56

Анонимен

преди 8 години

Не ме интересуваше доскоро тази тема но напоследък се позамислих що имам един случаи тем подобен които си мисли чее по различен от останалите но какво ме изуми оня ден засякох двама от тия дето определят кои къде какво та искам да попитам докога с корупция ударил го по любов а му крив другия аман като нее искал да нее идвал не му е крив никои

55

Гражданин

преди 8 години

Какъв президент може да е тоя ?! Кукла на конци! Стига с тия смехории !

54

Анонимен

преди 8 години

Със същите "гениални" ходове на времето Иван Костов докара на власт първо Симеон, а после трайната коалиция и осигури два последователни мандата на Първанов. Накрая съсипа СДС.Сега Раданчо се опитва да направи същото, но за щастие са му твърде немощни силиците. Най-много да маргинализира окончателно партийката си.

53

Морски

преди 8 години

Радан плава към власта в трюма на разрушителя Laboon . Но да внимава, от трюма да не попадне в "тюрмата".

52

Анонимен

преди 8 години

В момента ситуацията в България е БЕЗАЛТЕРНАТИВНА, защото;РБ и ГЕРБ - надупени на запад.БСП и атака освен че са некадърни - надупени на изток.ДПС освен че са безкрайно крадливи и мафиотизирани - надупени на Турция и ислямизацията.НЯМА ЛИ ПОНЕ ЕДНА ИСТИНСКА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ В ТАЯ ДЪРЖАВА БЕ???????

51

Анонимен

преди 8 години

Пълна подкрепа за Радан от БСП комунисти и турските Еф 16.

50

se

преди 8 години

У нас никога не е имало истински избори и това го знае всяко дете.Нормално е и РАДАН да спечели защото има много чужди пари и интереси за герба си.Народа не знае за какви политически мерзавци гласува.Върха на тази гадост е управлението ГЕРБ.Но и БСП и предишните шмекери единствено се интересуват от лични облаги а сладките приказки пред народа за светло бъдеще са дело на Америка за България.Светло през криво трудно се вижда.

49

China to 66

преди 8 години

"Истината е проста.Лъжата е многословна."Китайка поговорка

48

Анонимен

преди 8 години

До АнонименПурко Рамаданов си е направил сметката, но без българския народ!

47

Анонимен

преди 8 години

Пълна подкрепа за Радан!

46

Анонимен

преди 8 години

Борисов поднесе тепсия Пурко (Радан) на медийните бухалки. Президент щял да става? Ще става, ама друг път! Президентът е и ще бъде само на мафията и ще е одобрен от всички фактори в бостана.Бедни ми бедни Пурко, защо ти трябваше да се занимаваш с политика? Отгоре на това и реформатор да се пишеш? В държавата на мафията за теб е отредена ролята да участваш на олимпийски принцип и дабъдеш част от имитацията на демокрация! Ех, Пурко?! А иначе си ми симпатичен, но президент ще бъдеш друг път!

45

Пъзелът се нареди 2

преди 8 години

3. Президентът периодично ни обявява, че Русия води война с България4. Армада от кораби разрушители на НАТО се упътва към пристанище Варна (за сега стои още в Дарданелите).Какво излиза? България е окупирна по суша, очаква се по въздух и море.Българската армия от 35 хил. д. ще я пращят някъде на американска мисия.ДСБ в опозиция, следвано с подкрепа от вот на недоверие от БСП за сваляне на правителството. Радан президент по въздух, суша и вода.Въпросът е Какво става с България и с хората ?

44

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Ако Боко се кандидатира за президент,ще гласувам за неговият...опонент,който и да е той.Причината е,че ми писна от Плевньо,който Боко предложи за този пост и ми омръзна от неговите...изцепки на които се смее и целият свят.

43

Анонимен

преди 8 години

Радан Кънев го каза много добре онзи ден:БОРИСОВ ИЗБРА ДА УПРАВЛЯВА С ТЕЗИ, КОИТО ГО СВАЛИХА ОТ ВЛАСТ.Новата коалиция е ДПС-ГЕРБ-БКП

42

Анонимен

преди 8 години

Bb...cc.. I glutnicata, pak s bakarcheto ,Aahkolsun be:))

41

Пъзелът се нареди 1

преди 8 години

Нека съберем 2+2, за да си отговорим на въпроса, как един Радан Неизвестний, без всякаква електорална подкрепа е започнал правителство да сваля и президент да става? Та това е смешно на пръв поглед и невъзможно.Но да върнем лентата с парчета от пъзела.1. М-р Митов (USD) пуска на българска територия американски танкове и формира оперативен американски военен център намиращ се в сградата на МО22. М-р Ненчев (РБ) иска турски самолети да пазят въздушното ни пространство, а после и италиански.

40

до 52

преди 8 години

Н.....н ли се чувстваш? Ахахаха....всичко ще си кажеш ;))

39

Анонимен

преди 8 години

Следващ ход ще е да напусне РБ. Костов е "цар" на разбиване на партии.

38

Анонимен

преди 8 години

Гласувал съм 3 пъти за ГЕРБ...СРААААМ МЕ Е, ЧУВСТВАМ СЕ НЕ ПРЕДАДЕН, А НА***НИмах надежди, че тоя ***, макар и епичен популист и ленторежец, ще сложи край на хегемонията на комунистическата мафия БСП - ДПС, а той вместо това се залюби с последните.ГОСПОД ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ.

37

999

преди 8 години

Рада ... таковата се цели много надълбоко. Май костофф го тика.