41

63

преди 8 години

Ми това е вселдствие на великия комунизъм, ако се работеше така като сега за последните 60 години София щеще да е най-модерния град в Европа

40

В,Василев

преди 8 години

Я по силно му опъни ухото на шебека , , , ,

39

Анонимен

преди 8 години

Европейското членство на България ни спаси от мечешките лапи *** Русия.

38

Анонимен

преди 8 години

България ще играе важна роля в европейската политика!

37

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен Какъв Шенген бе, то скоро и ЕС няма да го има!!!! И съвсем закономерно, нали вървим към еврохалифат!

36

ккк

преди 8 години

Не сме най-бедната държава в европа заради ЕС , а заради това че бяхме изолирано от Европа 50 години. Ще минат още много години докато ги стигнем но поне сме на прав път и вече в Европа знаят къде е България.

35

Анонимен

преди 8 години

"не заради това, че нашата страна е била срещу Русия, а защото изпълнява като лоялен член на ЕС всички наложени санкции и разпоредбите на третия енергиен пакет."Правят ни на *** (не че ние не сме де!). Санкции, пакети, общи правила. Но в крайна сметка се оказва, че те важат само за България, а когато стане дума за Северен поток 2 - няма санкции и пакети. Досега от членството в ЕС винаги сме били ощетявани, хората станаха по бедни а икономиката върви надолу.

34

АЕЦа

преди 8 години

Боце пита ли Юнкер ще вземе ли в Люксембург отработеното ядрено гориво от АЕЦа, досега го пращахме в Русия ......или ще правим хранилище за ядрени отпадъци Европейско?

33

Анонимен

преди 8 години

Другари комунисти, дайте факти в полза на тъпите си тези! Няма нали!

32

ЕЙ ПЕ*АЛ ШИБАН

преди 8 години

*** НИСКОПЛАТЕН , ЩО ТРИЕШ НЕУДОБНИТЕ КОМЕНТАРИ БЕ ТРИПОЛОВ У*РОД. ВСИЧКО СИ ЦЕНЗУРИРАМ , *** НИСКОПЛАТЕН

31

БГ

преди 8 години

ПУТИН Е НА ЯСНО,НО ТИ НЕ СИ НА ЯСНО,СЛУЖИШ НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ И С НИЩО НЯМА ДА ТЕ ЗАПОМНИМ,АБЕРОЛСУН.

30

Мнение

преди 8 години

Предлагам да поискаме от Юнкер да изисква от Борисов увеличение на минималната работна заплата на минимум 500 ?, преди да ни приемат в Шенген. Пътуването е с пари.

29

Анонимен

преди 8 години

Докато не се отървем от имперското влияние на Русия не ни чака нищо добро! България е европейска държава и трябва да остане такава!

28

Западноевропеец

преди 8 години

До 20:02Руските маши като тебе са по-***.

27

Анонимен

преди 8 години

Европа , Европейците, НАТО, американците , ...е и ? Най-бедните ???? Или сме богати както казват западняците понеже сме собственици на някоя и друга панелка ??? аз предлагам всички фенове на ЕС да си продадът недвижимото имущество и да живеят под наем , таак е по европейски

26

БГ

преди 8 години

БОЙКО КУЧЕТО КОЕТО ПОДАРИ НА ПУТИН ЗА ЮЖЕН ПОТОК ВЕЧЕ Е НА 4 ГОДИНИ.ДО САГА ПОЛОВИНАТА ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ПОСТРОЕН.ЩЕШЕ ДА ИМА РАБОТА ЗА ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ,ЗАЩО СЛУШАШ НЕБЪЛГАРИТЕ,ПРОДАЖНИЦИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ.НАЛИ СИ МЪЖ НАПРАВИ ХЪБ НА ВАРНА И ЩЕ ТЕ ПРИЗНАЯ ЗА ГОЛЯМ ПОЛИТИК И ГОЛЯМ БЪЛГАРИН,АКО ИСКАШ С НЕЩО ГРАДИВНО ДА ТЕ ЗАПОМНЕ ИСТОРИЯТА ПОСТРОИ НЕЩО ЗА ВЕКИ ВЕКОВ.ТОГАВА СЕ КАНДИДАТИРАЙ ЗА КОКВОТО ИСКАШ И ЩЕ ВИДИШ НАРОДНАТА ЛЮБОВ.ИНАЧЕ С НИЩО НЯМА ДА ТЕ ЗАПОМНИМ.

25

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До АнонименГубиш баса пич... - два пъти са ми предлагали но аз отказах...

24

мдаа

преди 8 години

Никога не сме били толкова уважавни от Европейците, Бойко всяка седмица се среща с някой от няй големите лидери. Но пък за сметка на това винаги сме били близки до руските - резултата е виден 60 години по-късно.

23

Западноевропеец

преди 8 години

Премиерът на България е ДОСТОЕН БЪЛГАРИН, ЕВРОПЕЕЦ И ГРАЖДАНИН НА СВЕТА!!! ДА ЖИВЕЕ БОЙКО!!! ТОЙ Е КЛАСИ НАД ДЖУДЖИ!!!

22

Федор

преди 8 години

Аз съм за Русия , кое НЕ разбра ???