11

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Министър Митов го каза точно тая сутрин... - "Рецептите се пишат от лекарите, а не от пациентите"... - Русия в ролята си на пациент пише рецепти за това кое е национален интерес за България...

10

Анонимен

преди 8 години

Ооооо тоя изтрезня и реши да се обади :)

9

Мико

преди 8 години

НАЗДРАВЕ БАТЕ МИШО НИЕ ОЩЕ ПОСРЕЩАМЕ НОВАТА ГОДИНА !!!НАЗДРАВЕ ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ОЩЕ 125г.

8

Анонимен

преди 8 години

За 5 дена изтрезня...

7

Анонимен

преди 8 години

NEMA DA STANE VREMETO E IZPUSNATO I VSICHKO SI OTIVA KAKTO SI OTIDOXTE I VIE

6

Батака

преди 8 години

Абе другарете за кво се борят? За няколко милиона комисион от трансит на газ да влизат в хазната и още толкова в джобовете им? За ппо евтно горива? Ми то дори и без пари да са българина пак нищо няма да направи. Другаре смешни сте.

5

какво значи

преди 8 години

да запазим присъствие в ядрената енергетика !!! на нас ни тряябва ефективност и да си гледаме собственият интерес а не присъствия и т.н. вместо аец белене е по-добре нов блок за наши нужди защото сега какво става -частни фирми изнасят тока от козлодуй и народа не печели нищо !! за ЮП когато руснаците признаят правото ни да се разпореждаме с 50% от тръбата за която ние ще платим и да пускаме каквато газ намерин за изгодно е ок.

4

Анонимен

преди 8 години

Хайде сега да видим, кой най си е заслужил рубличките ! Волене, изоставаш напоследък или арестанските ласки по те кефят. ***, вземете за пример тов. Миков, как се работи наедро, не като вас да цъкате минуси и *** за копейки!

3

Анонимен

преди 8 години

AIDEEEEEEEEEEEEEEEE OTKAZAT ZA RABOTA PO VASHE VREME SE VRASHTA NA VSICHKI I CENATA E GOLEMA ,NO VRASHTANE NAZAD NEMA KAKVO POCHUKALO , TAKOVA SE E OBADILO CHESTITONEMEE STRAX OT NIKOI ZA NINISHTO I NIKADE

2

9К51

преди 8 години

Соцводача да не се прави на убита гугутка .. неговата партия /или това което остана от нея/ е толкова западняшка колкото и останалите ... нали неговите хора спряха "Южен поток" при правителството на Орешарката по заръка на на чичо Сам /надявайки се хамериканците да повлияят на протестърите/ в лицето оня сенатор ястреб дето идва на посещение .... така, че да ни си приватизира дружбата с Русия!

1

Анонимен

преди 8 години

Сите сте маскари!