8

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Декана приватизирал Юридическия факултет на СУ и асистента му е...виновен,щото му изкарал...кирливите ризи.*** студенти колкото искаш,за един компромат срещу асистента.Това е историята на първи прочит,без да съм...влизал изобщо в СУ.

7

Мнение

преди 8 години

Като студент съм бил свидетел как студенти падат низко , само и само да си вземат изпита. Хващат ги че преписват, носят чанта с подаръци, молят се за заверка на семестъра..

6

Атака

преди 8 години

Добре, къде е Волен да оправи нещата?

5

независим

преди 8 години

В ЮФ,а не само там между преподавателите има личностна непоносимост.Всеки се прави на по-велик от другия,нагласяват се конкурси,часове и пр.Преподавателите в ЮФ се интересуват само от личните си ангажименти,въртенето на далавери.Работата им в СУ е само за CV-то..Като имат личен ангажимент,не си вземат часовете.В СУ отдавна липсва академизъм,подготовка на европейско ниво и пр.А че Таков и той е ***-спор няма.Там всички са гадове и си бодат очите един друг.Жалка история,като всяка друга в БГ.

4

Анонимен

преди 8 години

SOFIISKI UNIVERSITET E KOTILO NA ALKOHOLIZI I PERVRZNIZI--SPOMNETE SI DRAGANOV

3

Учител

преди 8 години

Не знам каква е истината в случая, но съм склонен да вярвам на преподавателя. Преди години, моя ученичка пред останалите ученици се изказа, че съм бил гей. На същата преди това писах двойка.

2

Анонимен

преди 8 години

Нека е с обратна ориентация - това не е престъпление. Но той се гаври със студентите и това е всеизвестен факт. Жалко е

1

GM

преди 8 години

Гледах го по БТВ сега. Нещо не ми е убедителен. Телефона се водел на жена... абе ти в указателя ли си го имаш, или ровиш директно в данните на операторите? Като последното не е законно.