87

Hifure

преди 8 години

Pozitivnoto bg obrazovanie s bezkraini istorii za haiduti, partizani, nacionalizacii, privatizacii, razbiti monarhii, kapsulirani realni monarhicheski religii....sa socialno mnogo polezni v bg, na bg narod i oon!:-)

86

БОКО

преди 8 години

Още един мандат на ГЕРБ и всички ще пращаме SMSи за бембена зона дори в собственият си гараж да сме се паркирали. А скъпи политици(престъпници) всички вие сте за въжето, не за затвора, Гражданската трябва да е на книжката а не на колата *** такива, но вие гледате интереса на застрахователите не на народа. Аз имам 4 автомобила и искате такива като мен да доите, МИЗЕРНИЦИ ТАКИВА.

85

Заинтересован

преди 8 години

Понеже всички премълчават най важното в този закон, ще ви кажа, че се поинтересувах и никой от тези които правят ГО не ми отговори на най важния въпрос : Когато си платиш ГО след това възстановяват ли ти регистрацията автоматично?Това, че се правеха, че не знаят в офисите, ме накара да проверя закона и се оказа, че ДА възстановява се автоматично, така че дишайте спокойно, ако имате кола, която карате примерно само 6 месеца в сезона, а в останалото време е в гаража, споко, АВТОМАТИЧНО Е!

84

Ooo...ne

преди 8 години

Vinetki za patista s dupki kato krateri...:-)Taksi za smet na kvadratni metri i kilometri zastroena teritoria, tranlivi nivi i pusti ot haiduti i partizani gori...:-)Napredvate dobre :-) kam majoritarni izbori v bg i mestni regionalni referendumi za regionalna obstinska finansova nezavisimost ot partiinite monarhii, diarhii i poliarhii na sofiyata...:-)

83

123

преди 8 години

ако наистина служебното снемане и възстановяване на регистрация е само за сведение в регистрите на Пътна полиция, това ще създаде проблеми за всички състави на наказания по ЗДвП и КЗ по които има значение дали МПС е регистрирано или не. И ще започне едно - кой какво е знаел и какво не, особено ако табелите не се отнемат за периодите на липса на регистрация. А и за общините ще стане трудно да следят периодите на дължимост на местен данък. Защото МПС без регистрация не се управлява.

82

фен

преди 8 години

Абе направо застреляйте шофьора. То бива лоби на застрахователите в парламента ама чак толкова не бива.

81

Анонимен

преди 8 години

Винетки, гражданска, парно - да поговорим за #кой, обръчи и прочие...

80

много тъпи журноля

преди 8 години

няма да снемат регистрацията на автомобилитеще се спират от движение/по документи/ просто ще станат невидими за системата,един вид ще отидат в кошчето и по всяко време може да се върнат на десктопа

79

Анонимен

преди 8 години

на следващите избори ще получите от мен недействителна бюлетина

78

Гражданска

преди 8 години

Имате ли си понятие за какво говорите? Никой не ви кара да СЕ застраховате, това се нарича авто каско. Задължително е да застраховате срещу поразиите, които бихте направили, за да не плаща за тях потърпевшият + народът чрез така наречения "гаранционен фонд". Хубаво е, че ще се спрат от движение доста индивиди, които нямат място на пътя...

77

Анонимен

преди 8 години

Не станаха ли твърде много идиотските филми у нас.

76

Анонимен

преди 8 години

Български поданици, честито ви още един рекет измислен от застрахователи, узаконен от българският парламент и МВР за контрол и глоби.

75

Gasovo parno

преди 8 години

Interesno kak ste poluchat parite ot tesi 350 000 nejelaesti klienti? :-)Bg narod zagrobi i zagubi tolkova mnogo bg levove i chujdestranna valuta s truda i zdraveto si v fabriki, zavodi, stroeji, autogari, gari, tkp, apk, mavzolei, partiini domove, aeroporti, granichni zastavi, fondove, fondacii, bonove, obligacii, bezbroi kazarmi za mvr i mno....ruinite ot edna martva i dobre zastrahovana v dzi epoha i civilizacia...

74

Анонимен

преди 8 години

Ще плащате и ще си траете нали Волен Сидеров е луд вие не сте за това ще правите каквото ви кажат от ГЕРБ!

73

Анонимен

преди 8 години

До Льольо 92Закона ще го разбереш когато данъчните ти представят СМЕТКАТА!Явно тотално не си в час.И никой няма да свали от регистрация колата ти, ТЪ*ПАКО!!Свалянето от регистрация става с ВРЪЩАНЕТО на номерата.А когато говорим за възстановяване на "служебното берегистриране" срещу СУМАТА от 2 леваняма как да ти издадат нов талон и нови номера за два лева.Всички сте "експерти" на маса.А иначе нямате дим в задн..ика.

72

За Витков!

преди 8 години

Няма един действащ закон по който да осъдят бандита който ти краде колата ,но за сметка на това закони които да те задължаваш да плащаш знайни и незнайнитакси хиляди! Същата работа и с банките задължават те да плащаш по банков път ,като всяка банка си налага такса върху плащането ,но алтернатива няма! И милиони да изкарваш тези несправедливости те докарват до лудост!

71

Льольо

преди 8 години

И още нещо, градски. Миналата година данъчните ми върнаха данък за половин година на МПС, защото го бях платил януари за цялата година а по стечение на обстоятелствата май месец трябваше да прекратя регистрацията. Ако те интересува как данъчните ми "пуснаха" ще трябва малко повече от гугъл и плюене пред компютъра.

70

Apropo

преди 8 години

Kolkoto poveche strahove imate, tolkova poveche zastahovki mojete da si platite na razlichnite zastrahovatelni targovci v rbg, a zasto ne i v vsichkite zastrahovatelni targovski kasti?!:-):-):-):-):-)

69

Анонимен

преди 8 години

Хайде сега и МВР и застрахователи в гамбина срещу народа. Повече пари у застрахователи, повече глоби / пари/ за МВР. Ами аз като не си вадя колата от гаража, а да видим кой прокурор ще разпише да дойдат да ми ги свалят - престъпник ли съм?

68

Льольо

преди 8 години

В закона има записано само едно понятие - "регистрация" на базата на което МПС-то се завежда на отчет в общината. Спряна от движение, временно дерегистриране.... Градски ми колеги, има гугъл :-)