28

Анонимен

преди 8 години

Какво е туй ром?!

27

Анонимен

преди 8 години

Хвала на такъви "млади водачи"!

26

дебелогъз депутат

преди 8 години

БХК още ли спят,да влизат в час и да осъдят това варварско поведение на линейката спрямо невинния ром.

25

Вуте

преди 8 години

БХК да защити ромалето !!!

24

Barni

преди 8 години

До АнонименЯ малко се замислете защо няма "индийци" лекари, професори, инженери?_________________________________________________Я малко се замислете - защо ли не знаете, че има не само роми, но и много български граждани от турски произход, които са "лекари, професори, инженери"? При ромите е ясно - всеки образован ром гледа да се разграничи от имиджа на "маалата", та не си личи, но защо лъжете за турците?

23

Анонимен

преди 8 години

Тия малките мишоци се изтрепаха по пътищата. Хем глупави хем нагли

22

1

преди 8 години

До Жан ГабенАвтомобила със "специален" режим е преминал на червен светофар, за което шофьора носи отговорност.

21

До 31

преди 8 години

ако ще 1 млн. да направят цената, те ще си карат пак без книжки. Няма ли контрол няма оправия.

20

Дубай дубай

преди 8 години

100 % кошата е bmw или опел на газ.Вътре се е вихрил кючека "Дубай,дубай"...А има и вероятност пилота на колата да няма и книжка...

19

Анонимен

преди 8 години

Грубички са бъгарите и това го знаят всички. Вместо да гледат да си оправят собствените недостатъци те обаче все гледат в чуждата паничка. "Ау гледай го този какъв е, ау виж онзи!". А защо не погледнете себе си?

18

Анонимен

преди 8 години

Я малко се замислете защо няма "индийци" лекари, професори, инженери? Защото държавата прави така, че тези хора да са отхвърлени. Само да взимат социални и да взимат майчински. Да крадат. Такива са условията. Все едно сами си го искали. Всеки е настроен отрицателно към тях.Да не говорим пък за турците в България. Какъв е изборът пред турците? Да са с престъпниците агенти от ДпС или да са нищо. Никой не те възприема сериозно. Българите са дребнави и груби. Питайте който и да искате чужденец.

17

Жан Габен

преди 8 години

До 1Ако сакатлъка стане по вина на шофьора - да. Но ако е по вина на друг шофьор (както е в случая) шофьора на линейката няма вина. Виновен е тоя че не му е дал път.

16

1

преди 8 години

До Жан ГабенПо закон такива автомобили имат предимство, но ако стане някакъв "сакатлък" шофьора носи отговорност.

15

Анонимен

преди 8 години

линейката има предимство, но това не им дава право да създадат опасни ситуации и да скачат слепешката на червено а хората да се чудят как да спират и накъде да бягат. ромите са прави в случая.

14

Анонимен

преди 8 години

Добре де какви са тези новини?Какво значение има какъв е бил човека, който е блъснал линейката?Българите и българските медии трябва малко да се замислят.Всички в България са крайно расистки настроени. Като се почне от политиците и се стигне до хората. Всички партии (вкл. и ДпС) са расиситки.

13

Анонимен

преди 8 години

какви умни майни.........маскирали стълба като дърво

12

Жан Габен

преди 8 години

Аз вчера докато карах и навлязох в натоварено кръгово движение. Изведнъж чух че идва кола със специален режим на движение. Започнах да се оглеждам откъде ще изкочи за да знам как да реагирам и да пусна въпросния автомобил. Чувах само сирени, не знаех дали е Линейка, Полиция или Пожарна... Изведнъж изкочи зад мен, погледнах в огледалото и видях надпис ЛИНЕЙКА и веднага отбих в дясно на пътя. Линейка прехвърча покрай мен и замина. Винаги трябва да се дава път на МПС със специален режим на движение

11

Жан Габен

преди 8 години

До LiveEvilНаучи правилника. Не са длъжни да спират на червен светофар, щом са с включени звукови и светлинни сигнали. Това са МПС със специален режим на движение. И точно тези звукови и светлинни сигнали ги правят МПС със специален режим на движение. Ти се връщай в ДАИ на изпит, щото като те гледам и ти знаеш колкото тоя ром дето е блъснал линейката.

10

Жан Габен

преди 8 години

Ромска му работа, не видял линейката... нали за това е звуковия сигнал, не е ли чул? Или той кьорав и глух и си джитка спокойно из града. Да му се отнеме книжката веднага.На дрифтъра също да му се вземе книжката, 2 месеца му стигат. И двамата са убийци на пътя. И черния и дрифтъра. Такива не заслужават да се движат по пътищата, опасни са за околните.

9

Анонимен

преди 8 години

Skapanak schofior na lineikata e vinoven