158

Анонимен

преди 8 години

Бойко не го мислете, той се справя добре и сам.

157

Анонимен

преди 8 години

Доган е човек на руснаците и бившата ДС!Не бива да му се вярва и на една дума.А Местан е същото чудовище, но се наяде с власт.

156

Анонимен

преди 8 години

И аз не му завиждам на Бойко ! Сега се чуди чий макари да лизне !? Не му е лесно !!!

155

Анонимен

преди 8 години

До ВасилевВасилев, ние селяните знаем на кой какво сме дали !!! Пишем си го на тефтер ! Нищо че сме селяни ! Ама ти какво даде се пита в задачата ????

154

анонимен

преди 8 години

Хайде Местанчето да си подава оставката.

153

Shopp™

преди 8 години

Без всякакво съмнение *** като полезния *** Петър Петров Гьоргиев, Андрей Райчев и Меди Доганов са обединени идейно от левичарството и марксизма, който изповядват. Закономерно тези антихманни персони са се поставили в услуга на реваншистката политика на путинския фашизъм. Докога чужди агенти ще агитират да взимаме страна във военен конфликт между чужди държави?

152

до 244

преди 8 години

Не си разбрал.Доган не критикува Местан за антибългарска дейност ,а за антируска ! Там го стиска чепика и му дърпат юздите.

151

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНе случайно почти всички съвременни европейски династии имат връзка с Асеневци!- - - Кой Асен бе ? Ония в бакалията отсреща ли ? Знам го бе ! Знам го ! И квооооооо

150

анонимен

преди 8 години

НЕКА СПЕЦИАЛНИТЕ СЛУЖБИ СПЕШНО ДА АРЕСТУВАТ ДОГАН ЗА ПРОВОКАЦИЯТА И ЧЕНГЕДЖИЙСКИЯ НОМЕР, КОЙТО С ДС ПОГОДИХА НА БЪЛГАРИТЕ НА КОЛЕДА ! ТОВА Е РАВНОСТОЙНО НА ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ И ВСЯКА ДЪРЖАВА БИ ГО АРЕСТУВАЛА !!!!!!

149

Анонимен

преди 8 години

На държавната хранилка с милион привилегии тлъста заплата и много власт...чакайте го вие да подаде оставка.По-вероятно е Хилъри Клинтън да се откаже от изборите.

148

Анонимен

преди 8 години

Добре бе... Доган, ако наистина има доказателства за противодържавна дейност на Местан, да излезе открито и да ги каже или покаже, ДАНС да се заинтересува и да действа. Защото иначе всичко прилича на някакви вътрешнопартийни помиярски истории и държавата да се тресе без причина, това на нищо не прилича!!! Или Доган знае, че нашите служби за нищо не стават и че Баце смята и Турция за "голям началник" и го е шубе да се скараме с Ердоган? Какво се излагаме така, има ли държава или няма???????????

147

Анонимен

преди 8 години

До ПриближенДоган има прочетени над 10 000 книги до момента.- - - -Ти ли му обръщаше страниците ??? Само питам !

146

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 236Била е, умствено изостаналия, била е! Чети историята, а не само гледай турски сериали! Не случайно почти всички съвременни европейски династии имат връзка с Асеневци! За тях е било въпрос на чест сродяването с българската династия! А всички турски султани са раждани от робини и то повечето християнки (щото другите не са ловели око!). Така че трай си там и не демонстрирай наглото си немвежество!

145

Анонимен

преди 8 години

До АнонименКогато ни сме били велика нация .....- - - -Ха, ха, ха, ха, ха, ха,ха, ха, ............Всяко едно малко гущерче иска да стане голям крокодил - казваше Тодор Колев !

144

Приближен

преди 8 години

Доган има прочетени над 10 000 книги до момента.Чел е много и за религиите и тяхния маниполативен и характер затова мога да ви кажа че Доган е Атеист и много добре знае, че света ще затрие Исляма и Ислямските държави ,след което ще затрие и всички останали религии.Също така е наясно че Турция се Ислямизира ,поради тази причина не желае да заемаме нейната страна защото ще сме отново губещи!!!

143

Анонимен

преди 8 години

До АнонименА във фашистка България свялат предавания от медиите защото иронизирали евроатлатническото правителство и не говорели с уважение за по-старшите партьори от Вашингтон и Брюксел.

142

Shopp™

преди 8 години

Искам да знам сериозно ли Доган е агитирал да взимаме страна в един евентуален военен конфликт между Фашиска Росия и Турция? Руският агент Райчев го каза. Подобни спекулации са пропаганда на война и руският агент Андрей Райчев трябва да бъде изправен на съд за държавна измяна.

141

peasent

преди 8 години

До ВасилевВасилев, единственото което си представяме е колко си кух !

140

Анонимен

преди 8 години

До АнонименБългария никога не е била велика нация, през повечето врене от мизерната си история не е съществувала а е била част от Византийската и Османската империи които са ви цивилизовали иначе сте щели да си останете прости диваци.

139

citizen

преди 8 години

Василев, ако наши съседи бяха Германия или Франция, нямаше да има такива като теб. Следиш ли ми "стратегическата" мисъл?