62

Крис

преди 8 години

По-скоро 10% християни ще останат...

61

каймакАМ

преди 8 години

Ако се заселят *** в областта Тракия , те стават тракици , както тракийските българи , да речем. Явно държавността не е била техен приоритет , понеже никога не са я създали , както много други народи. И обратно. Българите , независимо че са били малцинство на Балканите , са съумели да създадат държава и то на територията на друга.

60

каймакАМ

преди 8 години

А на тракиеца само да припомня. Тракия е географско понятие. Тракийски народ или нация няма. Тракия е нещо като Пелопонес или Мизия или пък Сибир. Сибирски народи има но не и нация . Траките са съвкупност от отделни племена с най различни наименования. Тракийска култура има но няма и никога не е имало държава с името Тракия. И Патагония е област но няма такава държава. Ударил си го на демагогия.

59

каймакАМ

преди 8 години

Спорите и се отдалечавате от реалността. А тя е като 2 и 2 , 4. Исляма идва. Той не нахлува , той просто идва и това е неизбежно. Важно е какъв ще е той. Радикален и заплашителен , какъвто ни го пропагандират , или нормален , както живеят около 1.8 милиарда мюсюлмани. Това е най важно.

58

Анонимен

преди 8 години

Да то си има и история. Пророка им не се е славил с голям интелект, и като се има впредвид лум'пенизацията на света, то съвсем нормално идва и религията.

57

факт

преди 8 години

лошата истина е че : Мюсюлманите се множат като ***. Превземат Европа БЕЗКРЪВНО. До 2025 г. Всяко 2ро дете в Европа, Скандинавия, дори Канада ще е с арабско име и религия. ЗА ЖАЛОСТ С УБЕЖДЕНИЯТА ЗА ТОЛЕРАНС КЪМ ТЯХ ,ЩЕ ЯДЕМ ДЪРВОТО. ПЪТЯТ КЪМ АДА Е ПОСЛАН С ДОБРИ НАМЕРЕНИЯ.

56

Анонимен

преди 8 години

Ислямът е насилствена и престъпна религия ,нарушаваща основни човешки права и свободи, дадени от Бога като правото на живот, на свобода на вероизповеданията, на свобода на словото и др. като налага с насилие своето противоречащо на истината и на моралния закон на Бог-на общочовешките морални норми.Те налагат тази религия дори и на децата си и нарушават правото има на свободен избор,и убиват дори собствените си деца, ако повярват в Христос,а насилието е доказателство че ислямът е измамна религия

55

Мюсли

преди 8 години

Ислямът сам ще се затрие. Религия без успехи в наука , изкуство , демокрация.Нейните последователи ще си останат най - необразованите , глупавите и смотаните. Ислямът убива мозъчните клетки на индивида , убива творчеството у човека , женското у жената. Ислямът не е спрял да се компрометира пред света , той има голям проблем с имиджа. Как може да си горд с Аллах, който иска убийства за да те допусне в рая , където ще те дари с ерекция и девствени нимфоманки.

54

Анонимен

преди 8 години

AZ MRAZIA DPS I TEHNITE PODOPECNI.

53

стига пропаганда

преди 8 години

Статистиката ти е стара. Било е това преди 5 г. Сега е друго. Има много повече християни. И те се увеличават. И си спести приказките за убийци...Къде на пу..... ти май.. си тръгнала да обясняваш какво е И.д.. достатъчно филмчета са наблъскали в ю тюб, ти се водиш медия. Нямаш ли никакв отговорност, не знаеш ли, че всеки твой ред се врязва безпощадно в подсъзнанието на всеки от твоите и без това измъчени сънародници. Lügenpresse!!!!

52

Ангел

преди 8 години

Към 2050 година 10% от европейците въобще няма да ги има а Исляма ще бъде забранен със закон навсякъде във целия свят!!!!

51

Анонимен

преди 8 години

Без силна армия и с разпадаща се държава с изчезващо младо българско население, България ще бъде ислямизирана буквално за 1-2 деселителия както пада Търново през 1393 г. За разлика от 1878 г. обаче сега не е никак сигурно дали и след 500 години около 2500-2600 г. ще има пак християнска българска държава.

50

Анонимен

преди 8 години

"Тракиец" ли си, мавър ли си, все тая, ама стани от кап - лока, или си купи очила, ако не виждаш. И не е лошо да заседнеш в някоя библиотека, прочети книжки, започни с Ноам Чомски, пък може и нещо да прихванеш с времето...

49

Анонимен

преди 8 години

Не мога да повярвам, че до 2050 атеистите ще са само 9%. Колко още трябва да се развие науката, че хората да спрат да вярват в истории от преди 2000 години? Предполагам като цъфнат извънземните някой ден, ще се получи много сконфузно ...

48

Анонимен

преди 8 години

Когато турците разрешат генетичните иследвания и публикуват резултатите, както и генетичната карта на континента, тогава спорете за глупости, кой от къде е. А аз си знам, че от векове турците не са ни приятели, исляма ми е враг, иска земята ми, иска ресурсите ни. Нищо не се променило!

47

Анонимен

преди 8 години

Спете, овчици!!! Спете , сладко!

46

Анонимен

преди 8 години

Ще станат 10% я, нали са ни налазили като скакалци нива! Те ще се плодят, а ние, "добитъка" ще работим и ще ги отглеждаме! И не става дума за религия, а за политическа доктрина, скрита като религия. При това всеки може да стане от "качествените" хора, без значение колко е неграмотен, *** и примитивен...

45

Анонимен

преди 8 години

"След неизбежната победа над ислямизма света ще разбере забраната за считане на всяка една религия ексклузивна"Универсален ционизъм barthsnotes/2007/09/22/radyshevsky-march-to-universal-zionism/.Християнството е екскузивно"Аз съм пътя,истината и живота,никой не достига до Отца освен чрез Мен",,"Кой е лъжец но този,който отрича,че Исус е Спасителя,такъв човек е антихрист,който отрича Сина и Отца"1Йоан2:22

44

Анонимен

преди 8 години

До EP Тях винаги ги е имало както ги имаше в Либия,явно добре си живееха и не преритваха да идват в Европа,така беше и в Сирия,въпросната книга-идеология трябва да се знае иначе трудно се разбира какво става,скоро свободата на словото ще бъде преследвано повече от всякога,тези няма да напуснат Европа,тя е кауза пердута,ще започне гонене на християните като"екстремисти"така като днес се гонят мюсулманите ,под антихриста наказанието за Исус е Господ е обезглавяване като закон.

43

изнервен

преди 8 години

До 58. А бе , я млъквай да не останеш и без горна глава. Тя и без това не ти трябва, защото си т.ъ.п. и не знаеш, че в Близкия изток има петрол за максимум 30-40 години. А ислямът е мракобесна религия и ще бъде затрит. Вие през средновековието не сте успели да вземете Европа та сега ли, бе г.а.д.ж.а.л. миризлив.