41

BOC

преди 8 години

ТРАКТОРЕееее, Трактотере, песента на Тодор Колев излезе след 1989 г., а не по Бай Тошово време!

40

Анонимен

преди 8 години

Може ли някой демократ да ми обясни как за 25 години глад и мизерия севернокорейците от 17 милиона станаха 25. Досега според американската пропаганда половината трябваше да са измрели от глад а пък те имат един от най-високия естествен прираст в света и нараснаха с 8 милиона. А в демократична България където 25 години послушно изпълняваме заповедите на западняците от 9 милиона станахме 6

39

заложник

преди 8 години

Над 2500 севернокорейци са изпратени да работят в Полша и Монголия. А в България има 7 милиона заложници на режима на пожарникаря.

38

Анонимен

преди 8 години

До АнонименКъде виждаш носталгия по социализмаНавсякъде

37

Анонимен

преди 8 години

Северна Корея има много малко дългове, докато САЩ и ЕС живеят на гърба на евтина работна ръка от Източна Европа, Африка и Азия и имат 200 трилиона долара дълг към децата и бъдещите поколения, които още не са се родили.

36

Анонимен

преди 8 години

До до 48Да беше немислимо някой да влезе във вас и да открадне, затова всички крадяха от работните си места....Не е вярно - не всички, а само някои. И тях рано или късно ги изпращаха в трудови лагери. А сега тези които крадат от държават ги правят министри и депутати.

35

Анонимен

преди 8 години

ЕС може спокойно да плаща по-високи надници на севернокорейците отколкото на западноевропейците нали, но не го прави....Не го прави защото новината е партенка. ЕС от няколко години вече не може да си вдигне гащите и е пред разпад и се чудят какво да измислят да обяснят на хората колко е зле в Северна Корея и колко е добре в ЕС.

34

МРЪСНИЦИ

преди 8 години

КАКВОТО Е ПРИ ТЕЗИ РОБИ СЪЩОТО БЕШЕ И ПРИ ТОШО СЪЩОТО Е И ПРИ БОЙКО - ПАРИ ВСЕ НЯМА АМА ИМА КАКВО ДА КРАДАТ С МИЛИАРДИ

33

Анонимен

преди 8 години

До ТракторЛъжеш. Преди 89та нямаше обири на жилища. Битовата престъпност започна да се развива при евроатлантизма. Сега е в стихията си. След празниците пак ще четем в пресата колко жилища са били обрани докато собствениците са били на почивка, а набезите по селата дори не се споменават вече, това е ежедневие а не новина.

32

Анонимен

преди 8 години

ЕС може спокойно да плаща по-високи надници на севернокорейците отколкото на западноевропейците нали, но не го прави. Същото е и с българските роби в ЕС и САЩ получават няколко пъти по-ниски надници и плащат по-високи данъци от местните. Но българите така си поискаха след 1989 г. да махнат комунизма и да се върнат към робството.

31

Анонимен

преди 8 години

До АнонименА българите стават за гюбре, само за това стават - да направиш гюбре от раята.

30

Трактор

преди 8 години

При Бай Тошо нямало престъпност ли? тези ги приказвай на лапетата, може да ти повярватАз съм живял при соца и два пъти ни обираха апартамента, също ина комшиите, колелото ми го крадиха 3 пъти, а от колите се крадеше на поразия, гуми ,чистачкиИмаше една песен на Тодор Колев, точно по този повод написана "Да ти откраднат чистачките"в която се пееше за кражбите при соца

29

Анонимен

преди 8 години

Todor Jitkov!Abe tiq Poltqci, nali sa v Europa? Nqmali koi da im zamaha prast za tova che naemat nelegalno rabotnici ot severna koreika?

28

До 36

преди 8 години

Ти не си бил в Северна Корея, за да знаеш каква е съдбата на пенсионерите там.Но ако това е твоят идеал за държава, никой не ти пречи да се преселиш там.

27

Спас

преди 8 години

На тези хуморески и децата не се вързват вече!:))) Минималната заплата в България е 200 евро. Как ще работят за 100$?????...........в строителството и корабостроенето?????? ХААААА Майтапчии, не нам!:)

26

До 48

преди 8 години

не знам за кое време говориш. Ако е било преди 1960-1965 г., може и да е било така, макар че не навсякъде ромите са били уседнали. тези, които са имали къщи и работа са си били интегрирани. Но след вноса на роми откъде ли не, всичко се е променило.През 80-те години пък квартирните кражби в големите градове бяха като епидемия и не бяха дело само на роми.

25

до 48

преди 8 години

Да беше немислимо някой да влезе във вас и да открадне, затова всички крадяха от работните си места. Много сте странни. Хем си спомняте с умиление комунизма (а някои само и приказки са слушали) хем когато държавата реши да наложи някакъв контрол и скачате.ПС: Комунизма не е само 70-80г. поинтересувайте се с цената на какво е построено всичко.

24

Анонимен

преди 8 години

Само 2500 севернокорейци роби? По- добре да преброим колко роби от малка България по света... Повече от 3 милиона!

23

Анонимен

преди 8 години

Ако животът е бил толкова лош при социализма защо тогава е тази носталгия по времето преди 89та година.------------------------------------------------------------------------Къде виждаш носталгия по социализма, носталгия изпитват само дъртите комунисти и членовете на ДС, защото тогава си крадяха безнаказано, а сега не могатНарода ако е живял хубаво при соцализма, нямаше да изгони Тодор Живков с камъни, нямаше да го съдят по сума ти дела и соцализма нямаше да фалира

22

бай иван

преди 8 години

1800 човека пращали твърда валута в СК с цел да се подпомогне икономиката. Това го е написал някой велик мозък.ПС: България има 2 млн. човека зад граница и не може да се оправи.