. БГ службите отдавна унищожила диска на Меркел. ТУК Е ЗЕМЯТА НА МАФИЯТА И НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА РАЗВАЛЯ РАЙЕТА НА БГ МАФИЯТА.

42

Нетолерантен

преди 8 години

Както ги покани Меркел сега да им каже да си ходят от където са дошли.Меркел да им прави компания.

41

Ангел

преди 8 години

Европа бавно но сигурно върви към национализация.Много скоро Европа ще изригне и ще прати всички Мюсюлмани по дяволите .

40

ууу

преди 8 години

До ВасилевБъди благодарен, че психиатриите нямат пари. Няма да излезеш от там.

39

Анонимен

преди 8 години

Не е за вярване, всички държави от бившия соц лагер дават твърд отпор на бежанското нашествие. Ние като българи сме на същото мнение като унгарци, словенци, чехи и т.н. Обаче нашите тиквеници в управлението не смеят да кажат и дума от това, което техните лидери говорят.

38

Анонимен

преди 8 години

Аз не следя много политиката но гледам че се оплаквате от бб. Гледах и шоуто на слави и те организират референдум. Каква им е играта на тях? Струват ли си?

37

Джо

преди 8 години

В немския вестник Шпигел са премахнали форумите под статиите свързани с насилие срещу жени извършени от бежанци. Обяснено е под статиите, че под другите статии може да се изказваш, но не и под тези, тъй като вестника не бил способен да модерира мненията поради наличието на много обиди и нарушаващи закона изказвания. Явно и обикновените немци са започнали вече да се изнервят и търпението им се е изчерпало.

36

шаши

преди 8 години

Бежанците не са сирийци. Моля не ги наричайте така. Всякаква *** има. Всеки ден виждам най различни. Сирия беше богата държава с добри и работливи хорица. И ние ходехме да работим там. По младите не знаят, но е така.

35

Анонимен

преди 8 години

Миниране на границите с Турция и Гърция както в миналото ще свърши добра работа!А баба Меркелица да си подава оставката. Тя се провали!Европа за европейците!

34

Анонимен

преди 8 години

Русия да ги приема. Там територии бол.

33

Кукувица

преди 8 години

Меркел не е популистка- тя е просто душевноболна.

32

ha ha

преди 8 години

Много сте интересни, защо "фрау" трябва да подава оставка, нееее, направо е за затвора, за да не канят * следващите и заместници.

31

Луцифер

преди 8 години

Нека си живеем живтота,и да спрем стадата канибали,възхвляващи теният Бог. Нека да си го обичат там,в пясъците.А ние,засаряващи или не,ще се справим.

30

шаши

преди 8 години

До 19: Добра забележка. Рибата се разваля от главата, затова в Германия отиват. 200 000 ако ударят в точен час могат да направят всичко. Радио, телевизия, основни артерии. Рамщайн ще я отнесат, като загорьял арабин коза. А в другите страни си имат много хора. И не са сирийци, както коментират.