17

баста

преди 8 години

Не парламента ами България трябва да напусне , и нещо друго.Не може като кликнеш на страницата за България да четеш , Местан Хасан Ахмед .Или пак това е турски саит ???????Стига стия турци сте ни занимавали !!!!

16

Ангел

преди 8 години

Само с един административен акт- изкарването на селата от община Кърджали и падате като стой и гледай:-)))В самият град българите са мнозинство.Продажниците в цетралната власт правят възможното от 25 години кмета да е турчин.То лошо няма,но да отказваш да честваш освободителя на града- ген. Делчев е мнооооого показателно за истинската му същност.Ще падне,и още как:-))))

15

до 17

преди 8 години

Либерализацията в ЕС е пътят - мостът- по който иде исляма .Ако няма либералност няма да има толерантност .Ако няма толерантност исляма няма да види Европа освен на снимка.

14

до 16

преди 8 години

И кой ще я закрие приятелю .Ние българите трябва да се вдигнем и да го направим .Иначе те просто се прикриват ,минава им уплаха и продължават напред.А ние седим на топло и гледаме сеира на тоя или оня.Величаем другия.Това е нелепо .Българинът няма чувствителност срещу злото .Безверник превърнат във войнстващ атеист.Е щом тука не се вярва в нищо ще си търпим и Доган за цяр,и Бойко за премиер, и Божидар за патриот и Слави за съвест на нацията.

13

Къде е логиката

преди 8 години

Хора от малцинствата не са допускани в структури МВР,отбрана,държавна администрация...Лидерът на малцинствена партия отива да се скрие в посолство на чужда държава,коятомеко казано изповядва коренно различна ценностна система и иска тази система да бъденаложена на инакомислещи-хора,организации,държави.Е, отговорете ми къде е логиката-казват ви в лицето,че трябва да приемете и назначите на ключови длъжности тези,които ще унищожат начина ви на живот и вашата ценностна система и държавност

12

Анонимен

преди 8 години

KARDGAALI NE SE NAMIRA V PISHMANDARGAVATA TURZIA,A V BALGARIA.DOLU RAZETE NA DPS OT BALGARSKITE GRADOVE.

11

истина

преди 8 години

Същото като с Костов .Преди много години Костов му дойде съвестта и почна да разказва как червените олигарси и генерали дърпали конците.Но вместо да е свидетел в съда срещу тях си направи нова партия и се нататрузи в парламента.А истината е ,че и той и Местан трябваше да са в съда и да има дело срещу олигарсите мафиоти .

10

Анонимен

преди 8 години

"Все още има проблем с изучаването на майчин език. Български език и литература се изучава без никакъв проблем. Все пак е задължителен предмет. Освен това хора от малцинствата все още не са допускани в структури като МВР и отбрана пълна глупост, има, и то не малко. Друг е въпроса дали стават.

9

е

преди 8 години

Местан 19 г по негови думи е служил на олигархията ,мафията и Доган .19 г е играл ролята на романтик и сапьор на Ахмет Доган .Но уви ,преди дни сам е настъпил мината предназначена за Доган .И сега като Костов ни лук ял ни лук мирисал с идеите си продължаваме напред- наглостта съсипва тази територия.

8

Анонимен

преди 8 години

Все си мисля, че турците са гласували за Местан, а не за Пеевски...

7

Анонимен

преди 8 години

Няма страшно за последно ще ни карат с автобуси всички работници и кметове на села да отиваме на кьор софра за сметка на Догана догодина половината от тези кметове ще отиват при Mестан.

6

Един Българин

преди 8 години

Кадрите ви са пр0сти, защото такива ги държите. Трябва да се радвате, че изобщо някъде ги взимат на работа повечето-особено ако говорят и пишат на тракийски диалект на османския език. И аз да отида в Дания без датски и мен никъде няма да ме взимат - ******к! Да вземат да научат цивилизован език и ще ги взимат. А странното е ,че именно в администрацията е бъкано с тях и не могат да ти свършат работа - само заплати взимат. Ако вземат че поучат малко може и да не гласуват за руската партия, но . . .

5

..

преди 8 години

започа се ! Премахнаха митница Свиленград, Кържадли ще поискат автономия, Америка ще дойде с малко демкорация, подаряваме южна България на Турция. За това и политиците станаха супер нагли и не се притесняват от това дали знаеш че крадат или не, просто знаят че края е близо и взимат колкото могат. А вие готови ли сте?

4

Анонимен

преди 8 години

Бахри Ага ще каже

3

W

преди 8 години

Ако вчера имаше държава,Местан трябваше не да остава в политиката ,а като защитен свидетел срещу мафията да бъде разпитан и да свидетелства в съда.На времето Буш старши зовеше за нов световен ред без господари ,диктатори и мафия .Сина му почти успя да го направи ,но комунистите в щатите и по света се обединиха .Следствието - възход на Путин и всякакви мафиотски структури и пълзяща ислямизация за десерт.

2

anonimen

преди 8 години

6to ne stane Levski da vidi kakvi xora se 6irqt iz rodinata mu

1

Анонимен

преди 8 години

Bahri aga ste kadje