8

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 4. Самолета иска яка храна! А вегитата стават за духане , или за задна прашка!

7

свинаря

преди 8 години

Истината е,че трябва да се яде разнообразна храна и не трябва да се прекалява с никоя храна. Яжте си пържолки,пийте винце и не слушайте загубените псевдо учени. А вегетарианството си е един вид секта

6

Анонимен

преди 8 години

Едно време римската армия като са били държани умишлено на растителна храна, да не би да са били по-малко мъжествени. Я тия учени да си направят справка.

5

Анонимен

преди 8 години

Т.е. те праедлагат обратното на талпата - сланинка, ракийка и пури!

4

до 1 избор

преди 8 години

Чисти глупо$ти истинската храна и напитки не могат да навредят ,но хората по селата които знаят как се правят намаляват и остават само измислени "учени" птици които пробудват всякакви *** .

3

Анонимен

преди 8 години

Ултра манипулативно проучване, имащо за цел да подкрепи кланици, месодобивни предпрятия, мандри с това като вкара програма в съсзнанието на нищо неподозиращите хора. Лапай мръвка, имай рак на дебелото черво...

2

питайте дядовците си

преди 8 години

Ако дядо на село чакаше някакви "учени" кравари да го светнат какво да яде и пие отдавна да сме се затрили,сегашните у нас освен разни ГМО-та и измислени сандвичи май не знаят къде е истината.

1

Избор

преди 8 години

Два варианта По мъжествен с месо и рак или инфаркт в по късна възраст или по малко мъжествен и добро здравослонво състояние и радост за децата и внуците.