28

Нямам думи

преди 8 години

От дълго време съм в Германия, но ако така продължава, а то явно отива на по-зле, връщам се с жена ми германка в България. Тя е свикнала и нашите несгоди, но и се виждат далеч по-приемливи отколкото това което ни очаква за в бъдеще в Германия. Добре, че не си продадох апартамента в Бургас навремето си.

27

Анонимен

преди 8 години

След като Германките не дават дупе , това се случва

26

БАЧКАТОР

преди 8 години

Добре че от цяла Европа само нашите граничари застреляха един такъв не. Р. Е. з. та освен това ги и бият за да ни излезе добро име на българите и мигрантите да бягат оттук. Браво да са ни живи и здрави граничарите.

25

Анонимен

преди 8 години

Като няма кво да дупчат , Василия Печчева да се готви

24

Анонимен

преди 8 години

Германия легализира Секса с пари , тоест нема пари няма

23

Анонимен

преди 8 години

Либерастите искат така да е навсякъде в Европа!

22

Анонимен

преди 8 години

Немските Пуфове ( Бордели) искат по 50 евро за 20 минути , е да де ако нямаш 50 евро кво праим , ми на улицата нещо да барне поне , Германия сама си виновна

21

redordead

преди 8 години

във Франция и в Париж специално, жените отдавна избягват да носят къси поли, точно защото арабеските и африканците нямат удържане и за тях това, че жена ходи с къса пола на улицата е едва ли не покана да я обарват...Абе срамота, да нападат жените пред църквата в Кьолн и полицията е блеела...

20

до 23

преди 8 години

Кой викаш виновен? Жертвите нали? За не си и ти някъде от анадола че задаваш подобен въпрос.

19

Анонимен

преди 8 години

Пропускате информацията че тези 1000 мъже са били координирани. Ако някой ги е координирал да тероризират местното население чрез сексуално насилие, значи имат лидери и комуникация. Такива координирани събития са терористични актове.

18

1876

преди 8 години

Май скоро ще има: "На оружйе братйя!!!"...

17

Анонимен

преди 8 години

За съжаление не съм оптимист. Тази лудост с пришълците е държавна политика и гласа на хората ще остане нечут. Оказва се че нещата са изключително гнили и всичко това съзнателно е прикривано от журналисти, полиция и замазвано от политиците. Жалко за Германия, жалко за Европа. Няма връщане назад вече.

16

Анонимен

преди 8 години

Да кажа на незнаещите... Работил съм в Алжир няколко години. При арабите принципно нещата стоят така - младите араби които нямат пари и камили, не могат да си купят жена. Има такива, които докато умират в старост без да са пипнали жена. Това е и основната причина за тяхната миграция, не се заблуждавайте за мотивите им. Така че жените да внимават.

15

PUFF

преди 8 години

В Германия е голям проблем примерно чужденец да си намери приятелка или сексуално задоволение , затова Германия е пълна с Публични Домове за секс срещу заплащане

14

Анонимен

преди 8 години

Либерал - фашизма е в действие!!!Само това е обяснението, че информацията за изнасилванията излезе едва днес. СТРАХ и АВТОЦЕНЗУРА на всички германски медии.Нахлници дори казаха, че пострадалите сами са си виновни.Така преди години беше оправдан и изнасилвача Малък Тошко(Славков).

13

Анонимен

преди 8 години

Престъпленията са от новогодишната нощ. Новината стигна медиите на 5ти януари.... Да ви и медиите..

12

Анонимен

преди 8 години

До тук с миражите за интеграция.

11

Анонимен

преди 8 години

Европейците много се разглезихме, чакаме все някой друг да ни обгрижи..онези били 1000 и им опипвали жените, че и изнасилени има, а притестират 500 човека. Kьолн са над милион човека, 500 протестират... Вместо да излязат 200 хиляди и да ги овършеят с бежанските им общежития барабар...Примитивите от толерантност не разбират. Те го приемат за слабост. Трябва бой

10

Snorky

преди 8 години

Германските власти прикриват много престъпления, извършени в последната година включително изнасилвания на деца....всички извършители са "бежанци". Крайно време е скиорката Меркел да си подаде оставката. Същото трябва да направят пионката Оланд и рижото момче от така нареченият "Остров"!!! Европа загива!

9

Do @Бъчкътур@

преди 8 години

Християнска геиропа ни най-малко не се събъжда, ами ги е страх след като се изпокрият жените, ония да не налетят и на Кончита Вурст.