71

Анонимен

преди 8 години

5 милярда за оставащи 300 км от Хемус --ще падат яко комисонни за наши хора!

70

хахахахахааа

преди 8 години

До Анониме 82 25 милиона евро за 13 километра асфалт? В 21-ви век?Бойко ага е велик "държавник"

69

хахахахахахааа

преди 8 години

Бойко ага великия строител на съвременна,европейска и натовска България!!

68

Анонимен

преди 8 години

Абе нема ли кой и на Борисов лентата да му среже икато се затърчи чак по Африка да се спре.Ич нема да ми липсва.

67

Василев

преди 8 години

Два мандата за ГЕРБ и няма един километър газова интерконекторна връзка!!!Защо???

66

Анонимен

преди 8 години

Холера в Сирия. Едно дете е починало и смъртоносната болест представлява "международна заплаха", пише британският Индипендънт- А ЧЕСТИТО ТАВАРИШИ! СЕГА КАТО ПЛАМНЕ ЦЯЛА ЕВРОПА С ТЕЗИ 800 000 БЕЖАНЦИ КОИТО СЕ НАТРЕСОХА ЩЕ ВИДИТЕ НА БАБА ВАНГА ПРЕДСКАЗАНИЕТО ЗА ИЗЧЕЗНАЛАТА ЕВРОПА.

65

Анонимен

преди 8 години

СМЕШНА ИСТОРИЯ.....ТОЛКОВА ВЕЧЕ Е ЗЛЕ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ЧЕ РЪГНАЛИ ПОЛОВИНАТА ПРАВИТЕЛСТВО ДА РЕЖАТ ЛЕНТАТА НА ЕДНИ ПИКЛИВИ 10 КМ.ДЪРЖАВАТА СЕ ТРЕСЕ ,НАРОДА Е ПРЕЗ ДЕ ГЛАДЕН А ТЕ С КАКВО СЕ РЕКЛАМИРАТ ?

64

БГТРАКИЕЦ

преди 8 години

В БЪЛГАРИЯ ИМА ПОСТРОЕНИ 40000 КМ ПО ВРЕМЕ НА БАЙ ТОШО,АКО ТЕ СЕ ПРЕАСФАЛТИРАТ ПО 13 КМ,КОЛКО ПЪТИ, ПО КОЛКО ЧОВЕКА ,ЗА КОЛКО ГОДИНИ,ТРЯБВА ДА ОТИДАТ И ДА СРЕЖАТ ЛЕНТИЧКИТЕ.ДАЛИ УПРАВЛЯВАЩИТЕ МОГАТ ДА ГО СМЕТНАТ ИЛИ ПРОСТО СИ РЕЖАТ ЛЕНТИЧКИ ДЕН ДА МИНЕ ДРУГ ДА ДОЙДЕ.

63

местен

преди 8 години

Някой ще каже, че се краде от немотия. Не, не е така. Хората там предпочитат да откраднат, отколкото да произведат. Цял ден спят някой, за да могат нощем да отидат и да окрадат на хората продукцията. Земята пустее и животни не се гледат по простата причина, че няма смисъл да произведеш или отгледаш нещо, което ще ти бъде откраднато. Към тази картинка, като прибавим цветнокожото местно население и нещата се изясняват напълно, защо са така.

62

www

преди 8 години

ЩЕ ГО ПИШЕМ В ИСТОРИЯТА КАТО БОЙКО НОЖИЦАТА - ЩЕ ГО ЗАПОМНИМ СЪЩО С РАСТЯЩИТЕ ЦЕНИ И БОКСУВАЩИТЕ ЗАПЛАТИ...

61

Румбо

преди 8 години

Хм,като гледам дали освен премиер-дядо,няма да имаме и премиер-"млад" татко!Бочко лесно не си дава ножичката!Тая алчност напоследък си има някакво обяснение....

60

местен

преди 8 години

До видинчанинНе се обиждай, но ще ти кажа защо нищо не става при вас в северозапада.Материала в държавата, ако е лош, то в СевероЗападнала България е няколко пъти по-лош. Не казвам, че всички, но повечето. Живял съм там, половината ми род е от там и говоря от личен опит, а не наизуст. От край време там всеки гледа да те излъже, преметне, прецака или окраде. Кражбите по селата са национален спорт. Ако някой си мисли, че *** са крадливи да отиде там да види българите как крадат!

59

13 км

преди 8 години

Тези 13 километра спестяват много време и нерви. Който не ползва Е79 през Монтана до Видин нека не коментира. Същото важи за обхода при Враца. Там преди всичко минаваше през града, а основния булевард беше заприличал на швейцарско сирене.

58

Анонимен

преди 8 години

ЗАЩО СПЕСТЯВАТЕ,ЧЕБългария губи европари заради недовършени транспортни обектиЗа едногодишното закъснение на обхода на Монтана строителят получи коледен бонус от 5 млн. лв.А НА ТОВА МУ СЕ ВИКА ПРОСТО КРАЖБА И КОРУОЦИЯ!!!

57

Съмнение

преди 8 години

Всяка душа да се подчинява на върховните власти, защото няма власт, която да не е от Бога; и каквито власти има, те са от Бога наредени. Затова, който се противи на властта, противи се на Божията наредба(Рим.13:1-2 )

56

Софиянец до Видинчан

преди 8 години

Съпругата ми е от този край. Пътувах за Коледа до Видин. Чудесно е, че направиха обхода на Монтана, този на Враца...Е79 обаче има нужда от разширяване след Ружинци до Видин. Иначе Видин е страхотен град, особено крайбрежната част и парка. Дано скоро покрай Дунав мост и прекия път към Европата бизнеса се усети и започне да ползва града за производство, складове, логистика и даде нов живот на този красив дунавски град.

55

Василев

преди 8 години

Български политици, които след като са влезли в политиката са станали милионери!1.Ахмед Доган-гениален манипулатор и хидроинжежер!2.Георги Първанов-агент Гоце, носи му се славата, че е изкарал трипера на крак, като железен комунист!3.Волен Сидеров-перхидроленият пудел на Путин, спипан буквално по бели *** на екзотични курорти!4.Симеон Сакскобурготски-спорно е с колко е забогатял царя на невежите!5.Бойко Борисов- не е сигурно дали преди да се занимава с политика не е имал мръсни пари!ЦРУ

54

видинчанин

преди 8 години

Само във Видин от 25 години нищо не е направено.Ако държавниците ни и занапред мислят нищо да не правят нека ни продадат на Япония,както руският цар през 1867-*** е продал Аляска на САЩ.

53

Al Bandi

преди 8 години

С една година закъснение се пуска този път,бравоооооооо............................

52

Василев

преди 8 години

???