188

Анонимен

преди 8 години

Наближава времето да се отворят пак Дахау и Аушвиц. През комините им е най-късия път до 12-те девици :)

187

БГТРАКИЕЦ

преди 8 години

ТО КАКТО ВЪРВИ ПО ХУБАВО РУСКО ПРИСЪСТВИЕ,ОТКОЛКОТО ТУРСКО ИЛИ АРАБСКО РОБСТВО,И БЕЗ ТОВА НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ НЕ РАЗВИВАТ ИКОНОМИКАТА,КАКВОТО ИСКАРА МАЙКАТА ЗЕМЯ ТЕ ГО КРАДАТ ЧРЕЗ ЕВРОПЕЙСКИТЕТ.С НАШИТЕ ПАРИ,ГОЛЕМИТЕ АРЕНДАТОРИ.ЯСНО Е, ЧЕ НЯМА ДА ВЪРВИ ТАКА ВЕЧНО, ДАНО НАШИТЕ БЪЛГАРИ ИМ ОМРЪЗНЕ ЕВРОПЕЙСКОТО ИГО И СЕ ВЪРНАТ ДА ПОДСИЛЯТ БЪЛГАРСКАТА ЖИЛА.НО ТОВА ЩЕ СТАНЕ,АКО ИМА РАБОТНИ МЕСТА,НО С ТЕЗИ ПОТУРНАЦИ НЯМА ДА СТАНЕ.ТОГАВА ПОЗНАЙТЕ КАК.......

186

гошо тъпото

преди 8 години

нищо не разбирам. Англичаните 30-те години избягаха от Афганистан, Руснаците 80-те години също , САЩ и те се скътаха. А баба меркел ги докара в Европа....... ние накъде.. на полицая застрелял афагнеца трябва бюст да се издигне в Европа.

185

ало

преди 8 години

Европейци къде сте. Как може този да търпят този антихуманоид да е европарламента.

184

До Фокуси

преди 8 години

Радвам се да помогна;)За САЩ - така е, това е сега; но все пак нещата са тръгнали от Европа в началото на миналия век, а САЩ са се присъединили впоследствие към този план за пан-европеизация, това благодарение на съдействието на Чърчил и някои други. Материалът много хубаво описва всичко!Колкото до болшевиките, колкото и странно да звучи, но Сталин е този който им е нанесъл най-големия удар. Първо е казал - никаква "световна революция", после е отворил партията за обикновенните хора - работници и професионалисти.

183

Джак

преди 8 години

До 249Не са само жените, те изнасилват и деца дори съвсем малки има много такива случаи макар и да се опитват да ги покриват.

182

ловец

преди 8 години

Аз знам как да се оправя с дивите двукраки животни....

181

Джак

преди 8 години

До 246 "До Фокуси"Бнай-Брит е тайно сатанинско масонско общество с ционистки характер отворено само за евреи. В България оглавявано и възродено от Соломон Паси който го знаем какъв е заедно с братовчедка му Меглена Кунева.

180

Анонимен

преди 8 години

ДА ГИ ИЗСЕЛВАТ В САЩ ВСИЧКИТЕ ДО ЕДИН...В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЩЕ СЕ СТИГНЕ ДО САМОРАЗПРАВА И ЩЕ Е ФАТАЛНО...ЛИЧНО АЗ НЯМА ДА ЧАКАМ ДА МИ ОПИПВАТ ДЕЦАТА И ДА СЛУШАМ ПОСЛЕ РЕЧИТЕ ОТ СОРТА" БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ". ТЕ СА ДИВАЦИ ЗА НАС КАКТО МОЖЕ БИ И НИЕ ЗА ТЯХ- ЩОТО НИЕ И ТЕ И НАЧИНИТЕ НИ ЗА ЖИВОТ СА РАЗЛИЧНИ И ТЕ СЕ ОПИТВАТ ДА НИ НАЛОЖАТ ТЕХНИЯ НАЧИН НА ЖИВОТ ЗАПЛАШВАЙКИ НИ КАТО ПОСЯГАТ НА БЕЗЗАЩИТНИТЕ ЖЕНИ.

179

Anonymouzzz

преди 8 години

Хохавелите да се готвят за пръскане на мозъци и черепи!!!

178

Фокуси

преди 8 години

Да, благодаря за инфото ........Впрочем този така нар план сътвори Сорос и в Америка с избора на Обама ,който подведе доста десни американци през 2008 .Спомняте ли си ,че в ЕС няха в еуфория от избора на Обама.Е ,там лъжата не мина и вчера Обама официално капитулира .Но Европа живее в постоянна лъжа.

177

До Фокуси

преди 8 години

Ако четеш английски потърси на гугъл този текст (превод е от италиански):The Coudenhove-Kalergi plan - The genocide of the Peoples of Europe Става дума за "бащата" на пан-европеизма, Клагери (самият той е от смесен брак), подкрепен от Бнай-Брит и някои политици в началото на века. Програмата му като по ноти се изпълнява в момента. Неслучайно, Ван-Ромпей и Меркел бяха удостоени с голямата награда от неговия фонд.

176

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 238"Май ще се окаже право едно полско списание, което преди месец писа,че поради емигрантската вълна и евротолерантността след 5 години европейците масово ще започнат да се преселват в Русия..."..................Някои "***" от американците и не само, вече го правят.До тук такива вредни новини не достигат.

175

Анонимен

преди 8 години

Аз не искам да съм в ЕВРОПА понеже там има много АРАБИ И *** !

174

Анонимен

преди 8 години

че досега всяка година чрез италия и испания в европа са влизали кам 700000 чернокожи и североафриканци сега стана видно когато минаха към един милион имигранти директно през границите на източна европа като таините общества чрез своите офиси щатските посолства забраниха на източна европа да си охранява гранниците като само унгария се възпротиви

173

Анонимен

преди 8 години

Аз вече ще си мажа *** с вазелин за да не *** боли много ?Това препоръчва АНГЕЛА !И още Ангела иска да е опънат поне 300-400 за да разбере какво е да си жената днес.

172

Анонимен

преди 8 години

меркел е излключителна гедерейска т.ъпанарка

171

Фокуси

преди 8 години

Вижте сега.Тези мулти култита са като съветските болшевици .Ще сложат срещу надода и себе си пришълците за да ги запазят от нашия гняв.После онези ще изядат и тях .Това не им идва на ум от омраза към подвластните.Забележете европейското държание на елита им - същото като в СССР.Цензура,наглост .Онези го правеха в името на светлото бъдеще,а тия в името на толерантността.И пак разиграват сценарии за 22 век .Те правят зло в името на някакво бъдеще ..Същите са .Просто са сменили знамето си.Синьо е!

170

Анонимен

преди 8 години

проклета да е баба меркел и проклетите ни продажни политици

169

Анонимен

преди 8 години

Май ще се окаже право едно полско списание, което преди месец писа,че поради емигрантската вълна и евротолерантността след 5 години европейците масово ще започнат да се преселват в Русия. Благодарение на толерантната германска съдебна система най-върлите ислямисти в Германия -салафитите / спонсорирани от Сауд.Арабия/ за пет години от 526 станаха 1 623. 450 от тях във всеки момент са готови за терористични актове-данни от немската полиция.