25

Анонимен

преди 8 години

Трябва в България да премахнем джамиите защого по време на робството турците са ни горили църквите

24

Анонимен

преди 8 години

Ако обиди хомосексуалистите ще азгуби изборите

23

Анонимен

преди 8 години

Тръмп , даже каза на част от присъстващи - да напуснат залата , защото няма места и те стоят!Това беше сигурно нагласена провокация и полицай ги придружиха на излизане ..Така че за какво извинение става въпрос от всички изценировки ! Тръмп не си поплюва , а и хората около мюсолманската са викали , носиш ли бомба ?

22

Спонги

преди 8 години

Естествено, че ще я изгони. В Цивилизования Свят има така наречения Дрес Код. Няма как да се толерира облекло, което натрапва унижението на жените. Освен това САЩ е светска държава.

21

Анонимен

преди 8 години

С риск да обидя някой, да го духат мюсюлманите :)Браво на Тръмп, няма само *** да ни провокират с простотиите си, ето, че и ние можем.

20

Анонимен

преди 8 години

ИМА САМО ЕДНО АДЕКВАТНО "ЛЕЧЕНИЕ" ЗА МЮСЮЛМАНИНА-МОЗЪЧНА ХИРУРГИЯ 45-ТИ КАЛИБЪР!

19

странно до 17

преди 8 години

Василев: ами да разиграваш п.орно в църквата и да се подиграваш на президента в нея в коя държава се толерира? Опанделиха ги, пуснаха ги и пак се изложиха. Като Ходорковски. Другият път няма да има милост предполагам. Да ходят в Саудитска Арабия да протестират.

18

Тюрк

преди 8 години

БАРАК ХЮСЕИН Е МЮСОЛМАНИН,И СПЕЧЕЛИ 2 МАНДАТА, АКО И ТРОМП БЕШЕ МЮСУЛМАНИН - ИМАШЕ ГОЛЕМИ ШАНСОВЕ,ИМАТЕ БЯЛО ПЕТНО В ЛОГИКАТА И УБЕЖДЕНИЯТА СИ :)))))))ТРОМП РАБОТИ ЗА КОНКУРЕНЦИЯТА, ИГРАЯТ ГО ДОБРИЯ И ЛОШИЯ, ТРОМП Е ЛОШИЯ :))))" Светът е една голяма сцена, и ние всички сме артисти "Уилям ШекспирХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААААААААААААААА

17

хлъц

преди 8 години

Винаги се намира някой оли-го-френ, които с патологична настойчивост ръси простотии и събира куп минуси !Сега е "Василев".

16

Анонимен

преди 8 години

А защо сама мюсюлманка ходи където има мъже.Според тяхната религия това е забранено нали?Мъжът и трябва да я бие с пръчка после и братята и и баща и и роднините и.Нали е много правоверна.Що не спазва правилата?

15

Анонимен

преди 8 години

ТРОМП, ЯХНА МОТОРЕТКАТА И С ПЪЛНА ГАЗОТПРАШИ КЪМ НЕБИТИЕТО,СБОГОМ ТРОМП :)))))ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААААААААААААА

14

HELLAS POWER-АНАСТАС

преди 8 години

ДАНО ВСИЧКИ АРАБИ ДА БЪДТ И..ИТИ..ТОВА Е ДОЛНА РАСА.ИСЛЯМА Е ПСИХИЧЕСКО ОТКЛОНЕНИЕ..И МНОГО СКОРО ВСЕКИ КОИТО Е МОСОЛМАНИН СТЕ БАДЕ АРРЕСТУВАН И ВКАРАН В КОНЦЛГЕР.КАТО ЗАПОЧНЕМ ОТ ТУРЦИТЕ !БРАВО НА ТРАМП...ДА ИЗГОНИ ВСИЦКИ МУСАЛМАНИ ОТ USA.

13

Анонимен

преди 8 години

Кажете в коя авиокомпания работи въпросната стюардеса, че да я избягвам. Тази току виж взривила самолета

12

Василев

преди 8 години

Поклонниците на монголоидната империя трябва да отговорят , защо бяха вкарани три руски жени в зарвора за това , че се осмелиха да пеят песен , в която осмиват императора на монголоидната империя!!!Агент Килиан Дрейзър!ЦРУ!!!

11

:-D

преди 8 години

Тръмп няма да се извини, но тази провокоторка, отишла на митинга с единствената цел да всява смут и раздор, трябва да се извини на Тръмп. Хубаво са я попитали дали не носи бомба. Мисля, че най-вече това я е сложило на мястото й.

10

Румбо

преди 8 години

За пръв път виждам политик който си изпълнява обещанията и то още преди да бъде избран!Каза че ще гони мюсулманите и го прави!Впрочем тая "стюардеса"(?) се оказва ислямска активистка и фенка на радикален проповедник!(има го в други статии,но тук е пропуснато)Случилото се е явна провокация!Може би Тръмп е единствения,който може да върне предишния блясък на Америка,но със сигурност няма да бъде избран!Което е добра новина за Русия и останалите противници на САЩ.С Хилърито ще им е много по-лесно!

9

malee

преди 8 години

Ei tapanarski narod sme. Sram me e ot toq narod. Darjava koqto nikoi ne iska i hora na nikomu nepotrebni ama s mnenie

8

Анонимен

преди 8 години

Прав е!

7

Pinochet

преди 8 години

Добре са те имат си Тръмп. Дай Боже да стане президент.Чехите си имат много точен президент.(справка DW>COM)А ние ???????????????????

6

Веселяка

преди 8 години

Не Доналд Тръмп е виновен, а водената от президентите на САЩ политика до този момент.