16

ivan

преди 8 години

Ako balgarite sa tolkova umni i rabotlivi - Balgaria ste bade s dobar schisnen standart!! Sasto sme na posledno mjasto?

15

Анонимен

преди 8 години

"Едно шимпанзе би управлявало по-добре Германия от Меркел."Че то си я управлява, шимпанзето зад океана в голямата бяла къща.

14

Икономически ефект?

преди 8 години

"Бежанецът" ще започне да работи само ако има опасност да му спрат помощите. Какво ще работи? Ще мие улици или чинии в някой закусвалня. Но непременно ще доведе своето 10-15-членно семейство. Тези 10-15 човека няма да работят, но ще ползват всички възможни социални придобивки, а те никак не са малко. Давам само един пример, нещо в което се убедих лично. Покрай всички бонуси, които получаваше обикновен техник със средно образование, фирмата, в която работи, плащаше и частните уроци на детето му!

13

Анонимен

преди 8 години

ДА ВЛИЗАТ ОЩЕ 20 МИЛИОНА И ДА СЕ ПРИКЛЮЧВА С ЕС.

12

Анонимен

преди 8 години

Те плюсовете скоро ще ги видят !

11

EP

преди 8 години

Освен да дадат право на децата на 14-17 години да гласуват, и на бежанците да гласуват, за да може да продължат да провеждат шизофреничната самоубийствена политика на Меркел. Оказа се, че немците не са толкова умни, колкото на нас ни харесваше да си мислим. Едно шимпанзе би управлявало по-добре Германия от Меркел.

10

Реалист

преди 8 години

"Процентите обаче се повишават във възрастовата група 14-17 години, където делът достига 32 процента"......а в възрастовата група 1-3 години делът достига до 100 процента което е най обнадеждаващо....от 0 до 1 интервю не е провеждано досега..опитите с биберон продължават

9

Валентин

преди 8 години

Е полза полза...колко може да е ползата от някой, който ти точи ножа и *** деца както фашкии готови да избият и изнасилят семейството ти.

8

Анонимен

преди 8 години

Е кви плюсове може да има?Аз имам съседи които са подобна *** въпреки че са българи освен планини отъпадъци урина по коридорите и подобни свинщини друго не могат да генерират.

7

EP

преди 8 години

До Анонимен 4Напротив, немците научиха много тарикатлъци, но това не означава, че станаха по-умни. Едни 16% се мислят за тарикати, и вярват, че ще спечелят от бежанците.

6

Xexe

преди 8 години

Да отварят очи и да гледат щото това им е светлото бъдеще.Подиграваха се на българите 90-те пред посолствата.Сега ще видят къде зимуват раците!

5

EP

преди 8 години

Как да виждаш нещо, което не може да съществува? Такова нещо от полза от прием на бежанци през последните години досега няма, напротив, резултатът е гета, паралелни общества, престъпност, високи данъци за осигуряване на социална помощ. За да виждаш полза, трябва да си шизофреник, живеещ в паралелен свят.И все пак има някакви 16%, които виждали полза. Трябва да се направи изследване, тия 16% колко телевизия гледат и колко са интелигентни, за да разберат елементарни причинно-следствени връзки.

4

Анонимен

преди 8 години

ХА ХА ХА ХА ХА. АМА ТИЯ ГЕРМАНЧЕТА ДА НЕ БИ ДА СИ МИСЛЕХА ЧЕ БЕЖАНЦИТЕ ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА РАБЯТЯТ И ДА ГИ ХРАНЯТ???? ТЕ ЧЕ СА ТЪПОЪГЪЛНИ ТОВА МИ Е ПРЕДАЛНО ЯСНО ОЩЕ ОТ 1995 ГОДИНА КОГАТО ЗА ПЪРВИ ПЪТ СТЪПИХ НА НЕМСКА ЗЕМЯ. АМА ЗА 20 ГОДИНИ НЕМОЖАХА ЛИ ДА ПОУМНЕЯТ ПОНЕ МЪНИЧКО? КАКТО ПО ВСИЧКО ЛИЧИ НЕ СА МРЪДНАЛИ В МОЗЪЧНОТО СИ РАЗВИТИЕ НИТО ГРАМ! УЖ ГИ УЧИХМЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ НА ТАРИКАТЛЪЦИ АМА НИЩО НЕ СА ВЪЗПРИЕЛИ. *** СИ ОСТАВА ТЪПО ДО КРАЯТ НА ЖИВОТА СИ.

3

е да де

преди 8 години

Смятайте ,че при едни избори горе долу толкова ще гласуват за Меркел х&нъм.

2

zeus

преди 8 години

Уж германското правителство би трябвало да представлява желанията на народа, който го е избрал, а май е точно обратното, работи против него. Ей това е съвременната демокрация, яко лъжи по време на избори, а после се работи срещу народа, в случая за американските стратегически интереси и против ЕС!

1

Анонимен

преди 8 години

плюсовете са за масоноционистите разбира се