24

Анонимен

преди 8 години

Като не може с футболни средства така се става шампион , направо давайте купата на кравите от подуене и да се приключва

23

...

преди 8 години

Еми изгониха един от двата отбора в А групата чиито играчи можеха да играят футбол! И малък жокер другия отбор не е левски! Да им е честито на Лудогорец! Но пък те така или иначе са единствения отбор в А група които играе футбол де! Така, че честито!

22

Анонимен

преди 8 години

Да вържат фк Леевски към държавният бюджет,нали е отбора на народа,всички ние сме му спонсори на този отбор,със нашите крадени пари от К Т Б,със източването на държавни и частни активи издържат фк Леевски.Аз не съм фен на този отбор но по обстоятелства съм му спонсор както и вие.Как само скачаха от радост сините ретни топковци когато Литекс напусна терена,хахаха,няма такаива ***

21

Анонимен

преди 8 години

В такива моменти благодаря на Господ, че съм от Левски и съм далече от цялата тази помия, свързана с останалите жалки отборчета! Жалки, мафиотски врътки!

20

Анонимен

преди 8 години

Направо изхвърлете А група от А група.

19

Анонимен

преди 8 години

Преди 1944 във фашистките години в България е имало едно дерби-Левски-Славия....Сегашните "управляващи" са на път да го направят отново-трябва да изхвърлят още седем отбора само...

18

Гошо

преди 8 години

Нещастници, сами са си виновни, сега всички ще мислят че БФС е синьо, а реално просто започват да се спазват законите.

17

с

преди 8 години

Ее, най-после! От кога чакам да видя как ще кръстят родния футболен Франкенщайн! А е интересно също така, как може да има толкова кухи ***, които да си мислят, че Литекс са направили цирк, за да ги изгонят и да отнемат точки на сините трагикомици, че да намаже от цялото порно Лудогорец и да стане шампион. Те Лудогорец така или иначе ще станат, защото всичките други са абсолютни инвалиди във футболно отношение.

16

Spacer

преди 8 години

Стига с това порно, наречено "А група". Гадно ми е, че не мога да изрека думите "Само ЦСКА". Не мога, защото ЦСКА отдавна спря да съществува. Малка шепа са комплексираните "ултрасчета", които ходят на мачове да чупят. Няма я вече публиката. Публиката е съставена главно от ***, прекарващи повечето си свободно време на топло в ареста. Интернет *** и силно комплексирани "мъжаги" с малки кренвирши. Това е. Мислех си, че все ще остане някаква надежда. Сринахте всичко, нескопосани *** такива.

15

а1

преди 8 години

Махнаха ЦСКА (отбор в "а" от поне 50 години), сега махат Литекс, какво следва? Левски и Славия? Току-виж сме се видяли с наистина конкурентна първа лига :)

14

Анонимен

преди 8 години

Това е по-интересно от турски сериал.

13

УУУУ

преди 8 години

Жалко, защото това е отбора, който разчита предимно на млади футболисти и качествени чужденци. Всяка година имат продадени играчи за минимум 2-3 мил. евро. Така Лудогорец ще им вземе и другата половина таланти. Вън перуката и другите *** от футбола ни. И никакво обединение с ЦСКА.

12

Данте

преди 8 години

Хахаха :) *** цирка !РЕВОЛЮЦИЯ!

11

Анонимен

преди 8 години

От днес Л....и ще бъдбе с най-мощната анти футболна подкрепа от страна на лчбителите на футбола у нас. Отбора "Л.....И'" ще бъдат освирквани и мразени. Истина от един бивш фен на Л.....И.

10

Анонимен

преди 8 години

Гнусниии, гнусниииииии, долни циркове!!!!Нека гнусните сливания започнат СЕГА!Най- новият уродлив Франкенщайн в българския футбол- литекс- цдна! Честито!

9

<><>

преди 8 години

Отдавна съм спрял да гледам тази порнография наречена БГ футбол ......такъв цирк го няма абсолютно никъде !

8

Анонимен

преди 8 години

Айдеее, Левски -5 точки, Лудогорец шампион!

7

може

преди 8 години

Все си мисля, че това бе една евтина постановка, тъй като Гриша Ганчев иска да обедини ЦСКА и Литекс. Странното е обаче, че за кучета и котки -може, а за прасета-не може! Може да се наказват отбори за какво ли не, а Уевски-не може! Защо не накажат Уевски поне с 10 мача от лишаване от домакинство и да играят на поне 200 км. от София заради простотиите в Ловеч? Ако бе друг отбор-щеше ад е наказан сурово,а говедата ще се разминат с глоба от 100 лв.

6

Анонимен

преди 8 години

а сега и Домусчиев да си извади отбора от първенството.....

5

Анонимен

преди 8 години

Нали разбирате, че като гонят Литекс ще анулират резултатите на другите отбори срещу тях. Демек Левски с минус няколко точки хаха, голям номер.