69

Анонимен

преди 8 години

Това което направи Германия е равносилно на това аз да си пусна *** и мишки в къщата

68

БАЧКАТОР

преди 8 години

Какво става , народе, гледам и вас като мен ви е гнус от ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ?

67

СУРАЙ

преди 8 години

ЧУРИЯ АЛ ИСЛАМ ДЖАХАДИСИТИ СА ММНОГУ СИЛНИ

66

чичко Сталин

преди 8 години

Много скоро играта яко ще загрубее. Германците са възпитани хора но са и истински патриоти и няма да оставят тая сбирщина да си прави каквото си иска.

65

новата "майн ка

преди 8 години

"По време на тържествата за нова година в Кьолн аз и афро- германските ми другари започнахме Борбата с демографската криза. "От книгата "Моята борба" на другарката МеркелОстаналото ще ни го разкажат скоро

64

Анонимен

преди 8 години

Какво означава предупреждението ,че е налице несигурен център на грода?Да се скрият в хареми и да наметнат чаршафи ли?

63

Реалист

преди 8 години

Е...един милион високообразовани специалисти лапнахте..сега за 1000 непослуни ревете..ще ги приживейте.Ако не го приживейте..за съвет търсете г-н Брейвик.

62

Анонимен

преди 8 години

Нали си давате сметка,че тези 30 годишни мъжки социални инвалиди са невградими до живот в цивилизовано общество?Тези трябва хуманно да се изолират в концентрационни лагери.Дано само да не ни ги докарат немците като инвестиция-аутсорсинг.Не вярвах,че ще се радвам някога на БГ мафия,но в момента в тези момчета ми е надеждата да не пуснат изметта на Планетата у нас.

61

очудена

преди 8 години

Германките какво са очаквали. Това са хора с други нрави, с други разбирания. И 100 години да минат няма да се променят. Щом ги искате, трябва да свиквате с техните желания.......

60

АНТИ

преди 8 години

След обладаването (от предишното ми изказване 65- или там някъде) могат да ги дамгосат с един кръст на челото, с ритуално изрязване на най-ценния им израстък и изхвърляне в храстите, където да си поплачат на спокойствие.

59

Анонимен

преди 8 години

Най-лошото е,когато съотношението между цивилизованите и паплачта се наруши непоправимо.Защото като гледа паплачта какво става в Кьолн си казва-след като в Германия може,значи и тука може.Някакъв юнак иска да бърка на момите под полите...Да ви питам:ако ви подпрат 7 малцинствени или други ***.ота по средата на София например,смятате ли,че някой ще ви отърве?!Много лесно се срива постигнатото за столетия от една цивилизация под напора на варварите.

58

Анонимен

преди 8 години

Щом са анонимни, значи може анонимно да започнат да изчезват един по един.Ако си местен и не знаеш как да се отървеш от 60-70 кг никому ненужна торба за лай'на и проблеми, значи проблема си е на местно ниво.В свиневъдството може да се обогатява фуража например. Една мелачна машина не може да е толкова скъпа.Също кучетата си "умират" да глозгат кокали. И това ли да ви учим или нивото ви на толерантен идио'тизъм е недостижимо високо. Щом пришълците са примитивни, покажете им подобаващо отношение.

57

112

преди 8 години

Ей тия емигранти. Как добре се организират по отношение на акциите с опипването на германки. Германките ходят на самотни тумби по 10 и съответно ги чакат самотни емигранти по 30. А и явно тези си нямат телефон 112, така че да се реагира веднага на посгателствата и секс-маниаците да бъдат заловени на местопрестъплението... жалко, така се надявахме, че немската полиция, че се справя по-добре от нашите, но явно не...

56

мда

преди 8 години

Именно ,сега ще се оправдаят с нравите в Европа.Винаги съм мислел ,че целта на либерализма е била в крайна сметка унищожаване на запада в християнския му вариант и налагане на исляма.

55

м

преди 8 години

Е ,истинските германци са или загинали по фронтовете или са се самоубили .Останалото беше помляно от Франкфуртската школа неомарксисти ,Бийтълс , рока и наркотиците.

54

Анонимен

преди 8 години

"Бяхме в паника, някакви ръце ни докосваха къде ли не. Ако успеех да отблъсна една ръка, веднага имаше нова на нейното място"Ееех, мечти, мечтиии...

53

Анонимен

преди 8 години

ох,интеграция с думи не се прави,няма да стане,идват готови оформени характери от друга култура,малките деца могат да се интегрират, но не и 20г мъже израснали в друга среда

52

Батака

преди 8 години

Абе в цялата работа не виждам къде е Волен да събира дивиденти? Май откак цацарата го стисна за гушата не смее да се появява публично. Атакисчетата му ще го забравят.

51

Анонимен

преди 8 години

Да благодарят на Бог че не са решили да им отрежат главите.

50

Анонимен

преди 8 години

Очаквам Меркел да каже, че трябва да се съобразяват с бежанския нагон и да бъдат по-толерантни. Жалки са вече, да видим колко ниско може да падне една нация заради американски интереси и пари