58

Боби

преди 8 години

До Анонимен 105Нямам нищо против ЕС. Но имам против НАТО. Защото НАТО в момента е единственото нещо на тоя свят което седи само за да прокарва политиката на САЩ и то не икономическата политика а военно/терористичната - дай да забъркаме каша от където да се пръкне чудовище с което да "воюваме" за да работи нашия(САЩ) ВПК

57

Боби

преди 8 години

До Анонимен 108Умнико как се краде ли ще си говорим?МиГ-29К Корабно крило с всичко(оръжие Въздушно, морско, наземно, управляеми или неуправляемо, тренажори, инфраструктура морска и наземна) 2 Милярда или по 45 милиона на самолетФ-16В от Вайпер Пепелянка 45 Милиона е само самолетаФ-35А е някъде към 300млиона парчето??? Ф-15Е или Су-35 с оръжие пълен комплект са по 100мил парчето като и двата самолета превъзхождат "Новия" Стелт по всички показатели освен по "стелта" който вече е компрометиран.

56

До 107

преди 8 години

Не е решило така мнозинството галфончо.Така решиха едни има няма 20-30 човека ,които американците си купиха ,те излъгаха народа какъв рай ги очаква ако гласуват за СДС и готово.Ако си малък и не знаеш виж какво става сега в Украйна.Ако си стар и си забравил пак виж какво става в Украйна.

55

Боби

преди 8 години

До Анонимен 105УМНИКО докато в БГ имаше ВРЕМЕННИ БАЗИ на НАТО(тоест полигони за учения) всичко беше ОК. Ние в момента като територия не сме стратегически важни. Преди когато оръжията не бяха толкова точни и далекобойни бяхме жизнено важен плацдарм за СССР но не и сегаДокато нашите ПИЛИТИЦИ/ Д У П Е Д А В Ц И не им хрумна да разрешат строежа на КОМАНДНИ ПУНКТОВЕ(ОСНОВНА И ПЪРВИЧНА ЦЕЛ) на наша територия заедно с постоянна база на НАТО за защита на този "С4" центърСега сме ЦЕЛ на ЯДРЕНИ оръжия

54

Боби

преди 8 години

До Анонимен 114И на двете страни Военния бюджет е около 4-4,5% от БВП. Просто не ми се мисли какви са надценките и как се краде в САЩ за да могат да се изхарчат всяка година толкова средства. РФ в момента е достигнала производствените възможности на СССР от 1990 година. 100-150 модерни бойни самолета и 300 хеликоптера от всички видове годишно. При гражданската и транспортната авиация обаче ... Нещата са плачевни за сега.

53

До 119

преди 8 години

Виж бе ,това ,че сме страна членка на НАТО ,не означава автоматично ,че сме съгладни на наша територия да има американски бази.В Турция има ли американски бази ,че аз не съм знаеш като теб.Я кажи. Или ако им трябва да ползват летище ,питат.И ако на Турция и отърва разрашава ,ако не обикалят

52

k

преди 8 години

119:))) Питаха ме, даSigurno sa te pitali, viz 129 sa go zatrili.... Tat taka s pitaneto.... edni gi 4uvat a drugite prosto gi iztrivat.

51

До 129

преди 8 години

Без майтап.САЩ били желани. Че кой е питал народите на страните където твоите господари имат бази дали ги искат.Теб питаха ли те когато се настаниха тук.Я отивай да стрижеш калинки ,а не пиши глупости тук.Просто си поставят един послук в страната където искат бази ,подписват си с него едни 20-30 годишни договори и готово.Който не е съгласен да им играе по свирката ме спретват Майдани ,Арабски пролети или пък направо го елиминират

50

Боби

преди 8 години

До Анонимен 140Фактите не те подкрепят "Опроно Клечков"РФ има 2 или 3 бази извън своя територияСАЩ имат над 800(ОСЕМСТОТИН)Военния бюджет на САЩ е по-голям от военния бюджет на 10 произволно взети страни. Даже военния бюджет на САЩ е по голям от бюджета на следващите 9-10 стани с най-големи военни бюджети.САЩ имат 10 боеготови тежки самолетоносача всички останали страни имат 9 и т.н.Още ли ще говорим за имперска политика и милитаризъм?

