12

Анонимен

преди 8 години

Смешници,спрете се!Слушах в събота (без охота,пътувах друга станция не се чуваше качествено)Румен Леонидов и Бойко Василев как "сипват"с лекота на слушателите,равно монотонно,уж логично,отврат!Гласът на Леонидов по интонация много напомня на водещ от "Свободна Европа"от предни години.Без да искаш правиш асоциации.Не могат,да не се напъват.Г-н Волгин,здравейте!Комплименти за Вас!

11

Анонимен

преди 8 години

Ей, мрЪвка ограмоти се малко. К'ви са тия "папьонки"? Представям си що за ... човек си. "Папьонка" такава!

10

Анонимен

преди 8 години

Този мушмурок го пратихте на седмото небе с толкова внимание..

9

Ala_Bala

преди 8 години

Няма да плащам данъци за да слушам само за евро-атлантическите ценности. Винаги трябва да има и друга гледна точка по националното радио. Коментарите на Калина Андронова са на висота, която малко коментатори могат да достигнат. Волгин е най-добрият радиожурналист. Опитваха се да му противопоставят предавания от други журналисти, но те се оказаха твърде под неговото ниво и накрая за да се подмажат на новия американски посланик му спряха предаването! Това се нарича европейска демокрация!

8

Анонимен

преди 8 години

Волгин отдавна е престанал да бъде журналист. Той е един пропагандатор.От години той нарушаваше закона за БНР и А великоруското му самосъзнание изпъкна вчера със заклинанието на родния му език - "Победа будем за нами".Будет, товарищ Волгин, АМА ДРУГ ПЪТ!

7

Анонимен

преди 8 години

Брейййй, и аз така чух !? Някой счупил Волгата на Петър ??? Ами сега ???

6

Анонимен

преди 8 години

КОМУНИСТА КОБЗОН СЕ ЧУДЕЛ ЗАЩО ГО ГЛОБЯВАТ ЗА НЕПРАВИЛНО ПАРКИРАНЕ ДО БИЗНЕС ОФИСА МУ.ЕТО ТОВА Е КОМУНИСТА - ЗА НЕГО ВСИЧКО ТРЯБВА ДА Е БЕЗПЛАТНО, А ТОЙ ДА ВЪРТИ БИЗНЕС С ДЪРЖАВНИ ПАРИ....Отиди на лекар да ти прегледа главата. Какво общо има Кобзон със темата?

5

Анонимен

преди 8 години

Абе днесовци, що не пишете за kelesha убил човек с хамър в Пазарджик? К'ви са тези лакърдии тука?

4

Анонимен

преди 8 години

Само така трябва да се действа с русофилите. България е евроатлантическа страна член на ЕС и НАТО. Русофилски мнения не трябва да се допускат до медиите, демокрацията трябва да се защитава. А Ерик като дойде ще нарита всички русофили в миша дупка и България най-после ще се изчисти от тях.

3

Анонимен

преди 8 години

Май не остана един журналист, който да не е слагач на Козяк или на Путин. Средно положение няма!

2

Анонимен

преди 8 години

А ДАНС кога ще го разследва този антибългарин и национален предател?Много лесно се размина само със сваляне от ефир!

1

Анонимен

преди 8 години

Господата Волгини, Волени и останалите подръжници на тероризъм, свалени самолети с мирни граждани, маймуни с БУК-ове да се стягат чукалата и за напред към Мордор или което и да е от предградията му - Останкино, Домодедово, Внуково и тн...