27

Анонимен

преди 8 години

Да носят сккенер за метал и бронижилетка.

26

Анонимен

преди 8 години

Е да ама да си носят и по една бомба на кръста защото зжихадиста ако е с бомба трудно ще го гръмнат по добре да го взривят.

25

Анонимен

преди 8 години

Прав е човека - Америка с оръжие са станали страна! Който иска да се бори с цветенца и благи думи да хваща у лево. За останалите е време да си спомнят как техните дядовци са защитавали своето!

24

Анонимен

преди 8 години

Ех, как и липсва на Америка една хубава гражданска война с много жертви и разрушения. Стига вече само експорт, време е и за малко внос на страдание. Голям е дисбалансът иначе.

23

Анонимен

преди 8 години

"Е*ати "демокрацията"-силата на оръжието определя съзнанието и правата на личността!Вече и на академично ниво!Дис ис америка бацееее!Целта сега е и Европа да подивее "демократично",колкото сащ и съюзниците им в Близкия Изток,за целта към ЕС потеглят групи "демократични мирни бежанци" от Близкия Изток,а военните бази на сащ в ЕС са безплатен бонус в това подивяващо начинание."

22

Анонимен

преди 8 години

Аха... И като скъсаш някой въоръжен студент и той те застреля, щото се е почувствал засегнат и застрашен, кво праим?

21

Анонимен

преди 8 години

Кумецът ми е от доста години в щатите и веднъж ми каза следното:"Брато,тук при нас са най-любезните шофьори на света...".И побърза да ми обясни,защото видя как втрещено го гледам:"Не се репчиш и не се караш,защото даже и да имаш пистолет,не знаеш какво има онзи отсреща...".

20

Анонимен

преди 8 години

Оръжието е важно. Представете се появят се терористи в университета и почнат да стрелят, какво ще се случи ако студентите нямат оръжие и какво ще се случи ако имат.

19

Анонимен

преди 8 години

Такива са времената вече, че всеки трябва да има оръжие. И в България трябва да етака след като няма държава която да ни защити народа трябва да се въоръжи.

18

Анонимен

преди 8 години

До АнонименКато няма банковя тайна защо отказаха да дадат информация за сметкита на Христо Бисеоров. Защо търговията с детски органи става само през швейцарски банки, парите на световните наркокартели се перат само в швейцарски банки - щото няма банкова тайна!

17

Светъл

преди 8 години

Не е по темата , но......що за медия сте след като, няма новина за победата на Кубрат Пулев и за Никулден?! 10:30 ч. е......

16

Анонимен

преди 8 години

Да сте чули някой джихадист да ходи в Швейцария ? ...В Швейцария има банкова тайна! Кка мислиш, че джихадистите си превеждат пари. А търговците на човешки органи? А наркомафията, проституцията, търговците на оръжия? Дори Хотлер не ги пипна. Защо не можаха да осъдят Христо Бисевро - Швейцария не дава данни за сметките му. Защо мислиш, че са толкова богати - шиколади и часовници - ха ха ха - та те нямат нито какао нито диаманти и камъни за часовниците.

15

dp

преди 8 години

Всичките хленчари дето искат някой друг да ги пази да се съберат в една кошара и да си намерят пазача/спасител.На останалите хора трябва просто да не им се пречи да се пазят; практически всички жертви на стрелби из щатите биха били пъти по-малко ако имаше с какво да застрелят откачения и/или терориста.Но *** по кабинетите си знаят колко могат да се задържат там ако хоратане са натикани в кошарата пазени от въоръжени гавази та затова и сегашната ситуация.

14

Анонимен

преди 8 години

Следващата порепоръка сигурно ще бъде ако някой те погледне накриво вади пистолета и стреляй.Тези американци съвсем са изкрейзили.

13

Анонимен

преди 8 години

Добре ,че у нас е забранено да се носи оръжие иначе комшията ми които си е оставил служебната кола пред гаража ми в петък и си е отишал на село събота и неделя като се върне в понеделник щях дае го гръмна!

12

Анонимен

преди 8 години

А в България която прави всичко което и кажат от Козяк 16 са забранени дори газовите пистолети от ГЕРБ!

11

Фесконтрол

преди 8 години

Приятели и аркадашлар,при нас се приказва по ачерикански, но всичко си е като в Русия.

10

Анонимен

преди 8 години

Ами добре е предложил ако някакъв *** ислямист извади ятагана и почне да сече наред със какво ще го спреш?Перфектна усмивка кунг-фу и лекция за разделно хранене? Обама напъва да забранят оръжията за да могат неговите черни братя да гепят по-спокойно както в България.То тва е ясно.

9

предложение

преди 8 години

Звездобройците които цвъкат звездичките да издадат речник с българските думи които според тях не подлежат на цензура егати свободата на словото върлува тука.

8

е да де

преди 8 години

Оня със *** какво ще рече за тези ценности нали всичко краварско е по, по ,най иначе нямам нищо напротив у нас да стане така поне ще изчистим плъзналите стада от гнили *** .