49

Анонимен

преди 8 години

ПРОСТО ТУРЦИЯ СИ ПОКАЗА ЧЕ ВСЪЩНОСТ ТЯ ПОДКРЕПЯ ИСЛЯМИСТИТЕ А ДРУГО И НЕ СМЕ ОЧАКВАЛИ ЗАЩОТО ВСЕ ПАК СА ОТ ЕДИН КОШЕР И ЦЕЛТА ИМ Е ЕДНА -СВЕТОВНИЯ ХАЛИФАТ...ИМА ЕДНО НО В СЛУЧАЯ СЪС САМОЛЕТА И ТОВА Е НЕОСПОРИМ ФАКТ - НАПРИМЕР ГЪРЦИЯ НЕ СИ ПОЗВОЛИ ЛУКСА ДА СВАЛИ НИТО ЕДИН ТУРСКИ САМОЛЕТ ЗАЩОТО ВСЕ ПАК СА СЪСЕДИ И НЕ ИМ Е НУЖЕН КОНФЛИКТ С ТЯХ. ТУРЦИЯ ГО НАПРАВИ С РУСКИЯ САМОЛЕТ ВЪПРЕКИ ЧЕ СЕ БОРЕХА СРЕЩУ ЕДИН ВРАГ-ИД...ДА СЕ ПРИТЕСНЯТ АКО 10-20 САМОЛЕТА СА ОКОЛО ТЯХ...ТОЗИ КОНФЛИКТИМ Е БИЛ НУЖЕН

48

Ххх

преди 8 години

До 107 Еми понеже живеем в ерата на комуникацията напиши как е било. Да видим и твоята гледна точка. А нещата които съм писъс са от преди времето на интернет , така че няма общо. То по принцип на ислямистите интернет не им трябва , на тях аллах директно им говори. Ти вярваш ли в 72 девици?

47

Боби

преди 8 години

До Анонимен 139Ако Русия има зависимост от петрола 70% примерно и тенденцията е да пада то страни като САрабия зависимостта от петрола е 95%. Така че сори но местните няма да се съгласят на подобна цена.

46

do anonimen 123

преди 8 години

колега, ако нямаш 100 процента сигурна информация, моля не задстъствай форума с "доколкото знам", "някои ми каза", "чух на пазара". Авиационен инж. ли си, или не?

45

Истински мъж

преди 8 години

Това е войната по американски модел: Пред медийте едно, на заден план здраво бъхтане за унщожение на врага. Подкрепям хубридната война на Путин до пълна победа над тероризма и империята на гнилото зло САЩ:)

44

Анонимен

преди 8 години

Хайде да отворят и черната кутия на турския самолет за сравнение къде е летял от начална точка и направление с посока за точност от радар,както и на руския имат ги в обхват,че тия самописци будят подозрение пък и са само писци на подвижни обекти не прикрепени към релси и твърди връзки определящи им постоянна траектория,а само пишат или описват механиката на движенията на детайлите заети с измененията на движенията,дали и ускоренията,скороста от подаването на сместа през неханизмите на двигателя.

43

Щирлиц

преди 8 години

До Шоп...А докато Вова събираше сили за втори рунд,го замести рязаната цев на Е.р.д.о.г.а.н.Е,сега вече денят ти ще е повече от успешен!

42

Щирлиц

преди 8 години

Османлията явно е бесен,че трябва да пише и говори на БЪЛГАРСКИ,мъкаа.Много е гадно да ти се иска да /не/си такъв,какъвто си се родил,но очень жаль,ничего не поделаеш.

41

Боби

преди 8 години

До турчин 127Една бомбова касета РБК нещо си в зависимост от модификацията и няколко десетки цистерни на територията на ИД се превръщат в Огнено кълбо...И за разлика от приграничната зона където турските Ф-16 може да свалят безащитни бомбери в централна Сирия и северен Ирак турски самолети няма и никой няма да ги допусне. А за приграничната зона Рашките вече доставят изтребители за прикритие. Ако Турците се ежат много може и АУАКС А-50У да видим в сирийското небе.

40

Анонимен

преди 8 години

До Османлията Ястреб: Къче мръсно, спокойно и вашия ред ще дойде.

39

Анонимен

преди 8 години

До 124 Ако не бяха американците, и вие турците щяхте да говорите германски, а можеше и да ви изтрие от лицето на земята!