35

Анонимен

преди 8 години

Boi po malkata gadinka i zadyljitelno i po bashta mu..da se nauchi da kontrolira izrudcheto

34

някой

преди 8 години

До: номер 45Моите наблюдения са, че и преди, при комунизма, и сега насилието е едно и също.Имало го е, има го и ще го има навсякъде. Дали в България, дали в САЩ или в Русия - има го във всички училища.В САЩ е даже много по-зле. В САЩ не пускат външни лица изобщо, поради опасения за внасяне на огнестрелно оръжие. А децата се проверяват, защото всички си имат в къщи поне пистолети.Проблемът сега е, че при комунизма учителите обръщаха повече внимание на всяко дете поотделно а сега не толкова.

33

Пилат Понтийски

преди 8 години

"От училището не отричат, че има проблем с поведението на битото дете, но са категорични, че с всички деца се работи"Това го има и в нашето училище. Стандартен отговор, когато се стигне до такива инциденти. А почти винаги неизбежно се стига, защото учителите си взимат заплатите, изпявят си урока, и изпълняват един алгоритъм за възпитание на децата като една група.Така цитираното горе "вербално насилие" се нарича "психически тормоз".Има и училищни психолози, но и те не правят почти нищо.

32

Анонимен

преди 8 години

Две думи - няма държава. Хората започват да раздават правосъдие сами, скоро ще започнем и да се стреляме по улиците.

31

Анонимен

преди 8 години

до 39Напротив, бащата Адриян е показал на това ла.йненце какво е да биеш по-слаб от него.

30

ЖороПърви

преди 8 години

До Анонимен 401.Ще свикат съвет-добре, и какво? Детенцето НЕ ПОДЛЕЖИ НА НАКАЗАНИЕ, поне до 14 годишна възраст. 2.Ще извикат полиция-ето тук вече се разсмях от сърце-е,и? И убийство да направи, най-тежкото наказание, предвидено по закон, е "Работа с психолог"......факт-ако не ви харесва-сменете правителство, парламент, евродирективи и европейски ценности!

29

Анонимен

преди 8 години

Малко ти е бил боя Ивелинчо. Чичо ти Адриян се е смилил над тебе.

28

Анонимен

преди 8 години

Как да не могат да го изгонят учителите.Ще свикат съвет,ще викнат полицията директорът ще се уговорят с родителите на пострадалите деца.Ще кажат - "ето тоя е агресивен,заплашва,прави побоища чупи,притеснява децата след някоя и друга година ще почне да убива и изнасилва" Не ще го изгонят ми ще го вкарат в затвора.Като стане пълнолетен.

27

Анонимен

преди 8 години

Хора, осъзнайте се че проблема е в правораздавателните органи !!!Ако полиция, съд и политиците си вършеха работата, нямаше да има тоя проблем.

26

Анонимен

преди 8 години

Браво. Смачкай гнидата която тормози детето ти. Ако баща му ти се направи на тарикат, избий назидателно цялото семейство до крак. Или те или вие. Изборът е ясен. Всички сме с тебе. Виновни са единствено и само училищните власти и липсата на закони и държава. А когато тях ги няма идва саморазправата.

25

Анонимен

преди 8 години

Ще става и по-зле. Децата на определена възраст почват да се бият за простотии и това приключва към края на средното образование.

24

Станимира

преди 8 години

До АнонименА като го изгонят и през това време направи още някоя глупост кой носи отговорноста драги ми анонимнико??? Ти в училище бил ли си, не като ученик а като преподаветел, знаеш ли какви са отговорностите на учителя? Или само така си лаеш по форумите...

23

ЖороПърви

преди 8 години

До Анонимен 33 "Учителите да не се оплакват. Могат да го изгонят."НЕ МОГАТ!

22

Анонимен

преди 8 години

Учителите да не се оплакват. Могат да го изгонят. Но от това им зависи бюджета. Та, за няколко лева...рискуват здравето на всочки деца.

21

ЖороПърви

преди 8 години

Проблемът е, че в т.н. "Европейски" либерални ценности се говори само за ПРАВА- на мигранти, деца, гейове, но не и за съответните ЗАДЪЛЖЕНИЯ! Юридически този "героичен" баща може и да си отнесе ефективна присъда за нанасяне на телесна повреда на малолетно лице.От друга страна в училището на практика не може да се направи НИЩО- подлежащи на обучение не могат да бъдат изключвани, а за други наказания просто забравете-КЗД не дава разрешение, защото има " ПРАВА НА ДЕТЕТО"!!!

20

Анонимен

преди 8 години

От САЩ се опитват да ни налагат толерастка система за педагогика която доказано не работи. Ще става все по-лошо.

19

ot 27

преди 8 години

Е, повече тия коп3лета не ги видях в тая кръчма...

18

Анонимен

преди 8 години

Защитил е сина си. Така се получава, като на училищното ръководство не му пука за това, което се случва в училището.

17

Анонимен

преди 8 години

Аз наскоро бях в една кръчма да хапвам.Тъкмо сядам и гледам 2 деца, на 8-9г, как се бият зверски, с юмруци, едното директно в лицето биеше другото. Накрая не издържах, отидох и ги разтървах и им ударих главите - да се кротнат.И в тоя момент идва друго и нещо докато ми каже, почна да ме удря в корема, ама колкото сила може то...и като ми причерня...само го завъртях за рамото с едната ръка и то се просна на земята, ама отстрани изглежда че съм го малтретирал :DПосле питах сервитьора - "абе тия от ТВУ ли са ?!?"А той - "не, тия са деца на богати родители..."E, повече тия *** не ги

16

Бивш учител

преди 8 години

Има деца които ги тормозят всекидневно в училище,някои започнаха да заекват, други имах още по кофти проблеми. И всичко това защото отнеха правата на учителите да наказват!!! Сега е слободия, те учителите си вече малтретират какво остава за съучениците си... Същото става и в Европа с бежанците, нямат право да ги пипнат, не било хуманно. А хуманно ли е те да тероризират невинни хора или деца,в случая? Затова вървим по пътя на САЩ...и като изперка някой, ще изпозастреля деца,учители ...наред.