12

Анонимен

преди 8 години

Що не спрете вече с малоумната си пропаганда? Ами не може Европа да хрантути мързеливците на целия свят, трябва някой и да бачка! Писна ми да съжалявам децата на безотговорни родители, писна ми да ми обясняват колко са нуждаещи се хора, със скъпи телефони, маркови дрехи и нагло поведение! Докога ще продължава това безумие??

11

11

преди 8 години

Да благодарят, че имат зъби и могат да пасат трева, ако *** рабирате...

10

aaaaaaaa

преди 8 години

И ЗА ТЕЗИ ЛИ ДА ПЛАЧЕМ ,И ТЕ ЛИ ЩЕ ИЗНАСИЛВАТ ПОСЛЕ ГЕРМАНКИТЕ В КЬОЛН,А НЕ МЕРСИ ,ДА СЕ ОПРАВЯТ

9

Анонимен

преди 8 години

Евала му правя на Обама, който иска да ходи и да се оправя там. Америка няма да плаща да оправя бакиите на всички от третия свят. Бежанците са за вас.

8

Румбо

преди 8 години

Нека се направи просто сравнение как живеят хората в различните области на Сирия, къде са в безопасност,къде не се преследват малцинствата(и най-вече християните),къде има общо взето нормален живот.На всички тия условия отговарят само териториите контролирани от легитимната сирийска власт-очевиден факт!

7

Арнолд

преди 8 години

Градът е в ръцете на терористите от "умерената опозиция". Сирийската армия го щурмува в опитите си да го освободи. Освен това сирийското правителство (Асад) изпраща хуманитарна помощ - факт, който нарочно скривате. Дано скоро градът бъде освободен.

6

Анонимен

преди 8 години

Сметката да се изпрати на САЩ...те забъркаха тази демокрация там.На нас и през 5 минути да ни ги показвате файада няма,не сме толерасти.

5

Анонимен

преди 8 години

Благодарете на Абу Али Путин за това.

4

защо?

преди 8 години

Защо всемогъщото ЦРУ не им изпраща храна, вода и медикаменти? Които така или иначе доставя на протежетата си от ИДИЛ?

3

глупаци

преди 8 години

Некачествено сте написали статията,но другият път по-стилно.Горе главата ... :)

2

Толерант от Канада

преди 8 години

Това са бежанци! Веднага да бъдат натоварени на чартърни полети и да бъдат докарани в Монреал, Квебек!!!!! Тук дори нашия либерален министър президон мосю Трюдууу е назначил на държавна заплата служители които се водят посрещачи на бежанци на летището с чипс, мечета и одеала! После като ги посрещнем, ще получават уелфер завинаги! Канада плаща!

1

Анонимен

преди 8 години

Ако ислямистите влезнат, ще изнасилят жените и децата и ще изколят мъжете.Ако башаровите войници влезнат, ще сторят горе долу същото само че малко по безболезнено.Тези хора са обречени :(