41

Паша Пиири Рейс

преди 8 години

Ас имам снимка на Путин като фараон от 100г преди н.е.

40

Петкан

преди 8 години

Простия народ тук коментира личност Номер 1 за годината в света според Форбс, а не вижда мутрафоните, които го докараха до просешка тояга ! Заслужавате си беднотията и недоимъка.

39

рускиня до 76

преди 8 години

Ама ти си сигурен ,че гледаш рески муцуни. не е ли по-добре да мръднеш от огледало?

38

демократ

преди 8 години

Людмила Путина се разведе след като разбра че мъжът и е на 100г..ха..ха

37

до 74

преди 8 години

Вие навярно се възхищавате на "Рада Дълбоката" , другарю нежен, нежен....

36

слава на Украна

преди 8 години

Според статистиката руснака живее до 62г. Путин е на 63г и затова го имат за безсмъртен..ха..ха А може и Влад Цепеш вече да се казва Влад Путин-истински кръвопиец.

35

D

преди 8 години

До Sponge : А ти вярваш ли че децата на Путин живеят на запад ? Ако (да) значи наистина си пълно зомби !

34

до 73

преди 8 години

Безмислено е да убеждавате хора които нокога не са ходили по далече от София.

33

Мюсли

преди 8 години

Това доказва , че Путин е руснак. А аз като бях в Пакистан всеки трети брадатко над 50 беше Осама Бил Ладен. Честно ви казвам , много се смях . Осама беше навсякъде, на всеки ъгъл имаше по един. Дали Осама беше убит или един от многото му двойници )))))

32

ha ha

преди 8 години

*** вече се На,дрискВат само като му видят сянката на Путин.

31

Анонимен

преди 8 години

Най новото име на Днес.бг ще бъде АНТИПутин.бг Тя всяка втора статия е надраскана срещу него. Хубаво място на про.стака да дойде тук и да си излее чувствата.

30

dp

преди 8 години

Че е типична руска физиономия няма съмнение, снимките го демонстрират не зле.Това е и част от причините публиката там да го приема и харесва.Руските слуги не скачайте толкова бе, дума да не каже някой за господаря ви коятода ви се стори светотатствена, вегетирайте си жалкия животец по-спокойно.Впрочем ако беше едно и също същество през вековете действията му щяха да садалеч по-добре пресметнати отколкото са му сега.

29

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Започвам да си мисля, че скоро таварисшч Ленин ще изхвърчи от мавзолея... - все пак той е проектиран само за един човек...

28

Анонимен

преди 8 години

До До 47"Като му кажеш на българина, че е свободен да прави с живота си какво си иска и той те гледа тъпо." На българина възможности не му трябвали, ами да, той не иска да е ге.й той не иска американски бази в страната му, той иска свобода а не демокрация, той иска да има спокоен живот и работа, той не иска децата му да се пилеят по света а да живеят в страна с бъдеще и стабилност а не в страна управлявана от мафия под американски чехъл.

27

(-_-)

преди 8 години

Не бе аутизъм, не бе психоза, ама мона лиза утепа рибата :-)

26

Анонимен

преди 8 години

Руснаците са велика нация, но за съжаление не познават съдържанието на думата "демокрация", защото никога не са живяли в такава. Поради тази причина винаги си търсят вожд. Българските путинчета пък търсят "големия брат", защото мозъчетата им не възприемат неща, като "партньорство" и "взаимно изгодно сътрудничество" и са свикнали друг да мисли вместо тях!

25

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До SpongeПерфектно казано...

24

plv

преди 8 години

Това са такива глупости на търкалета, писани от тази госпожичка, че чак не може да бъде..... Твърде е млада и руснаци най-вероятно рядко е виждала. Путин има типична руска физиономия, така че е доста лесно да му намериш двойници в голямата им държава. То на бат'Бойко ще намериш в България, че на Путин ли.... Ама госпожичката дрябва да драска нещо (каквото е заповядано) иначе няма да папка....

23

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До Sponge... - а от острова на "свободата" драпат с дървени салове и копанки към заветния бряг...

22

Анонимен

преди 8 години

има публикувана снимка на изпражненията му датирани преди ледниковият период....там вожда убива тиранозавър до като се изхожда в храстите