36

info.

преди 8 години

Не разбрах какво ще получа след този пръстов отпечатък,при положение че съм здравно-осигурен???Безплатно лечение,безплатни лекарства,дентални услуги...Какво??????

35

Соц

преди 8 години

На предсрочните избори април месец гледайте пак изберете мутрата, наркомана и всякакви такива..

34

Dublin

преди 8 години

С пръстов отпечатък в болници и аптеки от април..niakoi advokati ste napraviat dOOsta packa v Strasburg...Losoto e, ce tozi oliiiiigoFFF_en ste se razmine samo s ostavka......ne sum protiv turseneto na nacini za spirane na teca v zdravnata kasa..., a protiv PREDLOZENIA NACIN...

33

Гъгриков

преди 8 години

Това противоречи на законите и конституцията, но за герберюгите това не е проблем, както и за послушните 8 милиона стригани до кръв овчици с неведени главици.

32

Алоо

преди 8 години

Стига с този глупав закон вредни храни че ставаш много смешен!!Реши всички проблеми в България и остана само закона вредни храни.Каквото иска това ще яде и пие народа.

31

Соц

преди 8 години

До ужасИдеи ?!?! Идеята е единствено една и тя е оставка на мутро-милиционерското правителство !!!!!!

30

Анонимен

преди 8 години

Такова грубо, престъпно посегателство върху правата и личното достоинство на човека не са правили дори комунистите. Това е поредният начин да се намали категорично достъпът на българите до здравеопазване и достойните, образовани българи с чувство за чест, т.е. по-будните хора да бъдат обречени на директно измиране или пак на същото но чрез източване на последните им пари от частната медицина, която набра застрашителни размери - 320 частни болници за 6 милионна България. ЗвeрcTво!

29

Гъгрика

преди 8 години

Ми прав е министър Москов, ти народе си престъпен съучастник, защото даде власт на тези бандити, тъй, че редно е да се отнасят с теб като с престъпник и да ти вземат отпечатъците!

28

ужас

преди 8 години

Спрете с политизирането на всяка полезна тема.Дайте смислени идеи!!

27

МВ

преди 8 години

Здравна реформа - всички здравно осигурени с пръст в г......за.

26

Анонимен

преди 8 години

Поредното недомислие в България. Когато цялата система работи неефективно няма как да направиш така че едно звено да работи. Истината е че държавата няма пари за нищо и се чуди как и от къде да съкращава разходите, само не знам защо здравнонеусигорени лица продължават да се лекуват за сметка на данъкопладците и после никой не им търси отговорност. Дори и с измисления обществено полезен труд който в Бтлгария е.....

25

българка

преди 8 години

Имам родители на 84 г. възраст и аз ходя да им купувам лекарствата с рецептурната книжка,тъй като те не могат.Как ще си купуват лекаствата?Щом аз няма да мога,означава,че те ще си умрат,заради поредната изцепка на министъра.Ако това не е ДАЛАВЕРА за милиони,не знам как друго да го определя.Много възрастни хора(като моите родители)и самотни ще бъдат буквално погребани живи.Къде са лекарите,къде са пациентските организации?

24

Соц

преди 8 години

Какъв април какъв май ? Бойко ще си ходи март месец. Оставка !

23

Анонимен

преди 8 години

Като не ви харесва излезнете на улицата!!

22

Хи хихи хихии

преди 8 години

Снимката е трепач!Другаря Москов държи цигари.Добър пример за народа.Тръгнал да говори за вредни храни.

21

BUDEN

преди 8 години

Събудете се мили хора -Министърът бе категоричен, че идентификаторът /пръстов отпечатък/ще бъде въведен със сигурност за аптеките и болниците, а после поетапно системата за въвеждане ще продължи и за други места. Сега пръстов отпечатък - за да свикнете с маркирането, а по късно и поставяне на чип в ръката или в главата / не се смейте, не е теория на конспирацията/,а си е чиста теория в действие. Тотален контрол /разбирай - контрол на мисли, респективно поведение/ Харесва ли ви- къде е свободата

20

Анонимен

преди 8 години

Много сте ми интересни всички: Два пъти си избирате мутра да ви управлява, а се жалвате от рекет?!

19

Анонимен

преди 8 години

30 евро - ин дъ нос....

18

Анонимен

преди 8 години

И как ще се взимат тия отпечатъци? В съседния вход имаме почти 90 годишна баба, неподвижна, на която аз ходя всеки месец да й купувам лекарствата. Сега няма да може й взимам лекарствата ли? Къде да я водя за отпечатъци, какво е това безумие?! После пръста й ли трябва да разнасям с мен по аптеките?

17

Ники

преди 8 години

А който няма отпечатъци оъ палеца? Има и такива хора, скенерът не ги лови. ***, защо не отиде в полицията.