43

някой

преди 8 години

До: номер 53Бе ти си бил много наивен бе! Много си наивен ако си вярваш, че изборите все още са честни, че никой не печата готови бюлетини (с гласували за ГЕРБ) никой не фалшифицира цели протоколи. "Доброто старо време" на бай Тошо се върна. А честито! Сега гласувал/негласувал все тая. Оттук нататък само ГЕРБ ще печелят избори. Само те ще ни управляват... "мъдро". Какво ще направиш по въпроса? Дупка в морето ли?

42

Анонимен

преди 8 години

Лилето дебело ни закопава здраво

41

Barrack Husein Obama

преди 8 години

ЗАКЛЕВАМ СЕ --ГЕРБ СА ЗА ЗАТВОРА СИЧКИ !!ЩЕ ИМА СТРАШНИ НЕЩА ОЩЕ ОТ 3 ЯНУАРИ.КАК МОЖЕ ДЕЦАТА В УЧИЛИЩЕ ДА ИМАТ ВАКАНЦИЯ ДО 3 ЯНУАРИ....А ТЕЗИ КРАДЦИ И БАНДИТИ В ПАРЛАМЕНТА --- ДА СИ ВДИГАТ ЗАПЛАТИ, БЛАГА И ПРИВИЛЕГИИ НОН-СТОП ПОСТОЯННО, И ПЛАТЕНАТА ИМ ОТ НАРОДА --- ЗИМНА И ЛЯТНА ПОЧИВКА ПО 45 ДЕНА.. !!ЛЯТНА ПОЧИВКА ОТ 1 АВГУСТ --- ДО 15 СЕПТЕМВРИ !!ЗИМНА ПОЧИВКА---ОТ 17 ДЕКЕМРВИ ПО 15 ЯНУЯРА !!!+ ВЕЛИКДЕНСКА ПОЧИВКА = ПАК ПЛАТЕНА !!

40

някой

преди 8 години

Гледайте от хубавата страна на нещата бе, българи!Ще дойде ден, в който по улиците ще гледаме само Поршета Кайени да се движат, всичкото друго няма да го има или ще кара без ГО и без винетка... то и без това кой ти ги проверява!Хеле пък по провинцията, хеле пък по селата, от Байлово до Ивайлово по третокласния път осеян с кратери как мислите че ще пътуват оттук нататък?

39

Анонимен

преди 8 години

Аре гласувайте още за рапоня от Банкя. Нали си го обичате много...

38

Анонимен

преди 8 години

Който няма пари, да пътува с обществен транспорт! Плебеите трябва да си знаят мястото!

37

Анонимен

преди 8 години

Гръцки сценарии да но при нас ще е още по тежък ударъ , тогава думите на Волен че сме колония ще ни се струват като детски приказки , ще ни вземат и гащите ..

36

Въшо

преди 8 години

Я па че си сигна унуйо, да им го подам на украдляващите!

35

Салахадин

преди 8 години

Здравейте колеги,колко от вас ме плюеха преди 2 години, когато казвах,че няма да са само "ФАРОВЕТЕ"Е гордея се,че и аз не съм пророк в собствената си родина.Давайте минуси сега.Той Бибитко ви е приготвил още тесли :)

34

Друг Анонимен

преди 8 години

До: Анонимен (номер 40)Не бери грижи. Народът че е заспал, заспал е. Ама вече не е само заспал, а е умрял.Хората нямат пари, да не мислиш, че отнякъде по магически начин ще дойдат тия пари?Хората масово тънат в заеми, все по-често не се издължават, все по-трудно се събират, всяко едно увеличение ще доведе до спад на събираемостта.Всяка година застрахователи традиционно заплашват: Побързайте със застраховките че догодина - ужас!Еми да, ама не. Моята изтича чак напролет - как да бързам???

33

Анонимен

преди 8 години

vdigai vsi4ko na toz pros narod toi pari ima shte plashta

32

Анонимен

преди 8 години

След гражданската да вдигат и тока ,да са не услушват.

31

Анонимен

преди 8 години

А на бас че никои няма да протестира , тоз народ е толкова заспал и страхлив , вече 26 години ви омайват със сладки приказки , дигат доходи със 5 лева на година , открито казват че заплатите щели да станели европейски някъде в близката 2075 по рано не можело , пари нямало ... и народа блее и пак си ги избира същите , вместо да ги измете от парламента .

30

Качамаз

преди 8 години

Имат пари хората.Вдигай!

29

ДО ОВЧИЯ НАРОД

преди 8 години

ОНЯ ДЕН СЕ РАЗИМНАХМЕ С ТИКАВАТА В ПИКАДИЛИ...ДО КАСАТА ГО ЧУХ...НАРЕЖДАЙКИ ПО ТЕЛА СИ ДА ВДИГА И ГРАЖД.ОТГОВОРНОСТ СЛЕД ВИНЕТКИ ЧЕ МУ ПИСНАЛО ОТ ТЕЗИ ЗАДРЪСТВАНИЯ.......

28

Лилиту

преди 8 години

Ама ний не мойм да си бърками в бизнисъ на застрахувателити и дъ им кайм к'ва да и цинатъ на застрахафкъта, щот сми правувъ държавъ. Ас мислих ноу и ноу смятъх, мъ кръмчаря каа чи сметкъта и друга. Ноу мамуни ималу на клонъ и всичкити сми искали бънани.М'чи то караниту на кула ни е задължитилну. Койту иска ши си плащъ и ши си кара. Ми даа.

27

Бай Тошо

преди 8 години

Това с цените и услугите /горива, ток, винетки, данъци, такси/ дето все ще поевтиняват, ама сега маалко ще ги вдигнем е стара дъвка. В капитализЪмът няма милост и социални аспекти, само Акули и *** Шарани - както каза на времето бай Симо Ментата "Ша Ви оправя за 800 дни. Вервайте ми."

26

Анонимен

преди 8 години

" Три папи са ме галИли по главата"

25

Анонимен

преди 8 години

БАЙ *** СЕ ИНТЕРЕСУВА САМО ОТ РАКИЙКАТА И САЛАТКАТА НЕ ПОСКЪПНЕ...ДРУГОТО НЕ ГО ВЪЛНУВА

24

Анонимен

преди 8 години

Долу ДПС и Атака!